Domáce spotrebiče

13. ledna 2018 14:47
Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 17. dubna 2026 20:56

continuity Spülboj, to je super a je to českej vynález.

Offline Mha
příspěvků moje polička 10. května 2026 21:28

Kupuji novou pračku.

Když bude mít tzv. 6. Smysl, bude mě buzerovat a opravovat, že jsem to špatně naplnila? 

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 11. května 2026 12:42

Mha bude presvedčená, že to vie aj tak lepšie ako ty, takže buzerovať ťa nebude, ale nebude robiť, čo chceš ty, ale čo chce ona

Offline Mha
příspěvků moje polička 11. května 2026 20:37

slniecko

Ajta, to do domácnosti plné vznětlivych choleriků není dobré..

Budu tedy muset vybrat nějakou nesmyslnou pračku

Offline Myrtila
5335 příspěvků moje polička 11. května 2026 20:41

Mha Nedávno jsem vybírala podobně sušičku, požadavek byl spíše neinteligentní kus a dalo se, nakonec to docela příjemně zúžilo výběr, že jsem se neprohrabovala celou nabídkou, zbylo mi do 10 druhů a vybráno bylo celkem rychle

Offline Mha
příspěvků moje polička 11. května 2026 20:46

Myrtila

První vyřazení při výběru bylo, jestli jde připojit na chytrý telefon. No nikdy! 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 11. května 2026 21:03

Ahoj, prosím pěkně, nemáte zkušenost s výběrem horkovzdušné fritézy? Mají mega výběr v různých cenových relacích. Netuším, jakou vybrat. Objem mi stačí pro max.2 osoby. Děkuji.

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 11. května 2026 21:54

whiskas velikost už víš, jinak to je tak primitivní spotřebič, že bych vybírala maximálně podle designu, pokud už chceš uplatnit nějaké kritérium kromě toho, že to lze strčit do myčky. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 11. května 2026 22:14

continuity Děkuju. Takže jde tedy jen o to, jestli chci vidět přípravu jídla "v akci", tedy potřebuji okénko, nebo se bez kontroly obejdu? Pak je asi jedno, jestli ji koupím v Lidlu, nebo zvolím lepší značku. Napadlo mě, že by mi tento přístroj mohl usnadnit rozhodování, jestli vařit (kvůli jednomu člověku mi přijde zbytečné rozpalovat troubu/pánev), nebo jíst po X té salát s tuňákem :-D. 

Online Karja
44703 příspěvků moje polička 11. května 2026 23:04

whiskasKámoš si teď tu fritézu koupil, na dva šuplíky, ať může dělat maso zvlášť, přílohu zvlášť. A je nadsenej, že přesně pro jednoho se mu nechtěla rozpalovat trouba většinou. A je nadsenej, vaří si v tom furt. Vzal si nějakou střední cenovou kategorii v Alze, okénko nema. Spíš bych se podívala, jaké to umožní typove dělat recepty, jestli jsou to fakt jídla co jíš nebo chceš jíst;-)

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 11. května 2026 23:22

Karja Děkuju. Mně bude myslím stačit jeden šuplík (porovnávala jsem objem koše) a mrknu tedy spíše na výkon. Většinou budu připravovat kuřecí/krůtí maso, zeleninu. A cíl je, aby to bylo "chrumkavé" :-D.

Online Karja
44703 příspěvků moje polička 11. května 2026 23:29

whiskas

Aha, no já bych spíš myslela, že maso a zelenina se bude dělat zvlášť a proto bych chtěla dva šuplíky, ale nevim;-). 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 11. května 2026 23:32

Karja Z toho, co jsem četla, tak mi to nějak nedošlo. Zdálo se mi, že se do "misky" naházelo vše. Ale máš pravdu, je to asi blbost, protože maso se dělá déle. No vidíš, díky za postřeh, ješte tuto "drobnost" zvážím .

Online Karja
44703 příspěvků moje polička 11. května 2026 23:33

whiskas No zvaž to, on to tady i někdo má, určitě přijdou nějaké reakce;-)

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 11. května 2026 23:34
Offline Myrtila
5335 příspěvků moje polička 12. května 2026 01:40

Mha Ano, to bylo přesně i u nás

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 12. května 2026 07:47

whiskasjá mám zkušenosti takové, že to má máma na chatě a potkala jsem to v apartmánu na dovolené. Okénko nepotřebuješ, není to jako bábovka, že se to nesmí otvírat.  normálně vytáhneš suflik a podíváš se. Stejně si myslím, že to přes něj nebude pořádně vidět. 

Kdyby to bylo něco, co vyžaduje kratší čas vaření, tak bych to přidala až po chvilce. Počítej s tím, že to budeš muset trochu vychytat, ty programy nejsou nějak zvlášť inteligentní. ale já jsem do toho na dovolené normálně nacpala nejake naložené maso a špízy a v pohodě. 

Máma má tuším taky tu z Lidlu. Normálně v tom dělá kuře pro dva a k tomu teda přílohu v hrnci. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 12. května 2026 07:56

continuityDíky, to je fakt. Přes to pidi okénko toho asi stejně moc vidět nebude. A jako pokus mi bude stačit nějaká opravdu jednoduchá, když princip mají všechny stejný. Budu se tedy řídit hlavně velikostí a pročtu recenze. 

Offline 1010
217 příspěvků moje polička 12. května 2026 08:20

Mha Ono to není zas tak špatné. Když chci vidět, za jak dlouho dopere, nemusím se zvedat z gauče a hlavně to propojení s appkou není povinné. Já tam mám přes appku akorát možnost stáhnout další prací cykly, které stejně nepoužívám

Offline Mha
příspěvků moje polička 12. května 2026 16:40

1010

To asi nebude pro mě, to stahování, jsem hrozný lempl. Peru asi na 3 nebo 4 programy.