Hmmm, no tak oblečení, který mi nesedí, taky umím pořídit v sekáči za 150 korun
i když já bych skončila asi s opačným velikostním problémem, než má Víťa. (Kalhoty jsou podle mě krátký, rukávy taky krátký, nad knoflíkem jako obvykle až zatajuju dech)
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Karja Začínám ho podezřívat, že je rentiér
Dívala jsem se i na ten jeho fb a mj. sbírá starý porcelán, do bytu starý nábytek (přelom 19./20.), atd. Trochu mi připomíná vypravěče ze Saturnina.
brrr ale ten pracoval v bance ![]()
SunEclipse Fakt? Vím, akorát, že nic nedělal, pokud zrovna nepomáhal holýma rukama chytat uprchlého lva nebo netloukul stativem fotoaparátu žraloka ![]()
Musíme ho progooglit. V tom kančím článku píše, že pracuje v rodinném vinařství, ale tak to může být kde co, že tam jednou za rok něco pribrigadnici. Nestudoval on práva? Recept kančí hlavy jsem vyprávěla sambovi a má teorii že si to studuje v pracovní době. Takže jasnej právník na úřadě, proto má i to oblečení ze sekace, to moc nehází.
Na dnešní večer si nechávám ten recept jezevce.
A na jeho kulinářských výtvorech se silně podílí jeho bratr (kuchař).
A bublina splaskla.
To ale kronikářka nedávala pozor, protože s tím vinařstvím to tu proběhlo, jen jsem si nevzpomněla na Jaňoura, který tu s tím jménem vzbudil taky dost pozornosti.
dynda jojo, kronikářka zaspala.Už jsme tu o tom mluvily![]()
edit: je to Jeňour ne Jaňour![]()
Já na Víťu občas narazím na FB a cajk, je docela zábavnej a píše bez hrubek
Ale krom odstranění vypelichané lišky v outfitech velkej pokrok nevidím.
Všecko by potřeboval o číslo větší.
dynda Já už hodně zapominam. No nic musím ulovit nějakou lišku nebo něco a s Vítou se spojit!
Pardon, já tam mám furt toho kaňoura ![]()
dynda pěkný![]()
Karja Studoval na fildě myslím němčinu. Jeden semestr jsme spolu chodili na tělocvik ![]()
Vinařství si pamatuju, on je snad i nějaký šampion v tom sekání hrdla lahví se sektem, teď si nemůžu vzpomenout na odborný termín tohohle umění. Ten bratr kuchař, co mu ty hlavy divočáků vaří, to je překvapení.
dzizisketa sabráž.
Jasně, sabráž, viděla jsem kluka, co měl natrénováno, sekal to i skleničkou (dnem). Trochu mě děsí, jak je to dlouho....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje