VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 17. července 2018 09:35

Těm našim zpívám při odebírání tabletů "Stal se ze mě zálista" (před časem totiž takhle mladší intrepretoval hit Kovyho).

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 17. července 2018 09:54

Karoleena To je myslím stejný CD....

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 17. července 2018 10:01
Reakce na 999:

Bylo mi 24, osm měsíců jsem každý den zvracela, přibrala 7 kg, porodila dítě, které mělo 4 kg a šla z porodnice ve svých starých džínách. Ale asi bych to vyměnila za těhotenství bez zvracení... Připomněla mi to Kate, byla na tom stejné. 

​už jsem se k tomu nechtěla vracet, ale o přibírání to fakt neni, já přibrala 8 a břicho jsem po porodu měla asi poloviční než před, klidně by se tam mohl nějaký menší sourozenec ještě schovávat:-) nijak jsem to neřešila, prostě volnej průběh... do roka jsem byla jak chrastítko a dalších 8 let jsem měla břicho propadlý jak macochu:-)

Online Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 17. července 2018 10:06

Já jsem teda nerodila, ani nekojila, ale tak nějak mám pocit, že nežrat a kojit neni úplně dobrá kombinace...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 17. července 2018 10:08

viktorka_od splavu Tak ono je to o genech a o břišních svalech, jak "těhotenský" břicho půl roku po porodu, tak ta macocha, tam mě o opaku nic nepřesvědčí

49114 příspěvků moje polička 17. července 2018 11:25

Potrefenáhusa to určitě není, ale to vytahaný břicho a jeho smrsknutí na původní velikost nemá se stravováním nic do činění, to fakt ne. jako nemůžu mluvit za ženské které mají na břiše odjakživa špeky, já je nikdy nemívala, ale fakt že vůbec. když, tak jsem přibrala na zadku a stehnech, udělaly se mi takový ty rajtky:-) o to víc mě teď serou teda:-(

49114 příspěvků moje polička 17. července 2018 11:25

Mutziputzi no a o čem tu celou dobu mluvím, Mlho?

20970 příspěvků moje polička 17. července 2018 11:27

viktorka_od splavu O tom, že to neovlivníš a já ti vysvětluji, že samozřejmě ano

49114 příspěvků moje polička 17. července 2018 11:31

Mutziputzi a kde je v tom to ne/žraní prosim pěkně?

Online Pinot Noir
29634 příspěvků moje polička 17. července 2018 11:33

Mutziputzi Měla jsem před těhotenstvím six pack, ani kousek špeku, gynekoložka mi řekla, že tak tvrdý svalstvo ještě neviděla. A přesto břichu po porodu trvalo dost dlouho se dát dohromady a tak jako dřív už to nebude nikdy. Něco se ovlivnit fakt nedá.

Online Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 17. července 2018 11:34

viktorka_od splavu já jsem nereagovala na to břicho, to je jasný, že to neni špek, spíš na mutzi, která tu hubenou sousedku okomentovala, že nežere. Taky to tak někdo má, že se nestíhá najíst, ale podle mě to dobrý neni. S břichem to nic společnýho fakt nemá.

Mutziputzi no hele, pamatuju na jednu kamarádku, jak vzpomínala, že po porodu na tom břiše prostě neměla svaly žádný, prostě nula, jenom bláto, předtim byla sportovní, hrála závodně volejbal. vono to tělo před tim porodem všechno povoluje a rozvolňuje, což mi přijde celkem pochopitelný.

tyhle nároky mi fakt přijdou nepochopitelný, neřeknu rok po porodu, ale věřim tomu, že ty první tejdny toho má člověk plný brejle i tak. Taky ty hvězdy kvůli břichu prej roděj císařem dřív a nekojí, to mi přijde fakt strašný, radši břicho jak klokan.

a jak už se tu napsalo několikrát, někdo má, někdo nemá, podle mě se tohle moc ovlivnit nedá. Hlavně ne ten rozestup svalů, a na to se ty první tejdny po porodu ani cvičit nesmí.

20970 příspěvků moje polička 17. července 2018 11:38

Potrefenáhusa no počkej počkej, jaký nároky...ať si to každá dělá jak chce, mně je to jedno...prostě je to individuální, jak díky predispozicím, tak kondici a mohutnosti svalů, six-pack nemusí nutně znamenat vypracovaný břicho, někdy to je hlavně absence tuku, prostě já to beru tak, že ano, je to u každýho jiný, ale zároveň to není o nás bez nás, ovlivnit se to dá a probůh nemám na mysli zkrácením těhotenství.

Online Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 17. července 2018 11:40

Mutziputzi hele nevim, to břicho podle mě ovlivníš zrovna fakt těžko.

20970 příspěvků moje polička 17. července 2018 11:40

Mutziputzi a kde je v tom to ne/žraní prosim pěkně?

​V čem? Chceš mi zas tvrdit, že neexistuje ta "větší! polovina" matek co "nemůžou" poporodní kila shodit a jenom se na porod vymlouvaj, ale sežerou co vidí a ještě slupnou kaši a přesnídávku co dítě nedojedlo?

Offline Miru
16588 příspěvků moje polička 17. července 2018 11:59

Potrefenáhusa 

...taky uznávám císařský řez jen z vážných zdravotních důvodů.

No, podle mě, břicho se ovlivnit dá.

Odmalička se hýbu(gymnastika, aerobic, spinning), i když poslední cca rok to už flákám(jednou za čas lehký běh, oproti dřívějším 4 hodinám týdně intenzivní aerobní zátěže) .

Při prvním těhotenství jsem cvičila aerobic do osmého měsíce.

Po porodu jsem břicho začala opět dávat do formy už v porodnici(byla jsem tam kvůli novor. žloutence týden...), jsou na to jednoduché cvíky, které jsou pro povolené a vytažené svalstvo opatrné.

Dokud jsem kojila, měla jsem navrch vždy pět kilo nad svoji běžnou váhu. Jídlo/nejídlo. 

Po každém dalším těhotenství jsem si břicho do jeho původní podoby vrátila.

Je to o cvičení, a ne dietě, resp. jím vše, ale nepřežírat se. 

Teď, když se blížím k padesátce, tak jasné, břicho nemám jak sportující 20tka, 30tka, no i 40tka, ale není vyvalené, je ploché, řekla bych.

A když se teď, ve svém věku nacpu, jsem jak v šestém měsíci

Offline Stará Stanová Kůže
1333 příspěvků moje polička 17. července 2018 12:00

Mutziputzi Podle okolí soudím, že většina matek se časem dostane na podobnou váhu a stavbu těla, jako před porodem, docela samovolně. Prý se tomu má dát 9 měsíců, stejně jako těhotenství. Takže spíš geny. Nebo železná vůle, takže se pořád trápíš.

20970 příspěvků moje polička 17. července 2018 12:02

Stará Stanová Kůže Já když se trápim hlady jsem nejkrásnější a nejšťastnější, železnou vůli ale nemam, ani jako třeba dřevěnou bych jí nemohla bez uzardění klasifikovat

49114 příspěvků moje polička 17. července 2018 12:26
Reakce na Mutziputzi:

​V čem? Chceš mi zas tvrdit, že neexistuje ta "větší! polovina" matek co "nemůžou" poporodní kila shodit a jenom se na porod vymlouvaj, ale sežerou co vidí a ještě slupnou kaši a přesnídávku co dítě nedojedlo?

​prosimtě, diskuse byla o matkách který ne/mají roztažený břicho při odchodu z porodnice/14 dnů po porodu, tam vůbec nejde ani o kila ani o přesnídávku pro děcko, šmarja. tlustý matky sto let od porodu s kecama že to je po dětech sou fakt směšný, v tom s tebou souhlasím, ale o tom jsme se nebavily.

20970 příspěvků moje polička 17. července 2018 12:28

viktorka_od splavu Ale taky o to jde, povolený, nacpaný břicho osoby co se nehejbe, prostě plochý nebude nikdy

Offline Isca
4887 příspěvků moje polička 17. července 2018 16:16

Tak ve třech letech života dětí jsem byla vylítaná, vysportovaná, hubená, ale ten retenční prostor, co tam po vyklopení dvojčat zůstal, ten tam prostě zůstal, a při jakémkoli nepatrném přibrání se rychle a ochotně přednostně zaplňoval.