Ja jsem si teda takhle podobne vloni privezla deti od babičky, ony se tam nekoupaly, byly tam 4 dny, ale přesně ve stejném oblečení, 4 dny není moc, to upřímně někdy zvládneme i doma bez sprchy, ale jako asi jak chodily hodně ven někam k rybniku, tak byly značně jety...a ty vlasy... zábal kondicionéru a hodinové cesani...já si to vůbec neumím představit, jak by to vypadalo po 14 dnech na tabore, asi bych je musela ostříhat:D, i týden by byl tak dvě hodiny práce s česáním.
Vše o těhotenství a dětech
asi copanky?
Karja nevím, ségra na tyhle stanové tábory bez sprchy jezdila celé dětství, od 6 do 15, husté vlasy po zadek a žádné tyhle problémy neměla ![]()
Babička je ale teda hustá![]()
Potrefenáhusa jo, to chápu, když to není potřeba a nijak o to nestojí, že nejede.
Tady jsou švp je na pět dní, to máš jen 4 dny samostatného čištění. Ani nevím, jestli moje máma těm starším zuby dočišťuje![]()
Potrefenáhusa jo, zuby byly i moje starost, ale poprvé jela až na konci první třídy a to to nějak odšudlala. Horší je to teď, ma rovnátka, mezizubní kartáčky a ten "luk". Byla u hygienistky, která jí učila to všechno používat a dělá to sama - asi dobře, podle zubařky. Ale už je jí 9. Já jen kontroluji a dočišťuji.
No a do dcery jsem hustila nutnost čištění zubů tak moc, že po návratu mi místo Ahoj řekla Čistila jsem si zuby i rovnátka pořádně ![]()
No a do dcery jsem hustila nutnost čištění zubů tak moc, že po návratu mi místo Ahoj řekla Čistila jsem si zuby i rovnátka pořádně
správně!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články