Jen jsem tak přeletla tady ty poslední příspěvky, detaily zjišťovat nehodlám, ale regulerne se mi z toho zvedl žaludek.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Isca Až bude apokalypsa, budeme tým sběračů a hledaču kořínků
.
Pro nekoho, kdo zadneho Vitu nezna: Prosim, kdo to ma byt a proc vari jezevce?![]()
Kokoska to mi připomnělo, jak jsme šli před svátky po ulici a syn najednou, podívej, papoušek! Tak koukám a na balkoně visel bažant. Tak mu říkám, to je bažant, pověsili ho tam, aby maso uzrálo a budou ho mít k svátečnímu obědu. A on doma tatínkovi: viděli jsme na balkoně viset bažanta, ale byl ještě trochu zelený, tak ho tam nechali dozrát. ![]()
Pinot Noir zelený bažant na uzrání ![]()
Ríša je top!
Pro vegetariány a vegany tady mělo být varování. Je to nečekaný v blbým tématu. Ale kdo mohl vědět, že to tak zaujme a rozvine?
Pinot Noir ty deti si to dokazou tak hezky vysvetlit podle toho, co znaji, ale az bude bazant zelenej, bude uz dost pozde ho utrhnout ![]()
Luna A já dodávám, že Víťa byl především naše guilty pleasure ještě v dobách MP!
Ja asi Vitu sledovat nezacnu. Naporcovanej jezevec me neurazi, ale co kdyby se zacatkem leta rozhodl varit chroustovou polevku. To bych nemusela psychicky zvladnout...
razorblade Ale má docela dobrej sloh. Takovej vtipnej, ale ne na sílu a možná ani vtipnej bejt nechce. A je fakt, že za chvíli ty recepty vyčerpá, včera jsem si četla recept na srnčí hlavu z 16. století!!! Tak možná pak přejde na chrousty, protože zas tolik starých receptu určitě není. Víš co, ale je to vtipný tam třeba píše něco ve smyslu ,,tak jsem si řekl, že zkusím ten recept na srnčí hlavu, zavolal jsem tedy své dobré kamarádce Jane a ona mi řekla, že právě jednu hlavu má v mrazáku....a teď buch fotka srnčí hlavy jak kdyby vyskočila zrovna z pole. Jako já vím, že mám na té mateřské málo podnětů a stačí mi máloco, ale tohle mě fakt baví je to zajímavý a vtipný zároven.
Ale dělal i ten dort Charlotta a spoustu obyčejných věcí, a je to zajímavý jaky byl ten recept původně a třeba co mají v dobových seriálech špatně.
Karja tak ja tam uz nakoukla a moc se mi libi jeho nadobi. To ja mam taky moc rada
a kucharky panstvi downton potrebuju!
razorblade Jo, nakonec nás Víta lapne všechny na neco!:-D.
A píše tam, že pracuje v gastronomii, tak von asi dělá u rodičů nějaký ty vinný mecheche určitě. Jako tam vidím jasnej podnikatelskej plán, až půjdete na degustaci, tak místo vína to budete zakusovat jezevcem.
Karja doufam, ze mu to nekdo rekne, ze po deseti letech doslo ke smireni :D
Karja jezevce jsem jednou jedla. Na smetaně. A teda nic moc, není to dobrý maso. S tím díru do světa neudělá.
To ten chlap kecal, dřív panstvo labutě jedlo, pečený... krk se nadíval...
barbucha Tak evidentně nebyl zase tolik zkusenej!
dynda aby to nebylo jak s těmi zabry od kapra.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje