Tady to Čvančarový sluší, já mám pro ni slabost.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Tak Betty Tady se mi taky libi.
Tak Betty Taky bych řekla, ty upnuté sexy modely ji spíš ubližují. Sama o sobě je to krásná ženská a někdy s tou ženskostí tlačí na pilu.
Tak Betty ted jsem ji sem chtela dat..!! Moc se mu tu libi, i ten jeji rozcuch je jaksi lepsi a hodi se k outfitu.
Tak Betty ta fotka je min asi dva roky stará, ne? Kdes ji vyhrabala ? ![]()
Myslím, že je z posledního? karlovarského festivalu.
Taky se mi tady líbila. Tohle ji slušelo.
Tak Betty tu vyzera pekne. Ale videla som ju teraz v nejakom seriali ako detektivku a tam vyzera fakt hrozne. Na hlave hnusna hucka kabat a la colombo,.... prilis tlacenie na pilu.
insk ju mam velmi rada ako herecku a paci sa mi celkovo
Dadoobylo to v nějakém článku o oversize obleční, jak sluší různejm hvězdám. Nevím jak je fotka stará.
Tak Betty tu vyzera pekne. Ale videla som ju teraz v nejakom seriali ako detektivku a tam vyzera fakt hrozne. Na hlave hnusna hucka kabat a la colombo,.... prilis tlacenie na pilu.
To by ale patřílo spíš do hodnocení kostýmů. :-)
domenica jasne ale to nic nemeni na tom ze ju fakt hrozne obliekli. Tlacenie na pilu , proste urobit z nej “hustu” kriminalistku
Moje oblíbenkyně Monica (56) a Deva (16) pro Vogue:

...krásné...
domenica Monica je i moje oblibenkyne. Jsou nadherne, az clovek prestava dychat.![]()
domenica slusi jim to, ale na ten vyraz, co ma mlada na prvni fotce, uz jsem trosku alergicka, roky totez, uz je to klise... a navic ubira tak dvacet iq bodu
To je vyraz Keira Knightley
, ta taky ne a ne zavřít pusu.
Mha tu jsem hodne dlouho nikde nevidela a tenkrat mi to asi jeste nevadilo. Ale je to fakt, ze to byl jeji oblibeny vyraz.
jinx Přesně, to bylo první, co mě napadlo, klidně bych řekla, že ještě víc než -20
jinx Jo, vyraz je ultra debilni, ale v 16 letech jsem ochotna primhourit oko. Monica je ale porad krasna.![]()
Luna spis, ze to porad da vogue na titulku. Ano, Monica je krasna.
Pro ty, které irituje výraz Devy, přikládám druhou verzi :-) :

Jinak, mně se všechny ty fotky velmi líbí. I přes samozřejmé korektury je tam krásně vidět ten rozdíl - zralá Monica a Deva v rozpuku. A obojí je svým způsobem nádherné. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje