Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online continuity
42997 příspěvků moje polička 14. července 2026 17:03

Myrtila

Nám doporučili nechat vyrobit dětem razítko se jménem, nechala jsem udělat malé a pastelky jsem olepovala normálními etiketami na zboží a razila tím razítkem - mám doma roli a značím tím třeba i zavařeniny. Dělají se i různé barvy, možná by se zelené nemusely ani popisovat. když vidím tu cenu štítků mamalabels, tak si říkám, jestli se to vůbec vyplati na pastelky.

Offline Lamicka
14171 příspěvků moje polička 14. července 2026 17:05

Myrtila u nas maji nektere deti samolepky a je to super. Hned se vi, ci je. Nekdo je ma podepsane lihovkou nebo tam ma inicialy. U ostatnich patrame :))

Offline Myrtila
5318 příspěvků moje polička 14. července 2026 17:14

Ženy, děkuji za rychlé odpovědi continuity To razítko je super tip, to mu pak udělám do první třídy Teď objednám ty mamalbels s obrázkem, ať si je snadno pozná, dám mu tam stejný obrázek a barevnou kombinaci, jako má i na oblečení. Za rok v první třídě už bude vidina toho, že on i spolužáci se postupně naučí číst, a dovedou si pak ty věci správně roztřídit

Online continuity
42997 příspěvků moje polička 14. července 2026 17:19

Myrtila

když tak to roztřídí paní učitelka. Ta by už umět číst mohla a když přijde domů dítě s půlkou penálu souseda, třeba se ozve i rodič. Alespon u nás to tak bylo. 

Offline letfenixa
10862 příspěvků moje polička 14. července 2026 17:44

Myrtila kolegyňa mi povedala, že rozhodne treba mať podpísané fakt všetko, tak som z mamalabels mala nálepky s menom, ktoré som dala aj na všetky ceruzky, na všetko. U nás nie je problém, že by si Lukáško nepoznal svoje veci alebo niečo strácal, ale že si niekto iný privlastni cudzie veci. Riešila som to tento rok aj u osmakov, keď jeden žiak razil teóriu "čo je na zemi, je moje", až som im ja podpísala pravitka inicialami.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2026 18:05

continuity to je docela crcaní, to bych radši volila tu lihovku na ty věci, kam razítko nedáš přímo.

Těch nálepek na tužky mám pořád první sadu, kolik stála už nevím, ale než mít doma zásobu tužek, protože každý den aspoň dvě chybí....

Online Potrefenáhusa
38815 příspěvků moje polička 14. července 2026 18:24

Myrtila nam pani učitelka říkala, at ty tužky i pastelky podepíšeme, ze ty pastelky jsou často nekde sesypany na jedny hromadě a deti dost nešťastny, kdyz nemaj to svoje (=jak to ma byt správně)

mne bylo líto penez, podepsala jsem to tenkou lihovkou 

moje mama vzdycky nožem ostrouhla kus pastelky a napsala tam cely příjmení, mam 13pismenny 

Online continuity
42997 příspěvků moje polička 14. července 2026 18:30

Evaeva crcani s tím není, orazis to raz dva a pak už je to stejné jako s těmi drahými samolepkami. Za časů, když jsem to potřebovala ani nebyly, tak jsme si museli pomoct jinak. Jen mi přijde trochu nešikovný dávat několik stokoruny za samolepky, aby ochránily spotřební zboží v řádu stokorun. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2026 18:43

continuity když se trefíš

Mně se ty samolepky prostě víc líbí, jinak stačí lihovka. Nebo třeba vyrýt iniciály, to dělal můj táta. Akorát ségra je ZŠ, což situaci mírně komplikovalo(Za pastelky jsem už dala víc než za ty nálepky, je to akorát počáteční investice.)