VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 19. března 2018 17:45

999 Tak to mam uplne stejne.  

Jinak zrovna v okoli potkavam jednoho potetovanyho fesaka se psem a tedaa.. Takze zalezi, kdo to ma.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 19. března 2018 17:48
Reakce na Zina:

Jiná Realita Když mě přijde, že se to občas bere fakt hrozně vážně, když bude požadavek na tetování ten, že má vystihovat nějakou hlubokou pravdu, posihovat osobnost nositele, a to zcela nadčasově, a ještě mít nějakou uměleckou hodnotu, tak nebude mít nikdo žádný... což mně osobně přijde trochu škoda.

Jinak hisptera s plnovousem, drdůlkem a vypracovanýma potetovanýma rukama bych se já teda úplně neodříkala :-D. 

​Přesně. Trochu moc se s tím nadělá. Já mám tetováí několik, mimo jiné pokryto i cca 2/3 zad. Něco z toho se mi už nelíbí, ale beru to tak, jak to je. Jednou svejm dětěm budu ukazovat - hele co si máma nechala udělat směšnýho, to víš, tenkrát se mi to líbilo, to byla máma blbá, co ? Prostě je to kus historie, jako příšerný fotky ze základky, jen je nosim furt s sebou. Vlastně je to dobrá reflexe. A když mě to bude moc s.át, překreju to něčm jiným, a pak dalším a dalším ... až nakonec z toho udělám yakuzzi tattoo nebo velký černý čtverec 

Offline Lilly_Ku
4495 příspěvků moje polička 19. března 2018 19:21

Ounz maly neee, to vypada jak matersky znaminko, dej si rovnou naky vetsi! :)

Offline Lilly_Ku
4495 příspěvků moje polička 19. března 2018 19:23

MP Meri mam tetovani nekolik, naposledy jsem si nechala udelat narty. taky to nejak zvlast nehrotim. Proste se mi ted libi, kdyby nekdy prestalo, tak se s tim holt smirim nebo necham pretetovat. 

Nenechala bych si potetovat krk ani oblicej, protoze se mi to esteticky nelibi.

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 19. března 2018 19:24

Lilly_Ku no zas tak malý nee, myslela sem tak 1x4 cm, ale u mě je to moc složitý, mám smůlu :) 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 19. března 2018 19:33

ja jsem ted ve fazi odstranovani jednoho tetovani, ktery se mi uz delsi dobu nelibilo a ted jsem diky novy praci ziskala ten spravnej impuls k jeho odstraneni, protoze mam pocit, ze tetovani v dekoltu se k my novy praci prilis nehodi. holt mladicka blbost narozdil od promyslenejch kerek na pazi a zapesti bylo tohle impulzivni rozhodnuti, za ktery ted litaj tisicovky luftem

Offline Lilly_Ku
4495 příspěvků moje polička 19. března 2018 19:39

Ounz jakto? Zdravotni duvody nebo prace?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. března 2018 19:42

Ja mam treba tetovani na zadech, delany kratce pred 11/9/2001, kde se muj tatinek zlobil proc to delam v takovy dobe, to se cekalo ze nastane armagedon, byl to muj navrh a bytostny presvedceni, provedeni se mi uz ted nelibi, nekdo by rekl vezensky, byt to bylo v Uzi, ale ja vim proc jsem si to nechala a stojim si za tim, dneska by to bylo treba propracovanejsi, ale je to moje a nikdo jinej to nema, muj zivot..

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 19. března 2018 19:56

MP Meri  Právě takhle nějak to vidím. V nejhorším, když nastanou důvody, jako má razorblade, tak se to dá odstranit, nebo přetetovat, jinak to beru, že je to součást mě, mojí historie, života, prostě mýho já a já mám svoje minulý já ráda. 

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 19. března 2018 19:56

Lilly_Ku v práci mi nemaj co diktovat, spíš ty zdravotní..no ne že by to úplně nešlo, ale je to vobštrukce, a zbytečně bych kverulovala. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. března 2018 19:58

Mutziputzi to je zvláštní, že kritika prakticky všeho od tebe je ok, a cokoli kritického ode mě je málem vždy na komentář 

ale jako ok, já si opravdu o máločem myslím, že to je naprosto v pořádku, takže s tím nemám zas nějaký problém 

20970 příspěvků moje polička 19. března 2018 20:10

Jiná Realita Bude to zrejme fluidem, pochybuju ze z mych “stiznosti” si nekdo vezme to, ze je resim v realu, koleno, oko, zdrobneliny, moravstina, panossky boty, jezis toho je a ja nevim co jeste, ale doufam!!! ze je vetsine jasny, ze ve skutecnosti je mi vsechno zmineny u p*dele, u tebe mam tendence Anny Urbanovy uz kdyz pises ze maj v Haemku desny hadry

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. března 2018 20:14

Zina no jo, ale proč se potom teda tetovat, když to nic nevyjadřuje?

o to mi šlo - poslední dobou mi přijde, že se hodně lidí v okolí tetuje jen proto, že je to in. prostě si něco někam nechají vytetovat, protože se to nosí.

tomuhle nerozumím. já si ani hadry nekupuju, jen abych je měla, a nenechám prodavačku, aby mi něco vybrala (nechat si vybrat tetování tatérem...?!).

a nebo záměr "mám tu hnus kérku z období, kdy jsem byla blbá, tak si nechám zakrýt jinou kérkou, která je ale víc in, tatére, plácni tam nějakou abstrakci, je jedno co".

mimo mé chápání. ta absence důvodu to udělat. není to jak koupit si bezduchou kabelku, jen protože zrovna potřebuju zelenou na ples k šatům. tetování bolí a je na hodně dlouho, třeba nadosmrti, nevyhazuje se, když omrzí.  

stejně tak ale současně nechápu lidi, kteří mají třeba problém, že jejich potomek chodí s potetovaným (protože kriminál podezřelý živel bože!). to je mimo mé chápání úplně stejně. pokud teda nemá vytetované hákové kříže.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 19. března 2018 20:14

Mutziputzi nevím, kdo je anna urbanová, tak jsem stále klidná 

Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 19. března 2018 20:28

Jiná Realita naprosto souhlasím, jasně, mít něco co by se mnou absolutně souznělo, měla bych pocit že tím sebe nějak doplním, dokončím... tak bych to absolvovala. jinak ne. jako nechat si bezdůvodně vydloubnout oko nebo něco takovýho - jo, přeháním, ale prostě proč, dyť to bolí! srovnávat to s lakováním nehtů je směšný, možná nechat si nějakej strhnout protože se to nosí, tak asi to beru.

20970 příspěvků moje polička 19. března 2018 20:40

viktorka_od splavu OK, nehty malo, ale co treba dite s nekym, kdys nakonec dospela k zaveru, ze je to kreten...uznavam, prehnane srovnani, lec priznacnejsi nez nalakovany nehty, tam mas pravdu, ze je to prilis vratny

49113 příspěvků moje polička 19. března 2018 20:43

Mutziputzi  to nebolelo

20970 příspěvků moje polička 19. března 2018 20:47

viktorka_od splavu proc by melo? To jenom na konto ty uvazlivosti proc neco nedelat

49113 příspěvků moje polička 19. března 2018 20:49

Mutziputzi no tak to nevím proč na mě, protože o uvážlivosti já teda zhola nic nevim

20970 příspěvků moje polička 19. března 2018 21:01

viktorka_od splavu to neber vubec osobne, proste i blby tetovani muze bejt soucasti zivota, vzpominka, nemusi mit filozofickou hloubku nebo umeleckou vysi, proste proc to obecne soudit