dynda No asi záleží na úpravě. Ona má pry nějaké hořké žlázy, tak asi to jde taky nějak odstranit.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Třeba to někdo rozšířil v zájmu zachování městského ptactva ![]()
Karja razorblade u rodičů právě vaří jeho brácha.Informaci o smíření můžu poslat po kamarádce ![]()
EDITH4B Vůbec, ještě se pak vrátí k módě! Jen ať vaří!

vydratarka Jé, děkuju, taky jsem si na to vzpomněla, a nemohla to nikde najít, můj oblíbenej ![]()
![]()
Isca já ho taky miluju
... Já ho našla, ale nešel mi přetáhnout sem. Tak jsem ho musela přefotit z nb. Tudíž ta mizerná kvalita, ale nemohla jsem si pomoci ????...
Jíra z Maršova je jeden z nejlepších vůbec! ![]()
Včera jsem koukala na Všechno party a teda.. Z Kotka vyrostl ale TAK! pěkný a charismatický chlap..!
Radost pokoukat ![]()

Dadoo Nedívala jsem se, ale z jiného pořadu vím, že má i dobrej smyl pro humor.
Dadoo
zrovna nedávno jsem si přesně tohle říkala. A viděla jsem s ním kus jakéhosi seriálu a jako to dílo nic moc ale on vážně dobrej.
Dadoo ted moderuje na prime nejakou soutez, zdalo se mi, ze trochu pribral, je v obliceji oplacanejsi. Ale peknej chlap to je, to jo.
Tady naprosto souhlasím
Kotek má jiskru, má to prostě tam!
Jo, mě se Kotek taky líbí. Vlastně se mi asi líbil vždycky, je to moje věková kategorie:) ale teď je z něj fakt charismatický chlap
Evaeva mně se taky líbil vždycky, i když pro mě je to zajíc. ![]()
Smí se mi nelibit? Pro mě kategorie Liška a Vaculík...
Mha ty tři osoby ale nemají společného lautr nic. Teda kromě toho, že se ti nelíbí. ![]()
ppro mě jsou zaměnitelní. Teda Lišku bych poznala po hlase. Asi.
Mha Pinot Noir Možná takový macaty v obličeji? Mně se Kotek taky nelíbí, ale já ho tak mám asi zaškatulkovanyho, že se mi prostě z mládí nelíbí a tak to je. Ale samozřejmě by mě ukecal určitě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje