VIP, na které je příjemné koukat;-)
barbucha Ty jo, ani mi nemluv. Musela jsem nosit ještě dva měsíce po porodu těhotenský gatě. A to jsem se tak těšila, až se jich zbavím!
whiskas se smejes, ale ja po porodu taky skoro sixpack, ale k tomu ten zbytek![]()
Vcetne fialovych podlitin jak z domaciho nasili, no uz jsem s takovyma srandama skoncila.![]()
Já žila (v prvním těhotenství) v naprosté jistotě, že - jako filmové hvězdy - odkráčím v předtěhotenském, původním oblečení
No jo no. Z iluzí mě definitivně vyléčil poslední výklop obrovského prasiska, kdy jsem si mohla břicho do kalhot akorát tak rolovat, a jedinou pomoc (kterou jsem teda nevyužila a už asi nevyužiju) bych viděla leda tak na plastiku břicha.
barbucha Jo, přesně s tímto přesvědčením jsem do porodnice šla
Protože moje máma to tak měla. A ségra taky. No, každopádně jim bylo u prvního dítěte skoro o 20 let míň než mně ![]()
Bylo mi 24, osm měsíců jsem každý den zvracela, přibrala 7 kg, porodila dítě, které mělo 4 kg a šla z porodnice ve svých starých džínách. Ale asi bych to vyměnila za těhotenství bez zvracení... Připomněla mi to Kate, byla na tom stejné.
999
Ja sice zvraceni "jen" 3 mesice, ale uz jsem si shanela, kde je mozne ziskat nejblizsi eutanazii. To bylo peklo, bych snad radsi to sadlo!
Luna Pinot Noir Já v se v tomhle režimu přesunula zpět přes půl zeměkoule, naučila se na státnice a úspěšně je na začátku 9 měsíce je udělala. Ale jak jsem psala, bylo mi 24...
999 to zni udesne!
No tak v mych tehdy 30 statnice davno za mnou, ale zpetne nechapu, ze jsem zvladala chodit na 6:30 do prace a prezit!
25 let rozdíl, takhle se to dělá!

Mutziputzi 25 rokov vyvoja photoshopu?
Ale nie, srandujem, kto to je? Vyzera dobre.
Mrakoplas Helena Christensen, photoshop moc nepotrebuje![]()
Mutziputzi Je nádherná :-).
999 a vzdycky byla. ![]()
999 ted si to budu cely den pobrukovat!
jinx Tohle je ještě dobrý:-). Já tuhle vezla autem svojí malou neteř a ta si pouštěla Datel, datel, datel, léčí za pakatel...a to vyhnat z hlavy, celý den psycho
.
999 tak tenhle trhak neznam a hledat to v zajmu zachovani dusevniho zdravi nebudu ![]()
999 Dětský hity se setřásají ze všeho nejhůř, včera jsem celej den jela Barbora píše z tábora.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje