Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. července 2026 11:46

Karja haha, tak to já věřím, že jsou. Ale ne tady.

Ale je to těžké, místní slečny to vypadá, jsou ochotné se česat, akorát je problém, když je nikdo neučeše. Takže stříhat je kvůli 14 dnům nechceš.

JankaM u nás doma pravidlo o česání platilo, ségry měly mikádo tak do tří, pak už chtěly dlouhé. Zhruba do třetí třídy jsme nosily ofinu, na tu platilo pravidlo ohledně vlasů v očích

Online Potrefenáhusa
38802 příspěvků moje polička 13. července 2026 11:54

Evaeva ofiny bych potřebovala zbavit mladsi, akorat ve skolce ji to nikdo po 10 minutách davat do sponek asi nebude 

Offline JankaM
3099 příspěvků moje polička 13. července 2026 12:03

Potrefenáhusa čelenka? Tak to nosila dlouho dcera, když jí to dorůstalo 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. července 2026 12:05

Potrefenáhusa a proč? Mně to přijde praktičtější. Já jsem teda zaujatá, vlasy v očích mně hrozně vytáčí, stříhala bych nejradši i cizí děti

Offline Karja
44616 příspěvků moje polička 13. července 2026 12:16

PotrefenáhusaJá jsem holkám udělala culicek a ten zakomponovala do dalšího účesu, ale ten začátek měly o prázdninách;-)

Online Potrefenáhusa
38802 příspěvků moje polička 13. července 2026 12:21

Karja jo, ja si právě říkám, ze ted je vhodná doba, uz jsem to jednou zkoušela v červnu, a to jsem nedala 

Evaeva tak ty holky, když to pak maj dlouhy, tak to zas tak v očích nemaj, mi prijde, ofinu musis furt strihat) 

JankaM mne na to prijde jeste mala, ona si podle čelenku nenechá na hlavě celej den 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. července 2026 12:35

Potrefenáhusa asi jo, pokud jsou ochotné si nechat něco učesat. Já si stříhání z dětství vůbec nepamatuju, tak jsem to asi nebrala nijak úkorně a chvíli jsem poseděla.

Offline notna
9418 příspěvků moje polička 13. července 2026 12:47

To půldenní rozčesávání dredů za ty zážitky na táboře stojí. A dredy ještě dobrý. Dceři se jednou cosi připletlo do vlasů , nikdo dospělej po ruce nebyl, tak si to ustřihla. Bohužel přímo na temeni a na výšku cca 1mm. Kolečko v průměru tak 8cm. Jako dobrý, kdyby to nebyl tabor otců s detma a tatínek si toho všiml, az jsem mu to řekla po převzetí dítěte z tábora ja

Online Potrefenáhusa
38802 příspěvků moje polička 13. července 2026 12:47

Evaeva pro matku je vopruz to strihat :-) větší než to česat (aspoň pro mě) 

Online Potrefenáhusa
38802 příspěvků moje polička 13. července 2026 12:49

notna to nas by si určitě nevšimnul 

ha si vzdycky vzpomenu, jak se tvůj muž učil na horách zaplést cop podle youtube, ja to u nas skoro vylučuju, muz je normalne manuálně zrucnej, ale on ji neumi dat ani gumičku na culík, sponky nejak vubec nepochopil, ze je musi dat nastorc proti vlasům 

ja myslim, ze ten by ji spis ostříhal 

Offline notna
9418 příspěvků moje polička 13. července 2026 12:50

A zapletený vlasy vydrží i 14 dnů. Akorat je blbx, když se chodí koupat a není moc velký vedro. Blbě to schne.

Offline notna
9418 příspěvků moje polička 13. července 2026 12:58

Potrefenáhusa Však nas si všimnul, až jsem mu to ukázala ja. Jako ja to nechápu dodnes. Dite bylo malý, mu koukáš na to temeno furt z výšky. A on několik dni nic

Ani nevim, ze jsem to tu psala. To byl vždycky ranní pozdrav z hor od nich. Fotka zapletených vlasu. Byl tam vidět ten vývoj. Ale stejně furt strašný Ale cením, že to dělal každý ráno a neposlal ji za tetou.