Sedna Taky jsem na ní včera koukala, jak jí to slušelo. 3 měsíce po porodu vypadá skvěle.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Sedna Kate to moc sluší. Škoda, že William neshodí zbytky těch vlasů. Patrně to nedovoluje dvorní etiketa.
Ona je málokdy vidět v obtažených šatech a tady teda óch! Asi má ted' opravdu plnější tvary,a to jí moc sluší. I barva.
Fiction on už jednou porost shodil, co si pamatuju a fakt mu to slušelo.
Co tri mesiace po porode ale tretieho dietata! Wow!
Taky máme takovou sousedku, dva měsíce po porodu druhého dítěte, v kraťáskách a tílečku, vypadá naprosto dokonale. Ta mě tak se.e! ![]()
Stará Stanová Kůže Nežrat no![]()
Tu o to ani tak nejde, skor genetika (a nez budem obvinena, ze sa vyhovaram a zavidim, ja som dosla s plochym bruchom uz z porodnice). To stahovanie a roztahovanie maternice proste neovplyvnis.
Mrakoplas Třeba Kate ale fakt nežere - vzpomínám si na ty rady s Pippou, že když máš hlad, vem si Haribo medvídka. No a taky stahovací prádlo určite dokáže hodně.
Stará Stanová Kůže Jako jednoho jo? By musel bejt aspon kilovej, jatecni![]()
Mutziputzi No to se pak nediv, že nejsi vévodkyně!
Stará Stanová Kůže zatim nejsem!
Stará Stanová Kůže ako to nepopieram, lebo vacsinou mi pride az prilis stihla ale to poporodne brucho je naozaj dost neovplyvnitelne. Poznam zeny chude, ktore tri mesiace po porode vyzeraju akoby boli v siestom mesiaci aj napriek snahe. Proste niekomu sa to stahuje pomaly a vacsinou cim viac porodov, tym je stahovanie pomalsie (ale to mam len odpozorovane z okolia, ziaden vedecky fakt)
nejsem si uplně jistá, jestli to vážně nevíš (já než rodila jsem o tom nevěděla fakt vůbec nic a koukala jsem na to jak telátko, ale tak mně bylo 20:-), nebo si děláš kozy, ale to břicho po porodu není způsobené tloušťkou![]()
viktorka_od splavu Dame si to postopadesatysesty?![]()
https://www.instagram.com/90sanxiety
pro nas stary![]()
Mutziputzi ![]()
stroj času by k tomu nebyl?
whiskas Nestras! Tu prdel uz zpet nechci!![]()
Luna
hele, nekaž to jo, navíc, ty patříš do jiné kategorie, mohlas mít max. tak dětský špíček
.
Mrakoplas Třeba Kate ale fakt nežere - vzpomínám si na ty rady s Pippou, že když máš hlad, vem si Haribo medvídka. No a taky stahovací prádlo určite dokáže hodně.
Spíš bych řekla, že má dobrýho dietního kuchaře ![]()
Jinak si vzpomínám na jeden z nejhrůznějších zážitků z porodnice - den po mně (s břichem připomínajícím pytel na zmije) jsem získala sousedku, která z porodního sálu mohla jít rovnou na předváděcí molo Victoria Secret. Přála jsem si, aby jí aspoň zkyslo mlíko ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje