Kremšnyt byl oblíbený zákusek mého dědy. A minimalně tady ve Slezsku to není to samé, co kremeš SunEclipse
Vše o těhotenství a dětech
Tyjo, ani jeden z těch zákusků neznám, ani podle obrázku, to jsou nějaké krajové speciality?
Myrtila Já myslím, že je to původně maďarský moučník, možná proto, přece jen je to k těm Uhrám z Moravy blíž.
Myrtila kremeš je maďarský
Myrtila ja znam jen ty žloutkové řezy, od pohledu z cukrárny
continuity ale do tohodle taky můžeš dát euroobaly
v tom není rozdíl, ne? Já karis v životě neslyšela, pro mě to je šanon aka kroužkové desky, pak znám ještě šanon - takovou tu krabici na stojáka na dokumenty
Myrtila Ty zloutkové řezy bývaly plošně po cele republice, ale je fakt, že ty klasické jsem posledních tak 15 roků neviděla.
A ke koni patří ještě žaba ![]()
JankaMžaba je to jebátko na oddělání sponek?
Myrtila ja znam jen ty žloutkové řezy, od pohledu z cukrárny
Já ten kremeš viděla v televizi
Je, myslím, se šlehačkou. Ty řezy asi ne?
Evaeva ne![]()
JankaM žabou se u nás nafukují lehátka.
Pinot Noir Nebo je žába taky dusadlo na uhutnění štěrku
continuity ale do tohodle taky můžeš dát euroobaly
v tom není rozdíl, ne? Já karis v životě neslyšela, pro mě to je šanon aka kroužkové desky, pak znám ještě šanon - takovou tu krabici na stojáka na dokumenty
karis jsem taky v životě neslyšela, ale ty kroužkový sešity existovaly už v době, kdy eurobaly byly hluboce na houbách, to neni šanon
Potrefenáhusa no dobře, ale jak se liší desky na kroužky na papír A4 a na eoroobal? Podle mě se to dá používat na obojí, resp. nevidím žádný rozdíl, podle mě je to jen jedna věc.
Evaeva jo, ale původně to byl proste sešit s vyměnitelnými papíry, taky se to používalo jako adresář nebo diář.
my měli doma malý, a5
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje