Potrefenáhusa já myslím, že se začátkem chůze se jí ta nožička trošku upraví. Ale úzká asi nebude, no
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva jj, já už mám praxi, jen ta první polochodici zima je proste otrava
Potrefenáhusa hrozně! Myslím, že nejhorší zima mého mateřství, ještě byl covid, tak člověk ani moc nechtěl/nemohl někam mezi lidi.
Potrefenáhusa Krásná nožička.
Obouvám podobnou, zrovna jdeme vybrat zimní boty a doufám, že najdeme aspoň jeden sedící pár. Když už to konečně sedí přes prsty, tak je zase neobuje kvůli nártu. Fakt nevím, jak se na takový nohy sháněly boty dřív.
Když pominu zmačkaný prsty (který já jsem jako dítě musela mít určitě), tak většinu bot syn vůbec nedokáže ani nasadit na nohu.
Len To říká, nad synovýma botama na tu jeho širokou ploutev, moje mamka, jak bylo strašně těžký sehnat boty na mého bratra, protože všechny byly šité snad na stejném kopytu a on se do nich nevešel. Co si pamatuju, nosil hlavně sněhule.
Len ten vysokej nart se asi obouva nejhůř, přesně to popisovala kamaradka, ze 90% zkousenych bot dite vůbec nenazulo, to naštěstí naše dite nemá, takže kupuju jen podle sirky, ale už to moc nepokousim a beru ty ozkouseny koely a fare bare.
To som tak išla kúpiť Lukaskovi prvé topánky a nič neobul, kvôli priehlavku.
Máte někdo zkušenost s dítětem, které významně přehazuje slabiky a hlásky ve slovech? Téměř každé Viktorovo slovo je složeno ze správných hlásek, ale v nesprávném pořadí. Je to taky nějaký typ poruchy? Přejde to samo? Odstraňuje se to na logopedii? Děkuji předem za zkušenosti.
Jinak je to vtipné: značky jsou zákaz vjeduz, seplá ulice, dej lelost v jíděz, na dvorku jsou seplice, v puse jakyz... ![]()
Pinot Noir spíš pro zasmání, takhle někdy píšu a mám občas problém zjistit, co je špatně ![]()
Doufám, že to brzy přejde, nejlíp samo ![]()
Pinot Noir rekla bych, ze to jde ruku v ruce s tou dysfazii, ze to proste slysi jinak. Nebo alespon nase logopedka mi rikala, ze to tak byva. Tonda taky obcas slysi slova jinak a nenecha si to vymluvit (podle logopedky ma hooodne lehkou dysfazii).
Potrefenáhusa Máme sedící koely![]()
Pinot Noir já tak občas píšu, cizí slova čtu i vyslovuju takto špatně. Mám dyslexii... jestli je to totéž ale nevim, řekla bych že klidně. Moje maminka by mohla vyprávět, jak jsme x desítek minut bloudili Prahou a hledali ulici K Vinduli (Vidouli)
Pinot Noir mohla by to byť dysfazia.
Ja si napr vždy musím uvedomiť, či sa chcem rozculit alebo rozlúčiť.
Pinot Noir u nas byl hodne dlouho pohárkový dort, vodostrk a zákaz hvězdu, preslo to samo.
Kokoska zákaz hvězdu jsme měli taky![]()
ale to je něco jiného než jak mluví Viktor
MPLee já zase psala do písanky plízko, plízko (blízko) celý řádek
Mamka to vůbec nechápala, i po opravě jsem to psala dál. B/p a y/a/u na konci slova se mi v psaném projevu plete pořád.
Len staršímu synovi ty zimní koely letos taky sedí. Jsem ráda, protože jsou odolné. Letos je mají oba, tak jsem zvědavá na posezonní srovnání malých ničitelů.
žluťásek já vzala stejné číslo babybare, co měl z podzimu, a k nim objednala odpovídající číslo koelů, míry jsem brala z jednoho eshopu. Koely mu seděly líp.
Len staršímu synovi ty zimní koely letos taky sedí. Jsem ráda, protože jsou odolné. Letos je mají oba, tak jsem zvědavá na posezonní srovnání malých ničitelů.
odolný maj bejt takový ty nejklasictejsi, jak tu někdo psal, ze je prodreli na díru během jedny zimy?
naše dite je mělo dneska úplně poprvy a sjelo v nich po brise kopeček černý hlíny, zatímco jsem chvilku na něco cumela do mobilu ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články