Robert Redford slaví 85 - svého času to byl opravdu krásnej chlap
- asi nejvíc se mi líbil ve Vzpomínkách na Afriku, nebo v Takoví jsme byli.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Hanka H Mám to taky tak. Oba filmy se mi hodně líbily.
Hanka H vzpomínky na Afriku jsou jedním z mých nejoblíbenějších filmů, scenérie, kostýmy a hudba Johna Barryho included. A ústřední dvojici bezmezně miluju. Scéna s mytím vlasů je
...
marieu Ano, v té scéně je prostě všechno
- romantika jak prase!
Film jsem viděla snad pětkrát, a pokaždé bulím.
Hanka H nikdo okolo mě nechápe, jak můžou bejt Vzpomínky nejlepším romantickým filmem. Viděla jsem je už mockrát a teď jsem na ně dostala chuť. Přijde podzim, dlouhý večery, deka, vlněný fusakle, čaj s ořechovkou a filmy ![]()
999 mno tak to je druhý skvost. Streisand mám nesmírně ráda taky. Ale Meryl, ach!
999 drahýmu se to, myslím, líbilo. Ale on je prizmatem mužskýho světa a atributů divnej.
marieu Můj muž nikdy nestudoval v dívčím/ženském kolektivu. Od první třídy mezi klukama :-).
999 můj muž je zdravotní sestra, tak je dost poznamenaný.
marieu Mně včera mamka ukazovala jednu zdravotní sestru, byl to krásnej potetovanej chlápek :-). Všechny pacientky, i ty 80 +, jsou z něj úplně hotové :-).
marieu Já mám soundtrack Vzpomínky na Afriku na cédéčku, heč! Film mě až tak nebere, ani Redford (pokud jde o slavné Roberty, můj šálek je spíš Robert Plant, po všech stránkách), ale ta hudba je dokonalá.
Hanka H Mně se hodně líbí právě to, jak stárne, ale mám libý dojem z něj silně spojený s muzikou, kterou dělá, na ulici bych se za ním asi neohlídla.
A ja miluju Podraz
Videla jsem ho mockrat a muzu zas a zas:)
Miluju Vzpomínky na Afriku ![]()
marieu Hanka H Jakmile to je v televizi, manžel odchází na pivo :-).
Příště jdu s ním ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje