Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online continuity
42946 příspěvků moje polička 11. července 2026 11:04

Zrovna jsem uklízela kvůli novému počítači, tak něco jen tak pro radost.

Offline Kokoska
34849 příspěvků moje polička 11. července 2026 11:11

Evaeva jo, hrad, ale princip stejny, prohlidka s pruvodcem.

Offline Kokoska
34849 příspěvků moje polička 11. července 2026 11:12

continuity krasa! Obzvlast mlha je velmi fotogenicka! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2026 11:22

Kokoska no ale rozdíl velký a to myslím vážně. Na prohlídku mlýna půjdou s nadšením, na zámek je nedostanu pomalu ani na nádvoří.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2026 11:24

continuity krásné! To je Fatra? Já slovenské hory znám jen v zimě, a to ještě v uvozovkách. Zrovna mi vyskočila reklama na jásnou, tak uvažuju na příští léto.

Online continuity
42946 příspěvků moje polička 11. července 2026 11:31

Evaeva jj, to je Malá Fatra. Ono je tam krásně všude, ale to léto je takové nevyspytatelne, co se týče počasí a všude mraky lidí. 

Hlavně se nejdřív podívejte na ceny, protože je dost dobře možné, že s těmi lanovkovými kartami vás vyjdou Alpy levněji.

Online Catherinne
10817 příspěvků moje polička 11. července 2026 11:36
Reakce na Kokoska:

Evaeva jo, hrad, ale princip stejny, prohlidka s pruvodcem.

​dobrý by mohli být sokolníci na hradě! 

Offline Kokoska
34849 příspěvků moje polička 11. července 2026 11:48

Catherinne to mivaji v obore ve Zlebech. Ted budem v Treboni. Bohuzel odjizdime v patek, v sobotu tam budou nejake slavnosti. Ale ve stredu by mel byt na zamku serm!

Online Catherinne
10817 příspěvků moje polička 11. července 2026 11:55

Kokoska šerm možná ještě lepší a hele, našla jsem fotku se sokolníkama. Byl to zážitek, tak třeba jindy a jinde..

Offline letfenixa
10859 příspěvků moje polička 11. července 2026 12:00

continuity ja mám v Tatrách najlepšiu skúsenosť so stabilným počasím v októbri a novembri. V tom októbri to bolo často ešte na kraťasy. A preto tam vyrazíme v pondelok

Offline dorota
1230 příspěvků moje polička 11. července 2026 12:02

Evaeva Malá Fatra je krásna, najmä Vrátna dolina. Odporúčam. Hoci odtiaľ pochádzam, nemám prejdené všetky turistické trasy, ktoré tu sú.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2026 12:08

dorota ve vratné jsme právě byli před pětadvaceti lety v zimě (nejen tam), z Dier mám skvělé a intenzivní zážitky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2026 12:11

continuity jo, to počítám, že Rakousko by vyšlo cenově stejně. Levnější je prý Itálie. Ale tak zase by byla nějaká změna, že jo. Ono příští rok bude takový blbý, malý ještě skoro nic neujde a zároveň už bude těžký na nošení.

Online continuity
42946 příspěvků moje polička 11. července 2026 12:33

letfenixa

užite si to!

Online continuity
42946 příspěvků moje polička 11. července 2026 12:41

Evaeva no právě se podívej, jestli to bude alespoň stejně. Jen lanovka na Chopok je 106euro pro dvě děti a dva dospělé, aqualandia celodenní vstup 136 a hlava na hlavě. A tak můžeme pokračovat, v tomto teda nejsem objektivní, páč TMR mi hrozně leží v žaludku. 

Ale zrovna pro dítě co ujde jen málo, bych volila jiné hory. My jsme byly s malýma dětma 2 a 4 a obě jsme  docela nosily. Ta suť ve Vysokych Tatrach není na ty malé nožičky vůbec, starší šlapala statečně , jen to bylo pomalé a ten dav co se tam sunul trochu brzdila.

Co můžete ještě zvážit je Slovinsko, s tím nám zkušenost, že se dá vymyslet rozumná hezká dovolená i s prckami. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. července 2026 13:11

continuitySlovinsko chci ten další rok, právě aby něco zvládl. Ten příští by se nějaký takový trochu "Disneyland" hodil, ale rozumím ti, v Čechách mně to taky štve. Ideální by bylo něco, kam vyjedeš lanovkou a uděláš 4km okruh a jedeš dolůAle je to ještě daleko, jak píšu, vyjela mi nějaká reklama, tak jsem si říkala, že to prozkoumám, že na Slovensku jsme ještě nebyli. 

On má už letos 17 kg, muž už dost trpí, krosna má přecejen to těžiště víc od zad. Příští rok už to určitě nepůjde. Ráda bych na ty Lužická jezera, kolo bude nejschůdnější, ale ještě to bude chtít něco. 

Online Gatita
8616 příspěvků moje polička 11. července 2026 13:27

Evaeva ja nejsem znalec slovenských hor, byla jsem jen párkrát, a pro malé děti mi to nepřišlo nikde. Ve smyslu, že byste z toho moc neměli. Ty rak. Alpy mi paradoxně přijdou lepší skrz tu vybavenost a orientaci na rodiny s dětmi. Pak mám zkušenost s jednim údolím ve Švýcarsku a tam je to pro děti taky fajn, ale hodně draho a je to už daleko. Jela bych asi do toho Rakouska. Pak mi jeste davala kolegyne tip na nejakou nahorni plošinu v Dolomitech (Seiser Alm), tu mam na seznamu. A kámoška jezdí s detma na hory na Tenerife nebo nejake ty ostrovy kolem, nemuze si to vynachválit (ja zkušenost nemam), ale ma deti uz školní. 

Offline 711990
18313 příspěvků moje polička 11. července 2026 14:26

dzizisketa jezisi kdo ten tabor porada? Prave se vracim z tabora s predkolakama a prvnakama a bez elektriky, mycky, susicky a pracky bychom asi zahynuli. A jeste navic 14 dni?!

Offline Kokoska
34849 příspěvků moje polička 11. července 2026 14:27

Catherinne to je dobry, jsi odvazna :)

Offline Karja
44604 příspěvků moje polička 11. července 2026 14:45

KokoskaNeříkej, že ti ve žlebech nějakej ptak nepřistál na hlavě:D. My jsme byli zrovna minulý týden, já jsem si tam tak odpočinula, vůbec nevím, s kým tam pak budu jezdit, až holky vyrostou! Já si tam vždycky v tom areálu a pri té ukázce tak odpočinu,tam je prostě nějaká dobrá energie...zaměstnanci sympatický, dobra nálada, všude ta zeleň, žádný ruch, ty stromy vysokanske, bufet s venkovskýma cenama, jako to je moje místo no....pak si asi budu půjčovat cizí děti, nebo tam pošlu životopis, jestli tam nemůžu třeba uklízet:D