Potrefenáhusa tak to jsem nejak prosvihla
takove tetovani uz je dost dulezite rozhodnuti, ale muze to vypadat sakra dobre. Si rikam, ze vyhledove... za deset let treba...![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Já tetování nemám, ale okamžitě poznám pozéra, pipinku, luzra ala Král Prahy, white trash tattoo a taky též hned poznám kvalitně udělanou práci nebo dokonce art. Z toho člověka to přece úplně vyzařuje, jak to myslel. Nevím, co se s tím tak nadělá. Já tetování neplánuju, i když dobře provedené tetování na zajímavém člověku se mi strašně líbí.
hned jsi mi sympatictejsi
ja totiz obcas mivala pocit, ze kdyz si nebarvim vlasy a nelakuju nehty (ani na nohach), ze jsem lesanoidni smudla
chybi ti tam “jeste”..ti vypadlo, to je jedno, ja banality neresim![]()
Mě se dobře vybraný a udělaný tetování na lidech líbí, půl myšlenkou jsem s tím v počínající krizi mladšího středního věku koketovala, ovšem v mým případě by to nebyly nálepky na lamborghini, ale metalíza na vétřiesce.
Já bych chtěla tetování, ale jen od Lukáše Musila ![]()

Za dob me mladosti meli tetovani fakt snad jen vezni, vzdycky to toho cloveka nejak stavelo na okraj spolecnosti. Ale kdybych ted byla mlada, mozna bych o necem popremyslela. Vloni v lete jsem mela jen obrazek hennou na vnitrni strane zapesti a prekvapive jsem se s tim citila dobre. Ikdyz jsem si to nechala delat s myslenkou Sedru to dolu jak nejdriv to pujde, nakonec mi bylo docela lito, kdyz se to asi po 14 dnech smylo.
Mne se k nejakym cool satum a kabelce prada libi treba zhruba toto. Nastesti “moje” spolecnost neni zaprdene malomesto. Je to jako se vsim, kdo to umi nosit a nakombinovat, super.
Ano, ospravedlňujem sa.
Ja som vedela, že toto proste nemôže vyznieť dobre.
Proste som chcela povedať, že tu v okolí je to trend presne u tých typov, kde sú trendom prezdobené gélové nechty.
Teda mimo chlapov, tam to vidím na náhradu tých gelových nechtov.
Samozrejme sú výnimky, kde je na to nejaký hlbší dôvod, ale v princípe to masové tetovanie mám zaradené niekde sem.
ice To se mi líbí hodně, akorát tady u těch neohraničených barevných šmouh bych měla trochu obavu, jak budou vypadat po pár letech.
Jinak mně se tetování většinou líbí, výjimku tvoří asi jen takový ty parohy nad zadkem, nevadí mi ani míň či víc infantilní. Asi by to mělo být trochu osobní, ale zas si nemyslím, že to musí skrývat nějakou hlubokou pravdu nebo vyjadřovat osobnost nostitele v tomhle, a pokud možno i jiých světech.
mně připadá tetování nějak stejně zbytečné jako diamanty, alkohol nebo cigarety ![]()
sama za sebe prostě nevím, proč to mít doma, v sobě nebo na sobě.
jiným to neberu, i když většinu tetování nechápu, protože mi přijde i vizuálně ošklivý (viz monika marešová nebo agáta).
a vnímám to možná podobně jako Luna - u hodně, řekla bych u naprosté většiny lidí, v tom tetování vidím machrování, hec, vzdor (proti rodičům), dokazování si něčeho nebo nejhůř - blbost (mládí nebo možná celoživotní
) - přijde mi, že to z tetování je vidět, podle obrázku nebo toho, co je tam napsáno, nebo třeba podle umístění.
málokdy mi přijde, že ten člověk měl promyšlený, proč to chce tak a tam a takové, jaké to má, a že se to k němu hodí a sedí to k němu (jako třeba k ženě sedí nějaký šperk nebo šaty, jako by se pro to narodila).
poslední dobou mi tetování navíc přijde jako děsný klišé - typicky hipster s plnovousem, drdůlkem a potetovanýma rukama.
ošklíbat se nad ním nebudu, ale že by mě to pozitivně zaujalo, to říct nemůžu.
Jiná Realita Hele ty si usetris spoustu casu, kdyz budes psat jenom o tom, co je podle tebe v poradku![]()
Mutziputzi LOL ![]()
Mutziputzi made my day ![]()
Jiná Realita Když mě přijde, že se to občas bere fakt hrozně vážně, když bude požadavek na tetování ten, že má vystihovat nějakou hlubokou pravdu, posihovat osobnost nositele, a to zcela nadčasově, a ještě mít nějakou uměleckou hodnotu, tak nebude mít nikdo žádný... což mně osobně přijde trochu škoda.
Jinak hisptera s plnovousem, drdůlkem a vypracovanýma potetovanýma rukama bych se já teda úplně neodříkala :-D.
Tak to je rada od té správné ![]()
Mně se tetování hrozně líbi, ale nedokážu si ho představit na sobě. Jsem zvyklá si na sobě všechno projektovat, vidím šaty na ramínku a přesně vím, jak budou vypadat na mně, dokážu si k nim v duchu přimyslet boty, doplňky... Dokážu si představit samu sebe v krátkých vlasech, prostě cokoliv, ale když přepnu na tetování, tak nic...
Tetér mého muže si ze mě dělá srandu, přesně ty narážky na samolepky... ale já to nevidím, tak na to kašlu :-).
Já sem vždycky chtěla jen takový malý na předloktí těsně pod loketní jamkou..no nemám ho. Ale vím i co by to mělo bejt..
tak třeba jednou..
Mutziputzi
Tak to prrr, mne tam neprisijes ten existencialni rozmer, tu marnost a pomijivost zivotni!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje