Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Lamicka
14168 příspěvků moje polička 14. července 2026 12:26

continuity mně ty záplétané copy, co drží dlouho přijdou super, zvlášť když mají holky dlouhé husté vlasy a česání je pro zlost. Co mi přijde trochu divné jsou ty barevné náplety, vždyť to musí být i těžké. Teď to docela frčí. 

Offline Lamicka
14168 příspěvků moje polička 14. července 2026 12:31

Syn je poblázněný do policistů a IZS, tak jsem ho přihlásila na příměšťák organizace, u které jsem dělala kurz zdravotníka. Já nadšená, on nadšený. Jen jsem se nepodívala, kde to je. Takže každé ráno jedu půl hodiny autem tam a zpět hodinu MHD, odpoledne opačně

Online Potrefenáhusa
38814 příspěvků moje polička 14. července 2026 12:52

Lamicka starsi je ted na primestaku, kde ma ty uměly světle růžový napleteny copy holčička tak 5leta, podle me si to vozej z dovoleny? 
Starsi jsem dneska dva copy nutila, nechtěla dva, chtělo by to nějakou novou cool animovanou hrdinku se dvěma!!! francouzskými copy přirozené!!!! barvy! 

Offline continuity
42989 příspěvků moje polička 14. července 2026 12:52

Lamicka

To je nějaký chemlon, těžké to nebývá, podle mě je to stejný materiál jak se pletou copánky, akorát tohle je levnější a rychlejší (a ne moc vzhledné). 

Ještě ten první obrázek, ale jedno moje dítě může vykouzlit na hlavě dost podobný útvar i bez napletu, tak mi to asi nepřijde tak zvláštní 

Online Potrefenáhusa
38814 příspěvků moje polička 14. července 2026 12:58

continuity ja to umim nejlip takhle, zrovna ty holandsky copy neumim utáhnout, aby držely dyl jak dva dny a taky tohle je to dite, co mu nejdou vlasy pročesat hustým hřebenem 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2026 13:24

Potrefenáhusa má to parádní

Offline continuity
42989 příspěvků moje polička 14. července 2026 13:33

Potrefenáhusa

Ma to opravdu hezky dva dny jsou i tak dobrý výsledek, já to taky neumím utahovat. Hlavně když si představím tu migrénu, co by tento účet vyrobil mě.

Ale pokud je to dítě s tím mikadem, tak ty vlasy držet ještě líp, až to dál poporoste. 

Offline Lamicka
14168 příspěvků moje polička 14. července 2026 13:36

Potrefenáhusa continuity uz to delaji i kadernictvi tady, no priznam se, ze to barevne se mi moc nelibi, ale kdyz je to z normalnich vlasu, tak je to hezke. 

Offline Lamicka
14168 příspěvků moje polička 14. července 2026 13:38

Potrefenáhusa krasa Dcera to taky nosila hodne, kolem 6- 7 let. Bylo to prakticke, ze ji nelitaly ty jemne vlasy do obliceje. Pak se sekla, ze uz ani nahodou. Ted ji je 15 a jede v ponozkovych vlnach. Kazdy vecer vypada jako princezna Leia.

Online Potrefenáhusa
38814 příspěvků moje polička 14. července 2026 13:42

continuity jo, ona už to má za ten rok poporostly, ale ty krátký vlasy z toho lezou...loni na jaře to bylo lepší, ale už se zas blížíme 

Online Potrefenáhusa
38814 příspěvků moje polička 14. července 2026 13:50

Lamicka tak to uz jsme taky zkoušely :-))) a vyrobilo ji to uplne nádherný vlny, akorat i přes tužidlo na druhej pokus byly ty vlasy do 10 minut rovny jako hřebíky 

Offline continuity
42989 příspěvků moje polička 14. července 2026 13:59

Potrefenáhusa

Já vím, že každý chce, co nemá, ale doporučuji s vlnami neválčit. Já mám podobné vlasy a nikdy mi to nedrželo dele než pár hodin. 

Ještě držela tzv. Francouzská trvala, ztočit pramen jako když se plete provaz a to namotat na papírovy proužek nebo papilotu. Když se to neudělá z mokrých vlasů, ale jenom vlhkých tak to do rána nějak uschne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2026 14:01

continuity víš co je nejhorší? Já mám kudrnaté vlasy, když to podpořím, ale tyhle volné vlny mi taky nedrží

Offline Lamicka
14168 příspěvků moje polička 14. července 2026 14:38

continuity Evaeva dcera ma vlnité vlasy, ale prý špatně vlnitétak ponožkuje. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2026 14:59

Lamickachápu!

Online Potrefenáhusa
38814 příspěvků moje polička 14. července 2026 15:14

continuity ponožkový vlny mi přijdou keste neškodný, bílý vlasy jako ma Elsa, jsou horší, thle vlasy si peroxid fakt nezaslouzej