Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Lilly_Ku
4586 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 12:22

Karja mi chteli ted od rijna pridat praci, tak jsem jim pripomnela ze od rijna pracuju jen 4 dny v tydnu a doufam, ze tim je nabidka vice prace zodpovezena.

jo a nabidli mi povyseni, ale to vim, ze je past, na to me nikdo nenachyta :D takze jsem rekla ne dekuji, nepotrebuju dalsi goals, muj goal je nedostat burnout a tim to letos konci.

muj manazer mel velke pochopeni, protze mel burnout minuly rok a pristi mesic odchazi do zalanda a doufa, ze to tam bude vetsi chill (to teda nevim, jestli se mu to splni, ale aspon se ted trochu vychilloval v trimesicni vypovedbi lhute :D) 

Offline Lilly_Ku
4586 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 12:24

aha vidim, ze v tomto vlakne brutalne off topic :)

Offline Gatita
8754 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 12:30

Lilly_Ku nejsi, je to tu dost fluidní;) já zas často melu o dětech napříč vlákny. A fandím ti, ze ses odhodlala k tomu nižšímu úvazku. Ja si ten svůj take ponechávám, sice to dost zaplním těma dětma, ale pri full time bych asi chcípla. 

Offline Gatita
8754 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 12:53

Tabea já jsem také hodně vytěkaná, a to objektivně teď naloženo moc nemám (jinak to teda bylo od začátku roku dost hrozné, s těma předělávkama na domě). Ale i tak jsem unavená a netvózní a trápím se s kravinama, které by měl kdokoli jiný vyřešené za pět minut (už třeba tři dny "objednávám" řízky  a dort na oslavu). A tik mám ze všech těch aplikací, kde bylo teď v září provést spoustu úkonů. Nejen školní appky, ale i ty sportovní... jen zaplatit něco přes eos a potvrdit docházku mi trvalo! A včera jsem ani neobjednala syna na vypalování bradavice- telefon nebrali, tak jsem napsala mail, ale zapomněla jsem tam napsat synovy údaje. Na výzvu jsem jim to doplnila, ale dala jsem tam omylem rok narození druhého dítěte, na což mi odpověděli, že nikoho takového v evidenci nemají a tím můj pokus skončil. Musim znova. Jestli nezapomenu. A včera jsem šla poprvé na nějaké místní cvičení, byla jsem tam pravděpodobně nejmladší, ale v nejhorší kondici. 

Offline Myrtila
5576 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 13:08

Tabea

Karja Pro Jistotu co nejkonkrétněji

Offline Myrtila
5576 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 13:10

Gatita Ježiš, díky za připomenutí, musím synovi potvrdit docházku, aby ho vzali na kroužek! Tohle je hodně užitečné vlákno

Offline Karja
45113 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 13:11

Lilly_Ku To nejsi ani moc off topic, to je life balance prostě, to se sem hodí....to je jasný, že to budou zkoušet dál, tě nějak zaháčkovat. No já jsem včera byla na fyzioterapii a nějak jsme se bavili o životním stylu, zaměstnání a ten fyzio mi říká a ted si představte že to takhle budete dělat ještě 30 let:D. Já říkám, ježiši to ne, to nebudu dělat 30 let, tohle je můj poslední rok:D:D:D:D. A to je pravda ale, takže kdyby náhodou, tak mi to příští září připomeňte jo!

Gatita Já nějak od září na hodně věcí kašlu, a hodně chodim odpoledne z domu, už nemám moc kam teda:D:D:D:D. A evidentně to taky funguje nějak, sambo chytnul druhou mízu a jako funguje tady ohledně dětí vcelku obstojně no, i chudák rozjel ty whatsappy s matkama.....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. zaří 2026 13:28

Gatita jen se nebičujObjednávání čehokoliv a vůbec všechna tahle mentální zátěž okolo mi taky trvá. Přihlášku do oddílu posílám týden, několik týdnů vybíráme hory, děti je potřeba objednat k doktorům, měla bych vymyslet dárky a dorty...

Offline letfenixa
11000 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 14:57

Máme u nás 3.rocnik výstavy Plody jesene, minulý rok Lukáško rozhodne vyhlásil, že sa musíme zúčastniť, tak sme tam teraz odniesli 4 druhy jabĺk a 1 cuketu

Offline Tabea
8439 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 15:55

Gatita podobně jako ty syna na bradavice jsem loni hlásila dceru do gymnastiky. Napřed mi uteklo, že papír musím podepsat třikrát. Když to reklamovali, tak jsem to podepsala dostkrat, ale dceři jsem tam napsala rok narození 2025. Tak zas pani volala, jestli chci přihlásit půlroční dítě.
Syn měl min. týden přečíst a podepsat pravidla zacházení s elektronikou a mel to dát podepsat rodičI. Takže on podepsal, já napsala datum a místo k jeho podpisu a tam, kde jsem se měla podepsat já. Ale nepodepsala jsem to a strčila do školních desek. Druhý den za to dostal nějakou čárku, při třech čárkách bude muset opisovat text na A4. 
V úterý jsem dorazila před pátou do družiny vyzvednout dceru. Dvě nové vychovatelky mi řekly, že už šla přece ve čtyři domů. A pak ještě že omlouváme se, ale my jsme nový a ještě se musíme zaučit. Mají vytisknou tabulku se jmény dětí a vedle toho, kdy mají jít. Všechny řádky bílé, přečetli omylem instrukce pro dítě o řádek výš. Naštěstí měla klíče.

Offline Tabea
8439 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 15:56

Lilly_Ku work life balance je v tomhle vlákně zásadnější, než kde jinde. Takže jsi správně. A byla jsi bdělá a nenechala se nachytat.

Offline berush
484 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 16:25

Včera nové vnouče s dnes nová Bc. (mladší dcera). 

Offline Kokoska
35351 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 16:31

berush to je urodicka! Gratuluju!

Offline slniecko admin
19769 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 16:42

berush gratulujem !!!

Offline Tak Betty
6271 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 17:02

berush Dvojnásobná radost .

Offline dzizisketa
9075 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 21:00

Lilly_Ku 

Já se dnes dozvěděla o konceptu "lazy girl job" a myslím, že můj džob definici splňuje

Offline Karja
45113 příspěvků moje polička 24. zaří 2026 21:02

dzizisketa Tak ten jsem měla před mateřskou:D:D. 

Offline Tabea
8439 příspěvků moje polička 25. zaří 2026 09:01

Camper má muminí kolekci

Offline letfenixa
11000 příspěvků moje polička 25. zaří 2026 09:41

dzizisketa moja práca očividne nie.

Offline Gatita
8754 příspěvků moje polička 25. zaří 2026 09:56

berush blahopřeji. To budou krásné podzimní procházky s kocarkem