Vari starší taky. Nepraskají mu teda, ale má je takové šíleně hrubé.
Vše o těhotenství a dětech
Karja Infadolan na první pomoc ideální.
Karja Jestli už to prasklo, můžeš jí to místo máznout i framykoinem, aspoň moje zkušenost je, že se mi na rukou ty praskliny dost špatně hojí, jak jsou jakoby pořád na ráně všem vnějším vlivům. Jinak bych taky řekla čímkoli mastným.
Karja kdyby se ti to podařilo namazat na noc a dát ji třeba tenký bavlněný rukavice nebo kdyby usnula třeba s rukama na ručníku na peřině, aby se jí to mělo čas vsáknout...
Karja pro mě je absolutní zázrak bambucké máslo, kdybyste měli doma
Díky všem, ono by to bylo hlavně lepší, kdybych na to pokaždé ty první dny nezapomněla, že...
brrr continuityTeď jsem vyhledala v mejlu výsledky a dcera měla matiku úplně stejnou a češtinu s rozdílem jednoho bodu.
žluťásek a jaký kupujes? Mne to přišlo strašně neroztiratelny a dlouho mastný, starší ma chladovou alergii nejspis, jakmile nema rukavice i v 5 stupních, ma ty ruce červeny a jak odreny, u vsehno rve, ze to pálí, ted naposled jsem to mazala nejakym bepanthenem
Potrefenáhusa Zkus tu lipobase, je to teda šíleně mastný, ale do rána se mu to vždycky uklidnilo.
Naše mladší dítě včera usnulo na 3 hodiny, a když vstal, zdál se mi vyšší, než když šel spát. Teď zase spí, koukám na něj, jak mu sedí jedny konkrétní tepláky, a jemu snad fakt poporostly nohy o kus do délky, a ruce asi taky, vyloženě během pár posledních dnů! Taky teda neuvěřitelně jí, třeba večera k večeři 4 míchaná vejce
![]()
Myrtila pěkný spurtík![]()
![]()
Evaeva No, zrovna včera ráno jsem říkala muži, že se miminu nějak zakulatily tváře, to byla vždycky předzvěst spurtu u staršího, a dneska už je kulaté nemá, normálně to asi spotřeboval na ten růst ![]()
Myrtila to je hustý
Já vůbec nic takového od nich neznám. Taky občas vyrostli rychleji a pak zase rostli míň. Ale žádný takový extrém, ani se neprojevilo větší jedení nebo tak
Myrtila No tak to pozor, aby nechtěl sníst mámu s bochníkem chleba a tátu s trakařem ;o)
Myrtila Lepší šatit než živit!! ![]()
Mimino mě nutí zpívat jeho vymyšlené písničky. S jeho slovní zásobou to stojí za to ![]()
Tak to dcera (12) má spurt asi poslední rok, už se těší na tábor, protože tam budou mít dle programu i druhou večeři
. Dnes měla k první večeři vajíčka a ke druhé si udělala plněnou tortilu.
Manzelova devitileta vnucka u nas vzdycky odpoledne sni 2 palacinky s nutelou, misku jogurtu a 3 volska oka :) A tesi se domu na veceri.
JankaM jenom jednu? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje