VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 20. května 2018 11:17

Ounz Amen :)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. května 2018 11:18

wendulka Tak jedna věc je nelíbí, druhá na základě toho vykřikovat o kinderstube povedený rodinky jako kolegyně, takový světácký

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 20. května 2018 11:19
Offline Pinot Noir
29626 příspěvků moje polička 20. května 2018 11:58

Mutziputzi Nejlepší je vyhrabat 40 let starou fotku a z ní vyvozovat osobní kvality člověka 

20970 příspěvků moje polička 20. května 2018 12:02

Pinot Noir No včera Arabové, dnes povedená rodinka...jsem si myslela, že se nacházíme v liberálnějším prostředí

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 20. května 2018 13:27

já přenos neviděla, neb jsem byla na konkurenční svatbě :-) takže jsem to zkoukla až dodatečně a za mě nádhera ... ale je samozřejmě dobré vědět, že až si v londýně nebudou jisti, co se hodí a co ne, mají se kam obrátit :-)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. května 2018 22:31

mně trochu přišlo, že ty "svěží závany" v tradicích byly tak svěží, až to byla trochu křeč (jsme mladí, nutno být svěží a moderní). ten kazatel byl za mě wtf, nemůžu si pomoct. bez něj by mi přišlo celé mnohem lepší. 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 21. května 2018 05:47

Ja to videla jenom sestrihane na zaznamu, na prenos jsem nekoukala. Pro me osobne by cela akce byla za trest, ta vidina, jak celej svet rozebira kazdej detail  Kazatele jsem preskocila, ale Meghan to moc sluselo, Harrymu taky a rozhodne na me udelali dojem, ze se berou z lasky. Uplne je vidim na tom poobradnim mejdanu, jak se smejou tomu, jak museli dostat tradicim. 

Nechapu, proc se divit tomu, koho na svatbu pozvali nebo nepozvali, to je snad jejich vec a jakej maji s kym vztah tady asi tezko rozlouskneme. No a pribuzny si clovek nevybira a navic o nich taky vime kulovy. 

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 21. května 2018 08:20

Jo, ještě k těm bílejm svatebním šatům - to ale není zrovna moc tradice, ne? Tedy alespoň ne nijak zvlášť stará. Dost dlouho si nevěsta prostě vzala ty nejlepší šaty, co měla. Nějaké ty bílé zdokumentované byly, ale spíš proto, že to byla nevěstina oblíbená barva. Až tak do podrobna jsem to nestudovala, ale mám pocit, že hodně se to rozšířilo (přinejmenším v Anglii) až poté, co si bílý šaty na svatbu zvolila Viktorie, což zase není moc dávno. To s tou nevinností se k tomu "přilepilo" až potom. A koneckonců v některých kulturách je bílá barva vyloženě smuteční.

Jinak se mi svatba líbila, alespoň ty kousky, co jsem viděla. Šaty krásný, ale nejvíc se mi líbilo, jak je na Harrym a Megan vidět, že jsou spolu fakt rádi a je tam takové to souznění, navzodry superformální příležitosti.  Kněz teda trochu překvapil, ale na druhou stranu by mi asi přišlo divný, kdyby se nevěsta totálně zřekla svojí minulosti a tvářila se, jako že odjakživa chodila jenom na bohoslužby, který vedl arcibiskup z Canterbury.

Online Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 21. května 2018 08:47

cinkja Mně se ty volné pramíbky právě líbily, přišlo mi to něžné a lidské. Lepší, než takovéty do mrtva utupírované a ulakované účesy.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 21. května 2018 08:50

Setare 

Online Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 21. května 2018 08:54

Prosperina Bílé svatební šaty prý frčí od královny Viktorie.

Pokud první Meghanina svatba nebyla církevní, tak se nepočítá, ne?

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 21. května 2018 09:24

Mně se svatba líbila moc. Zatím jsem Meghan teda moc nemusela, ale na svatbě mně byla moc sympatická, milá , přirozená. A Harry byl roztomilý, jak bylo vidět, jak je nervózní a zamilovaný. 

Pokud by si matka nevěsty vytáhla piercing,  měla by tam po něm díru... to by asi moc nevylepšila. Za  mě  je lepší , to nechat tak.

Kdyby ten americký kněz  svůj projev zkrátil na 1/3, bylo by to vtipné osvěžení.  Nádherná byla  všechna hudba a ten  gospel Stand by me...  běhal mně mráz po zádech.

Offline slniecko admin
19466 příspěvků moje polička 21. května 2018 11:01

Hehe, čo sa toho kazateľa týka, tak som skoro napísala, že ste pápežskejšie, než pápež, ale potom som si spomenula, aký je pápež teraz a zdá sa mi, že by to bolo k nemu nespravodlivé.

Absolútna väčšina cirkví sa momentálne snaží trochu uvoľniť atmosféru, lebo tak nejako nám forma prerastá cez obsah.

Takže myslím, že pre niekoho, kto sa v kostole ukáže častejšie, než na kráľovskej svadbe, to zas nebude taký šok.

Prosperina apropó, Vianočný koncert v katedrále v Canterbury, rok 2011

https://www.youtube.com/watch?v=QJnPIdKATzU

Offline slniecko admin
19466 příspěvků moje polička 21. května 2018 11:03

Ozaj, ja som nepozerala prenos, nemám na takéto veci sitzfleisch, ale v nejakom zostrihu som na sekundu zbadala niečo ako klobúk z pávích pier...neviete, čo to, kto to?

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 21. května 2018 11:34

Mě ten kněz nijak zvlášť nepřekvapil, žila jsem v San Franciscu vedle černošské čtvrti a chodila se dívat na ty jejich mše :-). Hrozně se mi to líbilo, hlavně tedy gospely... Atmosféra tam byla veselá, úplně něco jiného než naše bohoslužba :-).

20970 příspěvků moje polička 21. května 2018 11:43

999 To víš, Elizabeth to evidentně rozdejchala a schválila, ale tady v ateistickém Česku je to WTF, znevážení monarchie, tradice a tyjátr

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. května 2018 12:13

999 V San Franciscu?! 

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 21. května 2018 12:38
Reakce na slniecko:

Prosperina apropó, Vianočný koncert v katedrále v Canterbury, rok 2011

https://www.youtube.com/watch?v=QJnPIdKATzU

​Jé, to je dost dobrý!  Díky, nevěděla jsem o tom a potěšilo.

Offline slniecko admin
19466 příspěvků moje polička 21. května 2018 13:02
Reakce na Prosperina:

​Jé, to je dost dobrý!  Díky, nevěděla jsem o tom a potěšilo.