VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Online Pinot Noir
29638 příspěvků moje polička 03. února 2022 17:55
Reakce na Sweet Potato:

Karja No ale sabráž krabičáku, to by teprv bylo! Roztít a nerozlít!

Offline Černá kočka
1745 příspěvků moje polička 03. února 2022 18:13

Tak jsem našla Víťův instagram a dobře mně tak, neměla jsem to dělat (myslela jsem si, že s tou kančí hlavou si děláte srandu).

To co tam má neodsuzuju, sto lidí, sto chutí a je to legální (i ten jezevec prý), ale já prostě takové věci špatně snáším a úplně mně to rozhoupalo žaludek, třeba ten plněný bažantí krk nebo co to bylo, ten jezevec, ta vařená srnčí hlava a "oloupané" srnčí uši.

Offline Isca
4887 příspěvků moje polička 03. února 2022 18:27

Černá kočka Dík za varování, chtěla jsem najít Víťův instagram, a radši rezignuju. Chápu, že až nastane apokalypsa, umřu, protože si tu krysu prostě neopeču, ale taky úplně ty kusy těl úplně nemusím. 

Offline Tabea
7876 příspěvků moje polička 03. února 2022 18:34

Evaeva já myslela, že to umí většina chlapů. Obě. Já umím jen jedno.

Offline Karja
44226 příspěvků moje polička 03. února 2022 18:55

Černá kočka Teda, to bude materiál na čtení! Mě to úplně fascinovalo, takový práce v podstatě kvůli sekaný! Jako jezevec je trochu bizar i na mě, ještě jsem to nečetla,ale netušila jsem, že se to kdy jedlo. Jednou přišel k nám do práce takovej legendární dopis od nějakýho typka z basy, kterej se ,,bavil,, tím, že obesílal různé organizace související s životním prostředím či ochranou přírody ohledně chovu jezevců na maso. To byl takovej bizar, že nekecám ten dopis se zacernenejma jmenama se prohnal snad dvacetkrát kopirkou. Každej to chtel mít doma:-D(no někomu ukázat). Groo dopisu spočívalo v tom, že pan sedící v base za pytláctví měl business plán chovat ty jezevce, co jsou dnes chráněni či co, měl to promyšlený, děti z mateřinky by se na ně chodily dívat, nechyběl detailní popis chuti masa plus výcet dalších volně žijících zvířat co se dají chutne upravit, ke každé úpravě se vázala nějaká historka. Pamatuji si z toho přesně, že labuť se jíst nedá, má hořké žlázy, jinak se dá sezrat snad všechno. Ten pán měl nezamenitelny sloh, doufám že to neprošlo skartačním řízením už, takový umění! 

Offline tv
4187 příspěvků moje polička 03. února 2022 19:03

Podívala jsem se na ten web a instagram a nijak mě to neuráží, akorát je to dost ujeté.

Ohledně hlavy divočáka nechápu, ze se mu nezkazila, když ji dělal snad čtyři dny?

Offline Karja
44226 příspěvků moje polička 03. února 2022 19:15

tv No a snad pak 14 dní naložené ještě navíc. Ale jako stříhat tři hodiny chlupy divočáka! To nevymyslis prostě. 

Offline tv
4187 příspěvků moje polička 03. února 2022 19:28

Karja nene, naložená 14 dnů nebyla, aspoň co jsem pochopila já. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 03. února 2022 19:28

Karja 

Ještě řekni, ža na to chtěl dotaci

Já jsem jednou četla taky dobrej bizár, jenom pán řešil, že by chtěl dotaci na chov ovcí. Akorát na začátku uvedl, že jde o ovce a pak už jim říkal jenom sekačky. A jak by ty sekačky přes sezónu pronajímal na sekání zahrad a tak. Sekačky sem, sekačky tam...

Offline brrr
12264 příspěvků moje polička 03. února 2022 19:55

Černá kočka Mi to příjde hrozně zajímavé. Nechutné to není, vždyť si to nevymýšlí, ale je to vařené podle normálních, třeba trochu starších receptů. Účastnila jsem se projektu o středověkém stolování a kuchyni a tam se dělal třeba bobří ocas nebo vepřová střeva plněná střevy. Dokonce to jde v rámci gastronomie studovat va VŠ.

Offline Sweet Potato
39945 příspěvků moje polička 03. února 2022 20:13

brrr Bobří ocasy s šalší, to je klasika.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. února 2022 20:22
Reakce na Karja:

tv No a snad pak 14 dní naložené ještě navíc. Ale jako stříhat tři hodiny chlupy divočáka! To nevymyslis prostě. 

​Myslíš štětiny? Já teda prase s chlupama neznám, asi málo škol. Sleduju, jaký všemožný asociace ve vás Víťa vzbuzuje a teda.

Offline Karja
44226 příspěvků moje polička 03. února 2022 20:29

Kan Tak ono se tohle vlákno prolíná s VIP celebritama, má z toho člověk už maglajz. dynda O dotacích tam podle mýho nepsal on jenom chtěl aby je mohl chovat na maso, nevím jestli jsou teda skutečně chráněný nebo co mu v tom bránilo kromě výkonu trestu! 

tv Neříkej mi, že si to budu číst dneska znova abych zjistila jak dlouho to nakládal!:-D

Offline tv
4187 příspěvků moje polička 03. února 2022 20:37

Karja tvl, tak máš pravdu, fakt čtrnáct dnů byla naložená! Omlouvám se velice.

Offline notna
9268 příspěvků moje polička 03. února 2022 20:55

brrr Taky mi ten Vítův blog s jidlem přijde zajímavý. A má můj obdiv, že se do takového dlouhého vaření pustí. Má to perfektně nastudované. 

I tam píše o tom, s čím mu bratr kuchař pomáhal /jak tu někdo psal, že to nevaří sám Víta/.

Offline notna
9268 příspěvků moje polička 03. února 2022 20:59

Karja tv Sice zvěřinu nakládám jen na 24 hodin, ale předtím nam v chladu visí 14 dní, aby se uležela. To je běžný. On to měl v chladu, naložené ve víně bez přístupu vzduchu, to se asi nemůže zkazit.

Offline Karja
44226 příspěvků moje polička 03. února 2022 21:40

notna Určitě tak pak to i jedl, tak to by asi nekecal. No je to obdivuhodný jako.

tv To víš dávala jsem pozor, snad to stihnu sambovi uvařit do Valentýna. 

Offline tv
4187 příspěvků moje polička 03. února 2022 21:46

Karja nechci tě podceňovat, ale nestíháš.

Offline Karja
44226 příspěvků moje polička 03. února 2022 23:27

Tak si čtu teď na spaní recept na toho jezevce a konečně máme jasno, kde bral Vita kožíšky na ty svý límce u kabátu. Ten kluk nenechá nic na zmar! 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 04. února 2022 01:30

notna ted jsem si vzpomnela, jak nam doma pred Vanocema visival ve spajzu bazant. Uplne citim tu chut, ja to snad nejedla, co jsem odesla z domova.