VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 24. června 2018 20:31

Dadoo 

Jako šije, to je bez debat... ale podobu si zachovala - vzhledem k tomu, že měla vždycky hubu jak vjezd do pískovny  tak se jí ty neblahý následky většiny ostatních přešitejch (dost rozšířenej úsměv právě) ani netýkaj 

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 24. června 2018 20:46
Offline Lilly_Ku
4495 příspěvků moje polička 24. června 2018 21:14

brrr mi to nepripada jako tetina, podle me to snese. Na tyhle fotce neni videt, ze ma pod tim sakem fakt pekny saty.

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 24. června 2018 21:27

barbucha Ona je od přírody komiksová holka :-). Blondýna, velká pusa, velký prsa, drobná postava... Ale vrásky kolem očí od smíchu měla už ve čtyřiceti :-). A u ní si fakt nejsem jistá, jestli je tam skalpel. Botox, laser, plazma určitě jo, ale řezání nevím .

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 24. června 2018 21:32

999 Ako sa volá ? 

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 24. června 2018 21:39

paktofonika Jana Švandová

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. června 2018 21:50

Lilly_Ku ale celkový vyznění té momentky je fakt tetinovité :) asi to dělá kabelka, její držení, ten kabátec....nevím. přitom jinak je to můj idol, tak vypadat, obětuju deset let života.

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 24. června 2018 21:54

Lilly_Ku Pozor, já jsem Emilii vůbec nekomentovala, s tetinou přišel někdo jiný! Je fakt, že jsem nevybrala zrovna nejlichotivější fotku, ale trochu mě zklamal její účes, má ho takový vyškubaný.

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 24. června 2018 21:55

Jiná Realita Na té fotce mi, nevím proč, připomíná Alžbětu.

Offline Tak Betty
6042 příspěvků moje polička 24. června 2018 22:35

999 

Myslím, že u Švandový platí čím starší tím minimálně zajímavější.

Mně se tedy zamlada nelíbila, ale asi od tý čtyřicítky jo. A rozhodně má šmrnc.

Offline KapkaMM
325 příspěvků moje polička 24. června 2018 23:09

brrr Mně ji připomíná odjakživa, proto tu postavu nemám ráda. Chodit nahá a léhat s divochy se pro Alžbětu nehodí.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. června 2018 05:57

999 Ďakujem. Pozerám iné fotky a vyzerá veľmi dobre,páči sa mi viac s rúžom na perách. 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 25. června 2018 07:29
Reakce na 999:

barbucha Ona je od přírody komiksová holka :-). Blondýna, velká pusa, velký prsa, drobná postava... Ale vrásky kolem očí od smíchu měla už ve čtyřiceti :-). A u ní si fakt nejsem jistá, jestli je tam skalpel. Botox, laser, plazma určitě jo, ale řezání nevím .

​No prostě nějaký zásahy tam jsou, a bude jich spíš víc než míň  Ale co, vypadá dobře... taky má výhodu, že je fakt droboučká, to vypadá vždycky mladistvě.

Tak Betty 

Mně se zamlada taky nijak zvlášť nelíbila, působila někdy kapku ordinérně. Ale je to i dobou, tehdy se nosily hrozný modely a ani makeup se nenosil zrovna sofistikovanej  Dneska se všichni oblíkaj líp, a ani v 70 nemusej chodit v dederonu nebo krimplenu 

Offline rozarka
4199 příspěvků moje polička 25. června 2018 08:18

barbucha Nemyslím,že bych to někdy podstoupila,ale to je podle mě smysl těch zásahů.Že jde do toho jde herečka mi přijde normální,ani u jiné (kterou ksicht neživí) mi to nepřijde zavrženíhodné.Vylepšit/vyhladit a přitom ponechat podobu je jako nechat si přišít uši,nebo korunka na zubu. 

Ona má určitě trochu kliku v genetice a předpokládám,že se o sebe starala od mládí. 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 25. června 2018 08:22

rozarka 

Já to nikterak neodsuzuju (pokud není výsledkem Joker).

Offline rozarka
4199 příspěvků moje polička 25. června 2018 08:41

barbucha Ani já ti neodporovala ,v tomhle případě se to asi povedlo. Jinak souhlasím,většina získá trvalý výraz J.

Offline Potrefenáhusa
38539 příspěvků moje polička 25. června 2018 09:22

rozarka a myslíš, že je to i o starání? Já tohle furt nevim, přijde mi, že ta genetika v tom hraje spíš 100% roli. Mně se Švandová líbí moc, mám jednu malinko podobnou kolegyni (skoro 60) a jednu kamarádku (65) a v obou případech je kromě štíhlé a sportovní (ve smyslu dobrý kondice - rovný záda, pružná chůze) postavy dost velká výhra i přírodní blonďatost, nějak přirozeně jim slušej ty stříbrný vlasy, který se hodně blíží i jejich původní přirozený barvě.

Offline rozarka
4199 příspěvků moje polička 25. června 2018 10:19

Potrefenáhusa Já to myslela tak nějak komplexně,ne,že si dopřávala drahé krémy apod. Tomu už dnes taky nevěřím. 

Je to,o čem píšeš,pohyb,udržování se v kondici,účes,oblečení. Jinak je to genetikou určitě. Zrovna hercectví je hodně závislý na mimice a vyjádření emocí na jevišti moc vypnuté pleti nepomůže. Navíc tuny ne úplně kvalitních líčidel...

Řekla bych,že se ted' našla i v hadrech. Jeden čas neměla daleko k dibíkovství,krátké šatičky a tak. Ted' se mi líbí hodně. Přiznávám,že naživo jsem ji neviděla.

Offline Sedna
41 příspěvků moje polička 16. července 2018 06:36

Někdo tady před časem zmiňoval, že Kate nemá hezkou postavu. Za mě super. Pár týdnů po porodu.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 16. července 2018 07:33

Sedna mozna ji pomohl ten porod, ze ji trochu zaoblil na spravnych mistech :) tady ji to fakt moc slusi