Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Malenge
4838 příspěvků moje polička 15. července 2026 06:22
Reakce na Pinot Noir:

Jsem v šoku, to vážně někdo popisuje jednotlivé psací a geometrické pomůcky? To mě nenapadlo a myslím, že by to ani k ničemu nebylo. 

v prvni třídě jsem dle pokynu podepsala = udělala jistou značku na pár veci na výtvarku, např. na obal od pastelu či plastelíny, samotnou by me to nenapadlo. Ted uz na ro kaslu. Jediné, co jsem kdy podepisovala sama od sebe, byly kombinézy a bundy reima, tam bych dost nerada, kdyby si je nekdo nechal a s podpisem mi prijde, ze se snad vrati. O podepisování pastelek jsem v životě neslyšela.

Offline dzizisketa
8948 příspěvků moje polička 15. července 2026 06:40

Psací potřeby nepodpisuju, ty se u nás neztrácely.

Zato oblečení do družiny a na ven jo. Ještě v prvním pololetí ztratil pytlík na věci na ven s družinou (prvňáci nemívají skříňky), čepici, zimní softshellové kalhoty a rukavice. Sofsthellové kalhoty jsme našli někdy v květnu v bedně se ztrátami a nálezy, ten pytlík poslední školní týden s jednou rukavicí

Ale zase zvládl během toho posledního týdne vytratit z jiného pytlíku na věci do družiny tepláky a kraťasy

Offline Potrefenáhusa
38819 příspěvků moje polička 15. července 2026 07:06

My mame doma pastelky pro pulku školy, ale ty dulkovy stabila, co ma v penálu, stojej tady v papírnictví jedna 50,-, tak jestli to pomůže k tomu, ze nebudu muset kupovat kazdej tejden nejakou, rada je behem ty minuty podepíšu 

Offline Potrefenáhusa
38819 příspěvků moje polička 15. července 2026 07:10

Ve škole na dod měli velkou krabici plnou pastelek, tak asi nepodepsaných pastelek maj dost? 
ta misa bonbonu pred mladsi byla chyba paní učitelky, kterou jsem rychle napravila

Offline letfenixa
10863 příspěvků moje polička 15. července 2026 08:00

V našej škole sú zrejme horšie deti, lebo že si niekto vedome ponechá nožnice, kruzidlo, pravitko, .... je veľmi bežné a často sa hráme na policajtov. Preto je dobré, keď sú veci podpísané. Riešila som aj "on mi ukradol mikinu". 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2026 08:07
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2026 08:09

dzizisketa u nás je na ztráty a nálezy u vchodu kalax 4x4naše rukavice tam loni byly taky, letos s družinou ven nechodil. Džíny, co měl na převlečení po bruslení a nepoužil, jsme už neviděli

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2026 08:11

Teď jedno dítě na tábor suverénně odkráčelo bez batohu ještě, že bydlíme tak blízko 

Offline Myrtila
5319 příspěvků moje polička 15. července 2026 08:15

Nestíhám odepisovat jmenovitě, pardon Ale po přečtení zkušeností objednávám samolepky a podepisuju každou tužku naše třída přípravky sídlí v místnosti, kam chodí odpoledne děti do družiny, takže popletení s erárem je velice pravděpodobné, a vypátrání nepodepsaných věcí je naopak asi velice nepravděpodobné

Offline Potrefenáhusa
38819 příspěvků moje polička 15. července 2026 08:22

Evaeva mne vždycky překvapí, když ty věci nikdo nehledá, u mladší maj krabici v šatně a i já už jsem tam několikrát házela cizí tričko, šaty, tepláky, co byly v naši skřínce, i v cizím tričku uz přišla, kdyby to bylo popsaný (většinou neni) byla by ta cirkulace o dost rychlejší. Taky už tam ležely docela dlouho i nejaky merino veci....pry treba i zimni bunda, kterou uz nikdo nikdy nehledá a nepostrádá....

Online Zuzuli
3762 příspěvků moje polička 15. července 2026 08:25

dorota tak kazdou pastelku do panalu jsme podepisovali i memu brachovi pred jednadvaceti lety. Dodnes u nasich nejaka ta podepsana pastelka vyplave. Jestli jsem to mela podepsane ja, si teda nepamatuju.

Myrtila ja podepsala pastelky a tuzky tenkym lihacem, jmeno a prvni pismeno z prijmeni. Nalepky davam jen na ty vetsi veci, jako je penal nebo lahev na piti.

Online Zuzuli
3762 příspěvků moje polička 15. července 2026 08:29

Catherinne moje dcera byla taky KP, akorat mela primo u hlavy placentu, takze ji vytahli uplne krivou

Manzela pry musela sestra hned uklidnovat, ze je to v poradku a srovna se to, kdyz ji poprve videl a vydesil se