paktofonika Pro mě nej místo v Americe
.
VIP, na které je příjemné koukat;-)

cinkja Akurát som to sem išla dat, si ma predbehla. Krásne fotky.
cinkja bozi ![]()
No ale kdyby se vdávala na první svatbě v kostele, tak to teď nemohli takto dělat. To by asi nemohla, stejně jako u nás.
Mně se to moc líbilo. Nevěsta teda vůbec nepůsobila dojatě. Ale na druhou stranu, musela být v šoku, najednou se posunula do závratných výšin. Jeden den jste normal woman, druhý den vám šijí šaty u Givenchy, u Stelly, tiára za miliony, prsten po Dianě, najednou jste vévodkyně a všichni před vámi musí dělat pukrle...
Ronna jednak to nebylo ze dne na den, stopro si to dobře promyslela, plus tím, že je američanka se z toho nepos.. britská "holka z lidu" by to měla asi horší
Ronna ja si myslim, ze na kralovskou svatbu byla dojata hodne. kdyz jsem na to koukala, tak jsem si rikala, aby nedostala vyteraka, ze nezachovala kamennou tvar, ale obcas dojate zamrkala. a myslim, ze jako herecka byla na givenchy a podobny zvykla :)
Ronna Mám pocit, že ji pomohla herecká průprava, že to uhrála (narozdíl od Harryho, který byl viditelně nervozní). Ale nemyslím, že to bylo špatně.
cinkja Fotky jsou krásný všechny
, Meghan na nich dominuje tak, jak to má být. A pobavilo mě, jak se ta jedna holčička ani na jedné z nich jako jediná nedívá do objektivu. A pokaždý na to samý místo. By mě zajímalo, co jí tam celou dobu mohlo tak fascinovat![]()
.
Ronna Jj, poprvé se vdávala na pláži na Jamajce. To určitě sehrálo roli v tom, že jim královna coby hlava anglikánské církve kromě povolení ke svatbě samotné vzhledem k tomu, že je Meghan rozvedená, dala povolení vzít se v kostele.
ještě tu pořád myslím nikde nebyla ta jakási výživová poradkyně či co.
mně se líbila :)

a myslim, ze jako herecka byla na givenchy a podobny zvykla :)
No, vedlejší role a průměrný seriály se u Givenchy apod. většinou neoblíkají ![]()
cinkja Svatební fotky pěkný, zvlášť ta s kácejícíma se dětičkama
I na schodech - ale nemá tam jinou kytku?
barbucha Haha, i kdyby vedlejší a podprůměrný seriály, věř, že u Givenchy se oblíkají, stejně jako spousta no name "z lidu", ta posedlost značkama a aura jejich nedostupnosti je taky jedna z typical czech vlastností.
Nejde o značky jako takový a to, co si můžeš (jako mraky jinejch) koupit v jejich butiku, mluvíme přece o případech, kdy Givenchy a podobný značky šijou na zakázku - to je (podle mýho typical czech uvažování) kapku rozdíl
barbucha Tady padlo, že byla "normal woman", jó tak kdybych to měla srovnat s někým u nás s podobným u nás ohledně možností, bude to tak Babišová, ale když to píšou koukám holt v Blesku![]()
Tak ale píšou, že si chtěla šaty půjčit (ne koupit, takže i srovnání s Pretty Woman poněkud kulhá, no Blesk) - a to fakt prochází jen skutečnejm hvězdám a i tak si značka pečlivě vybírá, kterou VIP se nechá reprezentovat.
Už přece byly i nějaký škandály, že nějaká herečka? zpěvačka? novinám sdělila, že ty její hadry z červenýho koberce jsou od XY, a milej XY promptně a hlasitě protestoval. Jako jo, koupit si model můžeš, ale vytahovat se jak ti ho návrhář půjčuje, je úplně jinej level.
Ale šlo o to, že seriálový herce značky neoblíkaj. Ani když jsou to hlavní postavy a herci úrovně jako třeba Robin Wright v House of Cards (a že byla oblíkaná super)... a doufám že nebudeš argumentovat Sexem ve městě, protože tam jsou naopak samy značky v hlavní roli, jiná situace
Jedině jsem si vzpomněla ještě na Toma Forda a jeho Single Man, ale to byl holt celkově jeho autorskej projekt (a nebyl to seriál). Jiný mě nenapadaj... ze současnosti teda, jinak samozřejmě Givenchy a Audrey Hepburn, to zas jo ![]()
barbucha Půjčujou i u nás každý druhý, Stivínová, Geislerová, Plodková....haute coutoure dle mého nekupujou ani hollywoodský superstars, to spíš Rusky a Číňanky.
Tak či tak, jak tady padlo přirovnání pomalu k Popelce, nověji v Blesku ke šlapce ala Pretty Woman (sorry, ten film je na blití
), ženě z lidu, tak ne, to fakt nebyla.
Hele, ty mi vyčítáš typical czech posedlost značkama... přičemž sama pokládáš každýho, kdo se párkrát objeví na (televizní!) obrazovce, za světovou hvězdu
Lokální seriál typu Ulice versus hlavní role ve "velký produkci" typu Forrest Gump (jen příklady prosimpěkně) to se mi zdá kapku rozdílný.
Mno, každá to vidíme jinak, na tom se můžeme shodnout pro dnešek ![]()
barbucha Já ne, mně je to šumák, ale nebyla to žádná normal woman jak tady padlo, aby se z Givenchy musela posadit na prdel a dostat šok ze závratných výšin, světský věci jsou rozumnýmu člověku ukradený, já bych na jejím místě měla spíš trému z Elizabeth, ale hadry a šperky, to by mi hlavu fakt nemotalo, a to jsem normal woman, popelička![]()
světský věci jsou rozumnýmu člověku ukradený
Tohle s dovolením pečlivě ukládám, abych to mohla (nepochybně brzy) vytasit v nákupním vlákně, popeličko! ![]()
barbucha Tak pozor, tam mě teď dlouho neuvidíš, už jsem opět sklouzla k bezhlavýmu hadrnictví a následně si vystavila zákaz!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje