Ve stardance je moje faforitka Šoposká.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
tina taky ji držím palce

Jak obraz od Gustava Klimta
Tak Betty to je moc krásné, sluší jí to velmi.
Tak Betty princezna
Tak Betty Kate to fakt umí. Tady je dokonalá
Tak Betty Ji to sluší dost, i v tom ,,volnocasovem,, ale rozmáhá se u ní docela nešvar a to ten vyrehnatenej úsměv s otevřenou pusou, mně to přijde hrozně pozersky.
Kate moc nemusím, ve většině šatů mi připadá moc hubená, ale tady ji to sluší velmi. I Camilla má pěkné šaty (a žádný pas).
Karja Prosimtě momentka, naděláš. Koukni na ty lidi za ní, se všichni usívají. Být vyfocená já, tak se lekneš, většinu času mám pusu zavřenou, tím se mi zvýrazní nosoretní rýhy, který se táhnou od nozder až ke koutkům. K tomu víčka který mi seděj na řasách a podbradek, který je spíš vole holuba. Vždycky vyděsím sama sebe.
Kan Ona to má téměř u každého setkání zdokumentovaneho na super.cz. ale třeba taky mivam takhle votevrenou hubu jakmile se s někým jen pozdravim:-D.
Tak Betty Vypadá úžasně, a ty šaty jsou prostě nádherný - a dokonalá ukázka, jak správně pracovat s (polo)průhledností a flitry.
Karja dvě fotky jsou takové, jinak se normální usmívá.
A ten účes, tady to moc vidět není, ale je překrásný.
continuity jj, uces byl krasny ![]()
Tak Betty Mě se tady taky moc líbí, ono ji to teda sluší snad všude, ale ty společenský róby ona vždycky umí.
Kate moc nemusím, ve většině šatů mi připadá moc hubená, ale tady ji to sluší velmi. I Camilla má pěkné šaty (a žádný pas).
Camilla vzhledem k věku (74) na tom zase není tak špatně, spíš Charles najednou dost zdědečkovatěl. A oblek mu evidentně nesedí - špatná délka a šíře nohavic, chtělo by to trochu pozvednout ramena...
Hanka H Podle mě by mohl mít lehce užší a kratší bohavice. O fous.
brrr Užší tak o tři fousy
!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje