Ja jsem si teda takhle podobne vloni privezla deti od babičky, ony se tam nekoupaly, byly tam 4 dny, ale přesně ve stejném oblečení, 4 dny není moc, to upřímně někdy zvládneme i doma bez sprchy, ale jako asi jak chodily hodně ven někam k rybniku, tak byly značně jety...a ty vlasy... zábal kondicionéru a hodinové cesani...já si to vůbec neumím představit, jak by to vypadalo po 14 dnech na tabore, asi bych je musela ostříhat:D, i týden by byl tak dvě hodiny práce s česáním.
Vše o těhotenství a dětech
asi copanky?
Karja nevím, ségra na tyhle stanové tábory bez sprchy jezdila celé dětství, od 6 do 15, husté vlasy po zadek a žádné tyhle problémy neměla ![]()
Babička je ale teda hustá![]()
Potrefenáhusa jo, to chápu, když to není potřeba a nijak o to nestojí, že nejede.
Tady jsou švp je na pět dní, to máš jen 4 dny samostatného čištění. Ani nevím, jestli moje máma těm starším zuby dočišťuje![]()
Potrefenáhusa jo, zuby byly i moje starost, ale poprvé jela až na konci první třídy a to to nějak odšudlala. Horší je to teď, ma rovnátka, mezizubní kartáčky a ten "luk". Byla u hygienistky, která jí učila to všechno používat a dělá to sama - asi dobře, podle zubařky. Ale už je jí 9. Já jen kontroluji a dočišťuji.
No a do dcery jsem hustila nutnost čištění zubů tak moc, že po návratu mi místo Ahoj řekla Čistila jsem si zuby i rovnátka pořádně ![]()
No a do dcery jsem hustila nutnost čištění zubů tak moc, že po návratu mi místo Ahoj řekla Čistila jsem si zuby i rovnátka pořádně
správně!
Potrefenáhusa ségra má moje, takže cuchací, ale ona od mala ráda následuje pravidla, takže je možné, že se už takhle malá sama učesala.
Evaeva starsi se taky cese sama, ale nevim, jestli by to na tom táboře delala
Potrefenáhusa ona právě asi jo, když se jí to doma řeklo a bylo pravidlo se česat každé ráno.
Potrefenáhusa ale nečesala se naopak asi ani jednou
vypotřebovala jsem na ni půlku lahvičky spreje na rozčesávání.
Mám 3 ks zasterky na malovanie z Ikey, nepotrebujete niekto?

Evaeva Ta starší to neumí rozcesat dočista a pak se to jen kupí...
Karja jo, to věřím. Na čtyři dny by jí vydržely dva francouzské copy, tábor to teda úplně nepokryje, ale u babičky úplně nečekáš, že by zrovna tohle byl problém
Dneska jsme se vrátili z toho Písku a na pohodovou neturistickou dovolenou s dětmi velmi doporučuju! Je to moc příjemné město, v okolí se dá udělat několik delších procházek po trasách s pěknými dětskými prvky. V centru je samozřejmě Sladovna, tam by člověk taky mohl strávit možná i dva dny, kdyby chtěl navštívit všechno. V infocentru jsme si vyzvedli takovou pátrací hru/procházku po domovních znameních, to kluky hodně bavilo a ochotně proběhli celé centrum. A dokonce jsme byli i na večeři v italské restauraci, což je pro muže výstup z komfortní zóny jak hrom
A ta teda měla hodně italský vibe. Seděli jsme na náměstíčku u kostela, vedle večeřelo ještě několik rodin s dětmi... to bylo moc fajn.
Evaeva myslis, ze ta Sladovna by bavila jedenactiletyho kluka? Koukam na to, ten minigolf by se mu asi libil. Budem tam zitra, jen nevim, v kolik bychom se tam dostali. Je opravdu nutne mit vstupenky predem?
Evaeva no prece nenecham dite cuchat pocuranej spacak zbytek tejdne. Kdyz tam tam moznost je, hodit to do pracky je snazsi nez susit pocurany veci tak jak jsou
Victoriaano, potvrzuju. Ocenila jsem ze mame doma sprej - hned rano jsem musela odvsivovat, po precteni zprav rodicu![]()
![]()
Karja hele ja to nechapu. Vzdyt i na tom tabore vsechny holky ceseme, deti mejeme, kontrolujem na klistata a cistila jsem jim i zuby, kdo potreboval. A babiccka tohle u vlastnich vnoucat neudela?
711990nevím no, nenapadlo by mně to, že vůbec máte takové vymoženosti. Takže já bych čekala, že to holt necháte uschnout a pořádně vyvětrat. Na švp jim taky neperou no.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů