Zuzuli jo, s tím tekoucím nosem to mám úplně stejně. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Já teda bývala otužilá, ale teď odcházíme z domu chvíli po sedmé a já si teda regulérně beru čepici (protože mě pak jinak bolí hlava) a rukavice (protože se mi začali děsně odkrvovat konce prstů), ale mám štěstí, že se pak vracím za prací domů a na odpolední vyzvedávání se můžu obléknout lehčeji, abych vedle našich horkokrevných dětí nevypadala úplně nepřípadně ![]()
Evaeva to je presne ono. My večne nestíhame, takže ideme veľmi svižne. To sa človek zahreje. Do práce niekedy prídem úplne spotená :D Máme to cca 15 minút chôdzou.
brrr No, zatím sbírám stejné informace všude.
No bude to velké vykročení z mojí komfortní zony pokud to vyjde, co mám děti, tak jsem neletěla, snad nezapomenu aspoň je a jako všechno zvládnu;).
brrr No, zatím sbírám stejné informace všude.
No bude to velké vykročení z mojí komfortní zony pokud to vyjde, co mám děti, tak jsem neletěla, snad nezapomenu aspoň je a jako všechno zvládnu;).
Evaeva není TAKOVÁ zima, ale prostě nemám ráda ty úsměšky nad tím, že někdo, komu je zima, si dovolí vzít bundu. A smrdět s ní v tramvaji! ![]()
Karja nic nekupuj musí vás posadit vedle sebe. Pokud bys cestovala ještě se sambem, ten může sedět zvlášť.
Karja já normálně dostala strach z létání a nevím, jestli se ještě někdy překonám. ![]()
Pinot Noir jo, to chápu
Pinot Noir já letěla po dětech jednou, i s dětmi, a bála jsem se dost. Oni mně teda donutili to nedávat tak najevo. Ale byla jsem těhotná a to jsem se bála kolikrát i v autě, tak to přičítám tomu. Nechce se mi nelítat (až pacholci povyrostou).
DruI tak to jsou ty periferie. Já si celkem umím představit, že mám mikinu a k tomu rukavice a čepici (jako obecně, ne zrovna teď). Klidně můžu být zpocená a zároveň mít ledové ruce ![]()
![]()
Evaeva No já jsem už zvládla mít ledové ruce i v těch letošních letních vedrech
já musím mít i teplo na tělo, jinak neexistuje šance, že se rozehřeju. Takže spodní košilka forever! ![]()
Karja pokud poletite s Ryanerem z Prahy hlavně buď na gate včas (čas je na boarding pasu). Oni vás zavřou do takové ohrádky, ale pak normálně řekni, že děti potřebují čůrat nebo cokoliv a nechte se zas pustit ven. Ale jak tam nebudeš, tak vás budou prudit nebo rovnou vyloučí z přepravy.
Sere mě to taky, ale někdy není jiná možnost než s nima letět.
Karja a využívej všechny benefity, na tom letišti můžeš narazit na to, že ti budou chtít zaměstnanci pomáhat - třeba pustit vás prioritně přes securitu, všechno využij! Mmch v Praze jsou nové rentgeny můžeš mít sebou dost věcí, když tak se ptej, nic se uz nevyndava, ani tekutiny ani elektronika. je to hrozně pohodlné. maximálně to otevřou kufr, pokud se jim něco nebude zdát, ale i to je mnohem pohodlnější než to dělat s dětma u té přípravy. Můžeš mít i jednu láhev vody do 1.5l na hlavu, klidně i colu nebo džus (to ti pak vyndají a dají do takového analyzátora). Projdou i kapsicky a tak.
DruI jo, tak já košilku taky nosím. Ale až v zimě
Já se obecně rychle zahřeju pohybem, ale zase rychle mrznu, když stojím.
Evaevavýhodu klimatizace nepopírám.
Ale pro mě jsou věty "ten ranní chlad mám ráda" a "tak akorát příjemná zima" naprosté sci-fi. Myslím, že lidi, kteří fakt těžce snášejí vysoké teploty, a lidi jako jsem já, se nikdy nemůžou vzájemně pochopit.
no ![]()
Mne bolo v lete asi raz neprijemne teplo a to ani klímu nemáme.
continuity Letím z Bratislavy, ale tyto tvoje typy budou asi platné všude;)
Pinot Noir Evaeva Já ani nemám strach, nebo mám, jako i z hodně jiných věcí, ale za poslední čas jsem se naučila spíš to překonávat a snažit se nemít problém:D:D:D. Takže to překonám, já mám spíš strach, že něco zapomenu nebo neudělám, nebudu informovaná. Ono za těch 10 let se dost změnilo, asi co se týče letecké dopravy a co si budeme povídat, pár zadrhelů jsme už se sambem taky na letišti v minulosti absolvovali;).
bohužel, vBratislave jedou postaru. Takže kosmetiku si příprav nejlíp doma, dej vse do litrovych pytlíku - můžete mít celkem tri. (Klidně i IKEA, na letištích sice bývají, ale to nechceš přebalovat s dětma za krkem. ). Maximální velikost balení 100ml, nezáleží přitom na tom, kolik tam toho reálné je.
Nějake kapsičky by asi přešly, jídlo na dobu letu. závisí jak to tam na místě posoudí. Presne pravidlo na to žádné není. Vemte si klidně prázdnou láhev nebo i plnou a pokud budou prudit, tak to vylejes.
Karja já se bojím až v letadle, kdybych chtěla, zvládla bych to. Ale popravdě zatím nemám potřebu s nimi letět, natož sama. Těch věcí okolo se nebojím, já jsem v tomhle optimista, možná až naivní
Takže chápu, že sbíráš informace.
Evaeva Jo,tak ve vašem složení bych asi taky neměla moc potřebu ještě;).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY