Domáce spotrebiče

13. ledna 2018 14:47
Offline Myrtila
5229 příspěvků moje polička 17. dubna 2026 13:13

Janulik03 Náhodou, to od vás bylo moc hezké, dostaly jste aspoň pořádnou výslužku?

Offline continuity
42500 příspěvků moje polička 17. dubna 2026 13:27

Evaeva taky máme jednu místnost, no děsím se toho dne, kdy nám to svj neschválí. 

Ale v prvním kole takový zájem nebyl. Dokonce jsme si mohli vybírat. Ted už je pronajaté všechno.

Offline Janulik03
20066 příspěvků moje polička 17. dubna 2026 13:31

Myrtila jasné

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2026 13:34

continuity u nás taky, teď několikrát zdražovali a zájem má spousta lidí. Právě by mně zajímalo, jestli tu jedinou zbylou sušárnu reálně využívá víc než jedna důchodkyně (tady jsou samé velké byty, tak to není tak, že by neměla kde mít sušák.)

Offline continuity
42500 příspěvků moje polička 17. dubna 2026 13:50

Evaeva do ty sušárny občas zaneseme vysušit stan i my. A nejake věci jsou tam pořád. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2026 13:55

continuity my jsme jí nikdy nepoužili, stan jsme sušili na balkoně U rodičů tam nikdy nikdo nic nedal, tak z toho pak udělali druhou kolárnu. Mně ty prostory přijdou tak nevlídné, že prádlo bych tam nesušila. 

Offline barbucha blogger
35538 příspěvků moje polička 17. dubna 2026 14:30

Evaeva 

Nevím kterou myslíš, na Stodůlkách byla jedna hned vedle mladýho pána, vozila jsem tam běhouny... už je ale zrušená. Pak je další i v Britský čtvrti, to je tak na půl cesty ale je to tam samej russák. Ještě je další na Plzeňský u Kavalírky. Platila jsem všude kartou.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2026 14:32

barbucha jedna je v luka living a jedna v britské čtvrti. Mně britská čtvrť přijde v pohodě.

Offline barbucha blogger
35538 příspěvků moje polička 17. dubna 2026 14:36
Reakce na continuity:

barbucha

já jsem tyto průmyslový pračky zažila v kempech ve Slovinsku a doteď mi hlava nebere, jak to může vyprat prádlo za 40 minut. 

​To já taky netuším, ale vyperou to perfektně. A ty skříňový sušičky jsou boží.

Janulik03

Oni mají doma všude i pračku, patří to k vybavení koupelny a nakonec na jednu menší várku, narychlo, se to občas hodí, to nepotřebuješ zadávat prádelnu.

Offline barbucha blogger
35538 příspěvků moje polička 17. dubna 2026 14:38
Reakce na Evaeva:

barbucha jedna je v luka living a jedna v britské čtvrti. Mně britská čtvrť přijde v pohodě.

​No... já bych ji zfleku přejmenovala na moskevskou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2026 14:43

barbucha no já tam spoustu kamarádů i příbuzné a samý Češi On ten podíl ruských a ukrajinských lidí je tu vyšší všude.

Offline Aranel
6521 příspěvků moje polička 17. dubna 2026 14:52
Reakce na Janulik03:

Myrtila to bude ako s profi umývačkou riadu, za 10 minút hotovo. Bola som z toho nadšená, keď som pomáhala na svadbe s obsluhou 

​Ale to jsou spíš takový leštičky, aspoň my jsme museli to nádobí předmejvat. Neumeje to rtěnku ze skleniček apod.

Offline Janulik03
20066 příspěvků moje polička 17. dubna 2026 14:55

Aranel sme to iplachli od zvyškov tak ako to robím aj doma

Offline continuity
42500 příspěvků moje polička 17. dubna 2026 15:33

Aranel na sklenice, pokud to není úplně tenké sklo, jsou lepší ty kartáče, co mají v hospodách. Ted jsem to viděla na fotce v nejakém domácím provedení.

Jednou se nám u toho děti zasekly na docela dlouho. Výčepní byl pratelskej, tak tam myly sklenice na střídačku asi hodinu. 

Offline Zuzuli
3701 příspěvků moje polička 17. dubna 2026 16:50

Evaeva kolem nasi skolky je vzdycky videt pradlo v susarnach. Dve okna vedle sebe, kazde ctvrte patro, a za nimi snury a na nich trenyrky a ponozky

A mezi luka living a britskou ctvrti je jeste jedna pradelna v paprsku. Zrovna tehle tyden jsme sli kolem a koukala jsem na ni 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2026 17:13

Zuzuli no my i naši ty sušárny máme ve sklepě, jen okna u stropu, prach, betonová podlaha...

Offline barbucha blogger
35538 příspěvků moje polička 17. dubna 2026 19:19

Evaeva 

Z naší sušárny v přízemí vznikla místnost na odkládání velkýho odpadu - ne teda na pytel hnijících brambor ale typicky na starej nábytek, matrace apod., co nejde dát do kontejneru a nemáš zrovna odvoz do nějakýho sběrnýho dvora. Šoupneš to tam a víc se nestaráš, jednou za čas to někdo vyveze (nevím kdo) a cajk. Obhospodařuje to zřejmě náš předseda svj a je to jeho snad jedinej dobrej počinek

Offline RoSa
10080 příspěvků moje polička 17. dubna 2026 19:26

barbucha prodává to na bazoši? kdyby to nechal odvézt kontejnerem jako odpad, viděla bys to v účetnictví SVJ (stojí to prachy)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. dubna 2026 19:34

RoSa i kdyby prodával, tak mi to přijde dobrý! (I když radši si tu místnost pronajmu na naše krámy )

Offline barbucha blogger
35538 příspěvků moje polička 17. dubna 2026 19:34

RoSa 

To mě taky napadlo, jakože drobný přilepšení Ale budiž mu přáno, každej je rád že se těch krámů bez námahy zbaví. Takže je to fuk... nebo to možná v účetnictví počítaj pod "úklid"? No v každým případě je to fajn.