Patřím též do týmu Takoví jsme byli. Manžel viděl pouze začátek a odešel sledovat hokej.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
barbucha Vadí ti to levičáctví? :-)
No, agitka... nedivím se, že to hned uvedli i v našich kinech, mezi jiným nastavováním zrcadel
Navíc Barbra Streisand - ačkoliv nezpochybňuju její herecký kvality - nepatří mezi VIP, na který se mi příjemně kouká
barbucha tak začli jsme u Roberta, viď.
Já ani mladýho Roberta moc nežrala. Vzala jsem toho prvoplánovýho fešáka na milost, teprve až kapku zestárnul
(a to se mu jistě ulevilo
)
Robert
. Jeste tu nezaznel Podraz. Tam bych si mela sakra problem vybrat vetsiho fesaka.
Jos ale zaznel![]()
tina Uz koukam...
barbucha Tehdy v 70. letech byl možná film prostoduchými představiteli strany prezentován jako agitka. Spíš bych to vnímala (pochopitelně nosná je linie milostného vztahu obou hvězd) jako pokus ukázat, čím prošla/co poznamenalo americká/ou společnost v průběhu několika desetiletí.
Souhlasím, že RR patřil do kategorie "prvoplánový fešák", ale mně se právě takoví vždy líbili
!
Že bych byla taky prostoduchej představitel strany? V životě mě nikdo tak neurazil ![]()
Ale musím říct, že něčemu, čím ta americká společnost prošla, jsem celkem rozuměla. Ovšem v tý samý době, kdy se u nás odpůrci komunistů rovnou na férovku věšeli, by mi nějakej zákaz (pro neamerickou činnost) věru žíly netrhal. V tom vidím drobnej rozdíl... a viděla jsem ho i v době uvedení toho svěžího dílka. Jako chápu, že amíci to viděli jako hotovej horror... jo, je to úhel pohledu... ale přece jen - to, čím museli projít lidi tady, se s tou prakticky americkou selankou nedá vůbec srovnat. A nikoho to nezajímalo, amíky už vůbec ne.
O RR se nehodlám dohadovat ![]()
barbucha Za agitku se omlouvám
- tak jsem to opravdu nemyslela, házet do jednoho pytle s uvedenými představiteli bych si netroufla opravdu nikoho.
S dalším souhlasím. V případě RR couvat nehodlám
! Nejkrásnější mužský své doby!![]()
Zamlada libovej frajer
Ale jako stařec cajk ![]()
Tak Betty
! Ale kdybych si opravdu MUSELA vybrat, vyhrál by to RR!
Hanka H s RR jsem na tom jako @barbucha. Ale nejvic se mi libil Sean Connery, ale až jako zralý muž. Třeba v Agentovi ne.
černá káva Tak Sean Connery mě nezaujal v žádné etapě svého života. I když uznávám, že jako opravdu starý muž vypadal podstatně lépe než jeho, i herečtí, vrstevníci. Když si vzpomenu, jak třeba zpustl kdysi vyhlášený krasavec Marlon Brando ... ale ten se mi také nelíbil
...

A Smetana má hezký ramena.
Stále krásná, nevím jestli už tu byla.

Tak Betty je krásna a ja som si ako prvé všimla, že má normálne zuby
(nesvietia na ďaleko a nie sú dokonale symetrické ako byva a u celebrít zvykom)
Tak já jen doufám, že se dostanou daleko, největší sympaťáci a moc jim to sluší
(možná pro tanec škoda, že tam není trošku větší výškový rozdíl...)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje