Dadoo
, ano, a jistě jim nebyla upírána výchova, možnosti a prachy.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Lilly_Ku no treba jeji sestra az tak dustojna nebyla. Ale taky nebyla kralovna, tak uplne nemusela. Myslim, ze Alzbeta ma urcitou sebekazen, ktera vsem clenum rodiny dana nebyla. Jestli muzu soudit podle serialu Koruna, a rekla bych, ze asi dost odpovida skutecnosti, mozna to u ni bylo az na ukor vztahu k nejblizsim lidem.
Garfie asi je to i tim, ze zustala sama, to po tak dlouhe dobe cloveka poznamena. Vidim to na moji mame, za toho pul roku je jina.
Tak ona byla noblesní a důstojná celý život, i jako mladá.
Což se o všech členech (nejen) této rodiny, majících výchovu, možnosti i prachy, vážně říct nedá.
Přesně tak!
Podívejme se třeba na jejího synka Andrewa. Dost pochybuju že vyrůstal bez péče někde v chlívě, kam ovšem nepochybně patří!
To mě aktuálně "pobavilo", jak celou dobu vehementně popírá jakýkoliv provinění a známost s tím dobytkem Epsteinem prohlašuje prakticky za náhodnou... a zuby nehty se brání dostavit se k soudu... aby nakonec vysvitlo, že jako naprosto nevinný vysolí strašný prachy tý tetině (ehm, na její "charitu") co ho žaluje... prasák. Však ne nadarmo se mu od mládí přezdívalo Randy Andy.
Chudák Alžběta, taková vostuda!
Jak se vám líbí "nová" Třeštíková? Podle mě dost dobrý teda.

tina Líbí, až na ten piercing teda, v tomto místě mám asociaci na houžev u dobytka.
tina moc mě nebere ta ofina, ta sluší akorát tobě
, ale má pěknej svetr.
tina prekvapive se mi libi i ofina i ten piercing. Ale bez tech brejli to asi tak dobry nebude:D
711990 to si myslím taky
tina ja trestikovou jako osobu nemam rada, ale vypada vetsinou perfektne, tady se mi taky libi.
tina Když odmyslím kruh v nose, tak super.
tina Ta ofina mi přijde taková na blbečka, moc dokulata a i kratka. To je tak max pro mladou holku. Podle mě v tom bude vypadat blbe. Proti nějake normálně střižené nic nemám;-) Snad ji to brzo doroste;-)
Karja mam spoluzacku ve skole cca myho veku, mozna starsi a ta tenhle uces ma a slusi ji to. Ale je fakt, ze to pusobi zvlastne a trosku neprofesionalne, nebo jak to rict.
711990 Je to divný za mýho mladí to nosily takový ty trochu vyhuleny typky nebo jak to rict.
Karja jj takovy ty techno nebo smazkovity typy...taky to tak mam zazity
711990 Jo smazkovity! To je správný názvosloví:-D
tinaten účes se mi líbí moc
Nelíbí. A bez brýlí bude hůř.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje