Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2026 21:51

Potrefenáhusa i ten zipový byl velký? A vybrali jste něco? Ten step vypadá velký i na starším teď, jsou to prostě velké batohy, 20l je dost no.

Offline Potrefenáhusa
38388 příspěvků moje polička 11. dubna 2026 22:02

Evaeva ty beckmanny působí oba mnohem subtilnejc 

nic jsme nekoupili, ona dlouho mluvila o gepardovi, ale v obchode si jista nebyla, oni maj ty holcici fakt naživo hodne pro ty maly holky líbivý, růžovofialový trpytivy...

no, byli jsme na oslavě 6 let sestřenice, taky dostala aktovku, koupili v Agátě aktovku step by step takovou tu klasickou, vyztuženou skoro za 5, tak uz mi ty beckmanny nepřijdou tak ojediněle strasne drahy 

Oni v tom maj nafouknutej igelit, kdyz je ten batoh prazdnej, je fakt malinkej a lehouckej 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. dubna 2026 23:02

Potrefenáhusa ha, už jsem doma Ty kapsičky jsem myslela na ten Beckman.

Syn chce prý nějakou vesmírnou. Tu má totiž brácha

Offline Potrefenáhusa
38388 příspěvků moje polička 12. dubna 2026 00:10

Evaeva vesmírnou maj, kapsičku maj takovou přídavnou, maj v tom ty jejich vymenovaci obrazky 

sestrenice dostala step by step fit, ma pry nove kapsičku v bederaku 

Offline dzizisketa
8827 příspěvků moje polička 12. dubna 2026 17:47

Šárka chtěla narozeninový dort s Hello Kitty a lízátky

Offline Tabea
7751 příspěvků moje polička 12. dubna 2026 20:35

dzizisketa úkol splněn na jedničku

Offline Pinot Noir
29512 příspěvků moje polička 13. dubna 2026 00:59

Asi to znáte, ale my dnes objevili Zoopark Nehvizdy a byli jsme nadšení, moc příjemné místo, spousta krásných zvířat, hlavně ptáků, v hezkém prostředí, nafukovací trampolína, elektrický kolotoč-automat, mluvící papoušek, málo lidí, příjemná obsluha v občerstvení, no super to bylo! Nechápu, jak je možné, že jsme o tomto zooparku nevěděli, když je takový kousek od nás! 

Offline Potrefenáhusa
38388 příspěvků moje polička 13. dubna 2026 05:24

Pinot Noir neznáme, díky za tip! 

Offline Potrefenáhusa
38388 příspěvků moje polička 13. dubna 2026 05:28

dzizisketa všechno nejlepší! Ty jo, uz...vzdyz se pred chvili narodila! 

Offline Gatita
8508 příspěvků moje polička 13. dubna 2026 15:25
Reakce na Tabea:

Gatita jak dopadla ta Neapol? Nebo je to ještě před vámi?

​Tak se akorát vracíme. Moc dekuji za tipy. Bylo to moc fajn, nakonec jsme jeli ve složení ja, starší syn a muž. A super, bylo to takové první cestování jinam než autem k moři nebo na lyže. Syn dost valil oči na ten nepořádek a smog, ale byl spokojený, vydržel i ty Pompeje. Jen lituju, že jsem nekoupila hned první den průvodce, maji tu v knihkupectvi moc hezké průvodce a povídání pro děti o těch Pompejích. My si tam koupili nějaký audioguide a nebyl nic moc. Jinak to tu je pro větší děti dost atraktivní, sopka, podzemí, ty rušné uličky. S mladším by to tu bylo ale asi náročný. 

Offline Tabea
7751 příspěvků moje polička 13. dubna 2026 15:37

Gatita určitě si starší užil i to, že měl oba rodiče pro sebe

Mladšího bys vzala na murals s Maradonou.

Offline continuity
42052 příspěvků moje polička 13. dubna 2026 16:42

Tak dnešní testy dopadly o poznání hůř. Tak jsem pro jistotu vlitla na ty páteční, jestli to má správně spočteno. Tak nemá, má ještě o dva body víc.

Offline notna
9183 příspěvků moje polička 13. dubna 2026 17:01

continuity To je příjemná oprava Třeba i ten dnešek bude lepší.

Offline continuity
42052 příspěvků moje polička 13. dubna 2026 17:07

notna nebude, to jsem uz prošla. Naštěstí je to úplně jedno, bere se lepší výsledek. Já jsem ji tam poslala hlavně kvůli tomu, kdyby byl dnes ten test nějakým omylem výrazně jednodušší, aby ji ti dnešní pak nepreskakali. Ale ona spíš byla matika trochu těžší nebo už úřaduje únava

Offline brrr
12211 příspěvků moje polička 13. dubna 2026 17:40

continuity Dneska ráno říkali v rádiu, že všeobecně není rozdíl mezi výsledky z pátku a pondělí, že to ty děti napíšou dost podobně.

Offline continuity
42052 příspěvků moje polička 13. dubna 2026 18:23

brrr no cílem je samozřejmě, aby ty testy byly srovnatelné (taky s tím náhradním termínem, to je absolutně klíčové). Akorát, že to ne vždy vyjde. Mmch: když zadám body z pátku do dneška, tak mi na to-dáš vyjde percentil o šest procentních bodů vyšší (což by naznačovalo těžší test dnes, ale je tam bias, že ještě ten dnešek všichni asi nezadali). 

Offline Karja
43953 příspěvků moje polička 13. dubna 2026 20:27

Zdravotni okenko..dcera mela minule tyden na uklid asi nejake gumove rukavice a nejak ho to hodne podrazdilo kuzi asi he spojeni i se zimou a tak. Vypada to jako takovy ten ekzem na kloubech, ale prvopocatek jsou ty rukavice, kde si to bude nesedlo materilaove co mechanickym otiranim. Nemate nejsi too, cim to mazat. Cas moc nepomohl, jeste stale to dost ma, a ma to tendence praskat a tam. Mam doma treba Infadolan nejaky Keralen...ale nevim, nikdo na to netrpiva, tak nemam zkusenosti

Offline Tabea
7751 příspěvků moje polička 13. dubna 2026 20:41

Karja tu linolu fett nemáš? Ale maž klidně úplně čímkoliv na ruce. Bohužel mam bohaté zkušenosti

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. dubna 2026 20:48

Karja taky bych řekla čímkoliv. Třeba indulonou nebo něčím mastným. 

Offline Vari
2175 příspěvků moje polička 13. dubna 2026 20:49

Karja Jestli máš doma ten infadolan, klidně to namaž tim. Ja juniorovi ruce mazu ještě lipobasi nebo indulonou atipiredu, od října do dubna ma ty ruce strašný.