Jako šije, to je bez debat... ale podobu si zachovala - vzhledem k tomu, že měla vždycky hubu jak vjezd do pískovny
tak se jí ty neblahý následky většiny ostatních přešitejch (dost rozšířenej úsměv právě) ani netýkaj ![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
brrr mi to nepripada jako tetina, podle me to snese. Na tyhle fotce neni videt, ze ma pod tim sakem fakt pekny saty.
barbucha Ona je od přírody komiksová holka :-). Blondýna, velká pusa, velký prsa, drobná postava... Ale vrásky kolem očí od smíchu měla už ve čtyřiceti :-). A u ní si fakt nejsem jistá, jestli je tam skalpel. Botox, laser, plazma určitě jo, ale řezání nevím
.
999 Ako sa volá ?
paktofonika Jana Švandová
Lilly_Ku ale celkový vyznění té momentky je fakt tetinovité :) asi to dělá kabelka, její držení, ten kabátec....nevím. přitom jinak je to můj idol, tak vypadat, obětuju deset let života.
Lilly_Ku Pozor, já jsem Emilii vůbec nekomentovala, s tetinou přišel někdo jiný! Je fakt, že jsem nevybrala zrovna nejlichotivější fotku, ale trochu mě zklamal její účes, má ho takový vyškubaný.
Jiná Realita Na té fotce mi, nevím proč, připomíná Alžbětu.
Myslím, že u Švandový platí čím starší tím minimálně zajímavější.
Mně se tedy zamlada nelíbila, ale asi od tý čtyřicítky jo. A rozhodně má šmrnc.
brrr Mně ji připomíná odjakživa, proto tu postavu nemám ráda. Chodit nahá a léhat s divochy se pro Alžbětu nehodí.
999 Ďakujem. Pozerám iné fotky a vyzerá veľmi dobre,páči sa mi viac s rúžom na perách.
barbucha Ona je od přírody komiksová holka :-). Blondýna, velká pusa, velký prsa, drobná postava... Ale vrásky kolem očí od smíchu měla už ve čtyřiceti :-). A u ní si fakt nejsem jistá, jestli je tam skalpel. Botox, laser, plazma určitě jo, ale řezání nevím
.
No prostě nějaký zásahy tam jsou, a bude jich spíš víc než míň
Ale co, vypadá dobře... taky má výhodu, že je fakt droboučká, to vypadá vždycky mladistvě.
Mně se zamlada taky nijak zvlášť nelíbila, působila někdy kapku ordinérně. Ale je to i dobou, tehdy se nosily hrozný modely a ani makeup se nenosil zrovna sofistikovanej
Dneska se všichni oblíkaj líp, a ani v 70 nemusej chodit v dederonu nebo krimplenu ![]()
barbucha Nemyslím,že bych to někdy podstoupila,ale to je podle mě smysl těch zásahů.Že jde do toho jde herečka mi přijde normální,ani u jiné (kterou ksicht neživí) mi to nepřijde zavrženíhodné.Vylepšit/vyhladit a přitom ponechat podobu je jako nechat si přišít uši,nebo korunka na zubu.
Ona má určitě trochu kliku v genetice a předpokládám,že se o sebe starala od mládí.
Já to nikterak neodsuzuju (pokud není výsledkem Joker).
barbucha Ani já ti neodporovala
,v tomhle případě se to asi povedlo. Jinak souhlasím,většina získá trvalý výraz J.
rozarka a myslíš, že je to i o starání? Já tohle furt nevim, přijde mi, že ta genetika v tom hraje spíš 100% roli. Mně se Švandová líbí moc, mám jednu malinko podobnou kolegyni (skoro 60) a jednu kamarádku (65) a v obou případech je kromě štíhlé a sportovní (ve smyslu dobrý kondice - rovný záda, pružná chůze) postavy dost velká výhra i přírodní blonďatost, nějak přirozeně jim slušej ty stříbrný vlasy, který se hodně blíží i jejich původní přirozený barvě.
Potrefenáhusa Já to myslela tak nějak komplexně,ne,že si dopřávala drahé krémy apod. Tomu už dnes taky nevěřím.
Je to,o čem píšeš,pohyb,udržování se v kondici,účes,oblečení. Jinak je to genetikou určitě. Zrovna hercectví je hodně závislý na mimice a vyjádření emocí na jevišti moc vypnuté pleti nepomůže. Navíc tuny ne úplně kvalitních líčidel...
Řekla bych,že se ted' našla i v hadrech. Jeden čas neměla daleko k dibíkovství,krátké šatičky a tak. Ted' se mi líbí hodně. Přiznávám,že naživo jsem ji neviděla.
Někdo tady před časem zmiňoval, že Kate nemá hezkou postavu. Za mě super. Pár týdnů po porodu.

Sedna mozna ji pomohl ten porod, ze ji trochu zaoblil na spravnych mistech :) tady ji to fakt moc slusi
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje