Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. prosince 2021 20:35

711990 takový angloamerický styl, noráno bude mít hezké překvapení! My večeřeli v půl šesté, ani jsem klukům nedávala svačinu.

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 20:41

Evaeva presne, udela si to holt zajimavy:D my vecereli taky brzo, v 6, ale on to predtim na chvili zalomil v 5, protoze po obede nespal. Tak byl celej takovej rozhazenej chudak.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 20:42

My měli perfektní Štědrý den,  krtkovi se kolem poledne udělalo špatně a šlo to z něj všemi směry, takže jsme celý odpo střídavě  vytírali,  sprchovali,  prali oblečení mezitím jsem chystala jídlo a snažila se udržet aspoň trochu dobrou náladu kvůli příšerce. Krtek odpadl dřív, takže na něj čekají dárky na ráno, příšerka vypadala spokojená.  Nás teď čeká dlouhá noc plná balancovani jak do něj dostat co nejvíce tekutin tak aby to zas nevyzvracel.  Aneb šťastné a poblité

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. prosince 2021 20:59

711990 no tak jestli po obědě nespal, tak to je jasné. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. prosince 2021 21:00

Sairon chudák malý! Snad bude brzy v pořádku.

Offline Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 22:45

Sairon uf, chudáček

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 24. prosince 2021 22:59

Sairon ale chudáci všichni...snad to bude jen taková ta "jednodenka".

My jsme zas všichni nachlazení, testy naštěstí negativní, ale připomínáme trochu plicní sanatorium. Ale i tak to byl pěkný večer, 5 dárků (pro dceru) bylo na jeden večer tak akorát. 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 06:32
Reakce na DrowRanger:

Stastne a vesele Vianoce vsetkym :) my sme prave rozbalili darceky, s muzom sme to ponali skromne, syn dostal od nas 2 dinosaury, lego a balancne kocky na stavanie. Zvysok zabezpecila moja mama, ktoru som prosila aby nekupovala blbosti ale mu kupila velku sadu zakladnych lego kociek. Takze dostal: umelohmotnu svietiacu deku s dinosaurom, uterak s dinosaurom, k abicu oblecenia, odhadujem to na vek 5-6 rokov, vratane kuskov ako maskacove zelene a modre mikiny despacito, modre teplaky s "plesnivym" vzorom, sako z teplakoviny - extremne hrube a bez zapinania, takze na teple obdobie nevhodne a v zime netusim co hy som mu na vrch obliekla, fakt velky bager na ovladanie (priznavam, z toho bagra si skoro cvrkol od radosti, bohuzial je tak hlasny, ze sa s nim moze hrat len vn inej izbe alebo ked Olivia nespi...). Olivia dostala krabicu oblecenia vo velkosti 9mesiacov a vyssie, prevladaju pkysove overaly z umelych materialov, ktore jej urcite davat nebudem. Nie som si teda ista že kde tie veci idem skladovat, mojej mame sa xelkom dari zapratat mi kazdy ulozny priestor v dome . To lego ma mrzi, keby som vedela, se ho nekupi, povedala by som svokre alevo mu ho kupila ja, vyuzil by ho viac nez bager na ovladanie...

​promiň ale

(je to trochu do zivyho, naše dite dostalo ten nakupni vozejcek (lehkej plastovej), aby se konečně naučilo chodit a mluvícího pejska, aby se konečně naučilo mluvit 

(naštěstí mluvící nakladak, co ho dostala k svatku, je po mesici KO (konečně)

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 08:59

No my sme si dali darčeky už včera ráno, bo sme mali ísť večerať k svokrovcom a Alica keď sa začne hrať, človek s nou nepohne celé hodiny. Takže o pol ôsmej ráno si rozbalila ten playmobil a odvtedy sme o nej nevedeli. Nejedla, nepila, o 10.30 sa mi konečne podarilo do nej dostať aspoň jogurt, samozrejme popri hraní

No a aby sme ju dostali k svokrovcom, tak som jednu sadu toho playmobilu prezieravo uložila aj u nich (keďže oni žiadne darčeky nekupuju) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2021 09:09

Mohučanka Naše sanatorium už bylo dobré, ale synovi se ten kašel zase nějak vrátil:( Nechápu to, v pondělí dobral sirup, v úterý a středu ani nezakašlal a od čtvrtka zase. Kluci měli taky asi pět dárků, bylo to akorát. Starší byl úplně hotový, usnul asi minutu po zalehnutí.

Offline Tabea
8107 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 09:20

betsey co jste nakonec od playmobilu vybrali?

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 09:26

Veselé Vánoce!

Já si přečetla, že je pro ty malé děti fajn tu nadílku rozdělit, takže včera hned ráno dostal plyšáky Tlapkové patroly a mašinku na ovládání, které muž ještě ve čtvrtek při nákupu ukořistil v Lidlu. Mašinka jezdila po kolejích celé ráno a jeden plyšák musel s námi i do zoo.

Večer u tchánovců pak dostal ty duplo popeláře a duplo nákladní vlak a k tomu malá autíčka, takže celý večer si nadšeně jezdil a v půl deváté prohlásil, že chce spinkat a odebral se do postele. A u babičky s dědou je o teď, my máme klidné pomalé dopoledne, tomu říkám dárek. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2021 09:33

dzizisketa užijte si dárek!

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 09:36

Potrefenáhusa najvtipnejsie bolo, ked som muzovi potichu vravela, ze tu deku aj uterak posuniem niekomu, maly prisiel za mnou a hovori: maminka, vybal mi tu svietiacu deku, nech pod nou mozem spinkat usi ma ako satelity, vsetko poxuje ked chce! A teda to oblecenie je tiez kapitola sama o sebe, mne sa strasne nepaci, skusala som tie vacsie veci predat v maminkovskych skupinach a nik ich nechce a to som ich nukala za polovicnu cenu (moja mama ma bohuzial vkus ako kolotociarka, takze vyrazne farby na ktorych su kombinovane vyrazne vzory, zvlastne strihy a dost neprakticke. A pritom som jej pisala aj vravela, ze teda ak chce, nech mu v tej cene vezme aspon nejake veci od little angel, ze je to funkcne, prijemne na telo, nebude sa v tom potit...ale jej sa nepaci dizajn .

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 09:37

dzizisketa my sme minuly rok darceky museli rozdelit do niekolkych dni ako sa mama utrhla z retaze, dostaval hracky este na mebiny co ma 5. Januara .

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 09:53

Marcel taky dostal hodne darku a kdyz jsem volala na whatsaap k veceru tak si hral se stoletou plastovou miskou.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 09:55

Tabea materskú školu, telocvičňu a detský klub

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 09:56

DrowRanger

U nás tedy mamka i tchýně mají dobrý vkus, sice každá jiný, ale ještě nikdy nekoupily malému nic, co by mu nesedělo nebo bylo hnusné. Naštěstí, když se někdy zeptají, jestli Rosťa nepotřebuje něco na sebe, stačí říct, co a v jaké velikosti a nechat se příjemně překvapit. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 25. prosince 2021 10:32

U nás malo úspech všetko. A odporúčam pre malých autickarov a stavbárov hru od Haby Baustelle, malý je nadšený, že pri tom môže voziť na nákladiaku diely, pravidlá zatiaľ ignoruje ale to príde :) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. prosince 2021 11:52

Mrakoplas ta hra vypadá dobře. Hraje tam roli i něco jiného než náhoda? Kluci dostali ten můj první sad, je to hezky zpracované, bavilo je to, ale je to jen házení kostkou, no