Ještě jeden

Ještě jeden

Tak Betty no nevim, tohle za hezky vlasy nepovazuju, to je jak kdybych se prestala barvit, ohavne chlupaty
https://zpravy.aktualne.cz/tana-fiserova/r~i:photo:493899/r~i:article:752872/
viktorka_od splavu no tak ale , Andie MD je taky v Cannes nemá vstala a šla.
viktorka_od splavu ohavně? Mně se to líbí, takové vlasy bych v jejím věku brala všemi deseti.
Počkej až ti z toho věčnýho barvení vypadaj, pak budeš špendlíčkem hrabat za takový chlupatý!
![]()
Pinot Noir její vlasy bych brala i v mladším věku. No taky to chce nějakou péči, jako všechno.
Tak Betty no nevim, tohle za hezky vlasy nepovazuju, to je jak kdybych se prestala barvit, ohavne chlupaty
https://zpravy.aktualne.cz/tana-fiserova/r~i:photo:493899/r~i:article:752872/
Tohle mám aktuálně na hlavě. Včera v noci js m neměla sílu na kondicionér nebo masku a ani na difuzér. Jsem dnes doma, tak jsem to jen stáhla do uzlu.
Normálně ale tu péči tomu věnuji a mám to co Andy MacDowell, jen teda v délce po ramena. Ty šedé vlasy mají úplně jiou strukturu, kroutí se divně.
notna ja po tech jejich vlasech vzdy moc touzila, to ti tedy zavidim![]()
viktorka_od splavu S vlasy jsem spokojená. A taky je to hodně zásluha kadeřníka. Ale tobě se vlasy taky vlní, bych řekla podle fotek. S dobrým střihem, nějakým pripravkem a difuzerem bys to háro taky měla, si myslím .
notna ostatne snazim se o to teprve tricet let, tak coby ne![]()
viktorka_od splavu Nevzdávej to ![]()
Krásné šaty

Tak Betty zelena je jeji barva. Vzdycky, kdyz ji ma, tak ji to rozzari.
razorblade to má jak já ![]()
Catherinne aj ja...zelena je krásna
Tak jaký styl se líbil vám?? 22 nej podle australské Vogue, překvapivě zahrnul i Osako. Osobně bych velmi mohla mít tu řeckou plisovanou sukni ![]()
marieu Mně se líbí francouzská, americká, australská a britská verze.
marieu mě to vůbec nepřekvapuje, že je česká kolekce ve výběrech, má to prostě nápad a myslenku. Už jsem to psala, pro tuto příležitost je podle mě lepší trochu vyniknout než mít jakkoliv elegantní obleček. Jestli klopy ano nebo je, je v tomto ohledu fakt podruznej detail.
continuity myšlenka se mi líbí- nelíbí se mi provedení, ale to je jediný, co k tomu chci napsat ![]()
whiskas jo jo, taky dost dobré.
mně se moc líbily ty oranžové overaly, co měly sportovkyně z Holandska.
edit: až teď jsem koukla na fotky Vougue a tam tedy nejsoy vůbec hezký. ve skutečnosti to bylo jiné
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.