Zaujalo ma, že podpisujete jednotlivo pastelky, pravítka a pod. V živote som to ja ani moji súrodenci nemali podpísané a nepamätám si, že by sme tieto veci stratili. Mali sme možno podpísaný peračník.
Vše o těhotenství a dětech
continuity Mimo můj taky, proto jsem tak zanedbaná, docela by se mi líbily nehty, ale co 3 tři tydny, meliru jsem šťastná že jsme se zbavila, to bylo fakt celé odpoledne...Jako ono by to asi nebylo špatne, člověk by to bral jako takovej svůj čas a oddech, kadeřnici i nehtarku znám hrozně fajn ženské, ale jako to plánování nebo další ,,povinnost,, mi teď přijde nějak moc
Karja tak syn si nepozná pomalu ani bundu ![]()
Karjajá si tam právě ani neodpocinu. Je to prostě další úkol.
Nehty vůbec, říkám si, že stejně ty UV světla zvyšují riziko rakoviny.
Evaeva No je fakt, že my těm dětem můžeme chodit do šatny a jsme i vyzýváni tam chodit, když se tam to oblečení nahromadí:D. Plus mají svoje skříňky, takže v oblečení je jakžtakž pořádek...Ale třeba ty pomůcky mě nenapadly, ale tak v lavici to mají prostě u sebe a ve družině pracují se školními věcmi, jako ona ztrácí jen pera a to nemá žádná speciální, takže pak dokoupim.
continuityJá si odpočinu asi kdekoliv, kde na mě působí buď nikdo nebo jen jedna osoba:D. Ale jako úkol toho termínu to taky vnímám, ale když už tam dolezu, tak jsem spokojená;-).
Karja jo, to on má taky svoji skříňku, takže bundu donese
Ráno tady na ty bundy kolikrát zmateně koukají všichni tři. (I bych se do šatny případně dostala.) Ale ty další věci by asi nedopadly. Takhle je aspoň šance, že mu to spolužáci vrátí/připomenou
Protože jeho to absolutně netankuje, z družiny už přinesl tolik erárních pastelek, úplně jiných než má on samozřejmě. Oblečení už teda podepisuju jen na švp a pak teda boty na TV a tyhle věci, kde hrozí, že má půlka třídy stejné.
continuity moje děti, dva malí krátkovlasí kluci s porostem nepříliš hustým, chodí ke kadeřnici častěji než já. Oni nesnesou, když mají "velkou hlavu", jak tomu říká ten menší. Ten starší tam teď začal docházet sám, ja ho už jen objednávám.
continuity tak se omlouvám, ale tipy na Tenerife dát nemůžu. Jednalo se o Fuerteventuru a ani tam nemám konkrétní tipy. Jen že měli půjčené auto a nějak to tam projezdili a prochodili. To jsem moc nepomohla, co
.
dorota já jsem zrovna včera říkala učitelce ve školce, že hrníček je označený nálepkou starší dcery...tak se tak soucitně podívala ![]()
Pastelky jsem nepodepisovala nikdy, oblečení jo, ale teď to flákám a nechávám ty nálepky po starší.
Prosím ten čas nějak zpomalit ...![]()
a na základě této fotky, kadeřnicky konstatuju, že má krásný tvar hlavy, holt tzv. KPčkové dítě, tzn. jak nás poučil Mudr., dítě v poloze koncem pánevním. Nikde se mu tam nemačká, oproti hlavičce v děloze. 
Mohučanka zásadně nechávám nálepky po starších
jednak je teda učitelky znají a pak i to dítě se k té věci přihlásí, když paní učitelka přečte jmění bráchy.
Evaeva no naše starší je starší o pět let a ve školce jí zná akorát pan ředitel
ale paní učitelky jsou inteligentní osoby a poradí si.
continuity no, pro mě je to taky strašná představa. Leckdy to mají napletený dost do vejšky nebo velký korálky v tom, to musí být strašně nepohodlný i na spaní.
Mohučanka No, syn má některé věci podepsané po ségře, některé po sestřenici a některé po bratranci ;o) Ale já stejně většinou podepisuju jenom boty. A pastelky jsem ve školce označila barevnou ozdobnou páskou a ve škole jsem se na podepisování pomůcek vykašlala úplně.
Mohučanka to víš že jo!
V ds měl mimiňák paní učitelku, co měla loni kluky na táboře a ve školce dědí učitelky po mladším. Ale tam jsme známý firmy, myslím, že nás zná většina učitelek
kluci jich vystřídali docela hodně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články