Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44609 příspěvků moje polička 12. července 2026 10:16

Ja jsem si teda takhle podobne vloni privezla deti od babičky, ony se tam nekoupaly, byly tam 4 dny, ale přesně ve stejném oblečení, 4 dny není moc, to upřímně někdy zvládneme i doma bez sprchy, ale jako asi jak chodily hodně ven někam k rybniku, tak byly značně jety...a ty vlasy... zábal kondicionéru a hodinové cesani...já si to vůbec neumím představit, jak by to vypadalo po 14 dnech na tabore, asi bych je musela ostříhat:D, i týden by byl tak dvě hodiny práce s česáním.

Online Potrefenáhusa
38792 příspěvků moje polička 12. července 2026 10:43

Karja 

asi copanky?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. července 2026 11:19

Karja nevím, ségra na tyhle stanové tábory bez sprchy jezdila celé dětství, od 6 do 15, husté vlasy po zadek a žádné tyhle problémy neměla

Babička je ale teda hustá

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. července 2026 11:21

Potrefenáhusa jo, to chápu, když to není potřeba a nijak o to nestojí, že nejede.

Tady jsou švp je na pět dní, to máš jen 4 dny samostatného čištění. Ani nevím, jestli moje máma těm starším zuby dočišťuje

Offline Mohučanka
7360 příspěvků moje polička 12. července 2026 11:34

Potrefenáhusa jo, zuby byly i moje starost, ale poprvé jela až na konci první třídy a to to nějak odšudlala. Horší je to teď, ma rovnátka, mezizubní kartáčky a ten "luk". Byla u hygienistky, která jí učila to všechno používat a dělá to sama - asi dobře, podle zubařky. Ale už je jí 9. Já jen kontroluji a dočišťuji. 

No a do dcery jsem hustila nutnost čištění zubů tak moc, že po návratu mi místo Ahoj řekla Čistila jsem si zuby i rovnátka pořádně

Online Potrefenáhusa
38792 příspěvků moje polička 12. července 2026 11:36
Reakce na Mohučanka:

No a do dcery jsem hustila nutnost čištění zubů tak moc, že po návratu mi místo Ahoj řekla Čistila jsem si zuby i rovnátka pořádně

správně! 

Online Potrefenáhusa
38792 příspěvků moje polička 12. července 2026 11:37

Evaeva podle me zalezi na vlasech, starsi ma ty strasny cuchaci vlasy, staci jeden den nečesat a je to jak popisuje Karja 

mladsi ma ty vlasy jiny, jemnější, necuchaj se tolik