Mně to připomíná cestovní polštářek ![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Tak oproti hnedejm hadrům z reklamy na Trivago je to pekelnej rozdil.
Mně to připomíná kentaura![]()
Čo to robí s tou rukou? to je nejako divne vystihnutá momentka? Lebo takto zdraviť, alebo zamávať som ešte nevidela.
Mně ta ruka vůbec nejde prohnout tak, jako to má ona.
Mně se to líbí úplně moc celé.
kocoureksuggy a proto nemůžeš dělat promo na šperky![]()
Řvousenka A hele, jo, kentaur tam je.
Ale stejně se mi to líbí. Na té první fotce rozhodně.
Řvousenka jo![]()
zezadu je to ale hrozny![]()
Ķ
Lela si nechala vytetovat Karlose
stes to uz ten airbag vybuchnul ![]()
Tak oproti hnedejm hadrům z reklamy na Trivago je to pekelnej rozdil.
Tam musela vypadat jako obycejnej clovek, co si hleda nejlevnejsi pokoj na netu, ne jako diva se sperky za miliony. Ale bylo to fakt osklivy.
slniecko ony Bulgari sperky jsou nektere dost extravagantni, i kdyz na sobe ma zrovna neco jemnejsiho, zda se. Ale k tomu ucelu a Bulgari stylu bych rekla, ze jsou ty saty docela dobre zvolene. Jako reklama myslim. A s tim pohledem zezadu mi to dava vetsi smysl, i kdyz je to porad dost zvlastni model.
Kokoska ja som nemyslela tie šaty, že by neboli dosť decentné, len som myslela, že to mať tie šperky na sebe a no dobre mať ruku tak, aby fotograf zachytil prsteň, alebo náušnice a dostatočne vyčesané vlasy abz boli vidieť a tak....že by ma nenapadlo, že sa niekto takto postaví a proste natiahne ruku, že "aha". Ale tak ja tieto veci nesledujem, takže je to možno normálna prax, len ma to prekvapilo.
Inak na tých šatách sa mi strašne páči farba a ešte na tej prvej fotke ako vystupuje tá zlatá podšívka, tam je pekná (na tých ďalších už mi monitor predvádza tú podšívku moc dožlta, ale to bude monitorom/fotkou). Akurát mi takto prídu ako vystrihnuté z páperky, ale tipujem, že v pohybe pôsobia inak.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje