Janulik03 Náhodou, to od vás bylo moc hezké, dostaly jste aspoň pořádnou výslužku? ![]()
Domáce spotrebiče
Evaeva taky máme jednu místnost, no děsím se toho dne, kdy nám to svj neschválí.
Ale v prvním kole takový zájem nebyl. Dokonce jsme si mohli vybírat. Ted už je pronajaté všechno.
Myrtila jasné ![]()
continuity u nás taky, teď několikrát zdražovali a zájem má spousta lidí. Právě by mně zajímalo, jestli tu jedinou zbylou sušárnu reálně využívá víc než jedna důchodkyně (tady jsou samé velké byty, tak to není tak, že by neměla kde mít sušák.)
Evaeva do ty sušárny občas zaneseme vysušit stan i my. A nejake věci jsou tam pořád.
continuity my jsme jí nikdy nepoužili, stan jsme sušili na balkoně
U rodičů tam nikdy nikdo nic nedal, tak z toho pak udělali druhou kolárnu. Mně ty prostory přijdou tak nevlídné, že prádlo bych tam nesušila.
Nevím kterou myslíš, na Stodůlkách byla jedna hned vedle mladýho pána, vozila jsem tam běhouny... už je ale zrušená. Pak je další i v Britský čtvrti, to je tak na půl cesty ale je to tam samej russák. Ještě je další na Plzeňský u Kavalírky. Platila jsem všude kartou.
barbucha jedna je v luka living a jedna v britské čtvrti. Mně britská čtvrť přijde v pohodě.
barbucha
já jsem tyto průmyslový pračky zažila v kempech ve Slovinsku a doteď mi hlava nebere, jak to může vyprat prádlo za 40 minut.
To já taky netuším, ale vyperou to perfektně. A ty skříňový sušičky jsou boží.
Oni mají doma všude i pračku, patří to k vybavení koupelny
a nakonec na jednu menší várku, narychlo, se to občas hodí, to nepotřebuješ zadávat prádelnu.
barbucha jedna je v luka living a jedna v britské čtvrti. Mně britská čtvrť přijde v pohodě.
No... já bych ji zfleku přejmenovala na moskevskou ![]()
barbucha no já tam spoustu kamarádů i příbuzné a samý Češi
On ten podíl ruských a ukrajinských lidí je tu vyšší všude.
Myrtila to bude ako s profi umývačkou riadu, za 10 minút hotovo. Bola som z toho nadšená, keď som pomáhala na svadbe s obsluhou
Ale to jsou spíš takový leštičky, aspoň my jsme museli to nádobí předmejvat. Neumeje to rtěnku ze skleniček apod.
Aranel sme to iplachli od zvyškov tak ako to robím aj doma
Aranel na sklenice, pokud to není úplně tenké sklo, jsou lepší ty kartáče, co mají v hospodách. Ted jsem to viděla na fotce v nejakém domácím provedení.
Jednou se nám u toho děti zasekly na docela dlouho. Výčepní byl pratelskej, tak tam myly sklenice na střídačku asi hodinu.
Evaeva kolem nasi skolky je vzdycky videt pradlo v susarnach. Dve okna vedle sebe, kazde ctvrte patro, a za nimi snury a na nich trenyrky a ponozky ![]()
A mezi luka living a britskou ctvrti je jeste jedna pradelna v paprsku. Zrovna tehle tyden jsme sli kolem a koukala jsem na ni
Zuzuli no my i naši ty sušárny máme ve sklepě, jen okna u stropu, prach, betonová podlaha...
Z naší sušárny v přízemí vznikla místnost na odkládání velkýho odpadu - ne teda na pytel hnijících brambor
ale typicky na starej nábytek, matrace apod., co nejde dát do kontejneru a nemáš zrovna odvoz do nějakýho sběrnýho dvora. Šoupneš to tam a víc se nestaráš, jednou za čas to někdo vyveze (nevím kdo) a cajk. Obhospodařuje to zřejmě náš předseda svj a je to jeho snad jedinej dobrej počinek ![]()
barbucha prodává to na bazoši?
kdyby to nechal odvézt kontejnerem jako odpad, viděla bys to v účetnictví SVJ (stojí to prachy)
RoSa i kdyby prodával, tak mi to přijde dobrý! (I když radši si tu místnost pronajmu na naše krámy
)
To mě taky napadlo, jakože drobný přilepšení
Ale budiž mu přáno, každej je rád že se těch krámů bez námahy zbaví. Takže je to fuk... nebo to možná v účetnictví počítaj pod "úklid"? No v každým případě je to fajn.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025