dynda mně to teda připadá jako hrozná šaškárna, nechápu účel a vždycky, když je hlavní bod akce sekání sektů, tak mě to akorát otráví. ![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Pinot Noir Sabráž se mi líbí v takové té situaci, kdy na večírku sekt "teče proudem". Prostě někdo bez řečí místo otevření to hrdlo usekne a láhev rozleje. Ale takové to teď teď to bude, pojďte se všichni podívat, mě taky nebaví.
To nebyla žádná akce ani hlavní bod akce. Spíš něco jako popisuje notna . Kamarád přivezl na Silvestra hromadu pití, bylo veselo, večer se mimo jiné i sekalo, spíš na to postupně došlo, on to dokázal dobře odseknout vším možným, co našel na chalupě v dílně, došlo i na tu sklenici. Třeba šavli s sebou vůbec neměl. Pravda je, že tolik sektu jsem asi nikdy nevypila během jednoho večera. Někdo jiný ten večer vyexoval pivo asi za 10 vteřin, to mi přijde jako zábava horší
ale to je věc názoru.
dynda to jsem se vůbec nechtěla dotknout, jako zábava klidně, ale to haló kolem, jako že umění, mistrovství, která "influencerka" nemá video se sekáním sektu, jako by nebyla... Jednu dobu to vinaři pořád zařazovali do běžných degustaci, kde chtěl člověk ochutnat víno a místo toho se tísnil před putykou a koukal, jak dotyčný kolem sebe lije bubliny... No jako účel takových akcí mi uniká.
Já zas těch organizovaných vinařských akcí moc nezažila, na pořádné degustaci jsem byla tak desetkrát, ale sabráž tam nikdy nebyla. Já nemám ráda, když se moc tlačí na pilu a někdo se bere strašně vážně. Obávám se, že bych se tomu, coby hlavnímu hřebu akce mohla začít smát už tak po 6 vzorcích ![]()
dynda no právě. A když se to pak třeba moc nedaří...![]()
Pinot Noir dynda ty řízené akce, sabráž dvaceti sektů taky neoblibuju,ale jednou se mi na akci povedlo naprosto mimoděk seknout sekt příborovým nožem.A to mě tedy pobavilo dost.Zřejmě byl dobře vychlazen![]()
To je trapas no.
Pinot Noir Na jedné degustaci předváděl sommelier otvírání plamenem. Zajímavé to bylo, jednou. Ale poměrně zdlouhavé a samozřejmě to nemá divácký potenciál sabráže.
Sweet Potato No tak příště to může být třeba vařečkou jako na koleji;-)
Karja vareckou ale mival spunt opacny smer a taky to nebyly bublinky ![]()
Kokoska Jo, to nebyly. No vidíš ja bych se vůbec nechytla. Jen mě tak napadlo čím vším by se dalo exhibovat, tak jedině otevřít to o hlavu, cizí;-)
Karja ale sabraz vareckou by teda mela styl, jako ze tsss, to svede kazda holka na matersky! ![]()
Kokoska A na závěr prokousnout krabičáka!
Karja No ale sabráž krabičáku, to by teprv bylo! Roztít a nerozlít!
Sweet Potato bacha, neroztinat vertikalne!
A co teprve mlíko v sáčku.
Karja kamarád uměl otevřít pivo o pivo, to byla tenkrát užitečná schopnost.
Sweet Potato to byvalo umeni spis donest domu vcelku!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje