VIP, na které je příjemné koukat;-)
Candance Tybrďo! Takhle se probudit s rukou pod hlavou a tohle mít 2centimetry od očí ![]()
rozarka a co teprve ty drapy na posledni fotce. Zelelny zvracejici smajlik
To má Lela blby, Vemolu na ruce už v životě nezapře, neudělala to chytře jako on a nenechala si tam nacmarat nějakého univerzálního pidlookeho chlapa.
tv to je ta, co nedavno utikala a resila nasilnicky sklony vcetne oznameni na policii?
Kokoska ano
To má Lela blby, Vemolu na ruce už v životě nezapře, neudělala to chytře jako on a nenechala si tam nacmarat nějakého univerzálního pidlookeho chlapa.
![]()
Kokoska presne... No blbka, navic to asi bylo prekvapeni i pro nej. Jsem pochopila z insta komentu
Macron v mikine , je to nezvyk. Líbí se mi.

Tak Betty Líbil by se mi, kdyby to nebylo úplně trapný.
Sweet Potato tak jo, je to trapný, ale vypadá tak mužně! V těch skvěle padnoucích oblecích byl jak klučík.
takovej trochu Belmonďák rázem :-)
No asi takhle... prezidentské volby jsou za dveřma. Chápu ho.
(mimochodem ta mikina není jen tak - CPA 10 je označení speciální jednotky francouzského letectva, jejíž muži jsou součástí elitních jednotek francouzské armády)
.
.
Tak Betty na me to dela dojem, ze chce udelat dojem.
Kokoska no takové přiživení se na cizím neštěstí.
Kokoska přijde mi, že chce dělat dojem a můj dojem je, že je to trapný. Před měsícem by ho fotit se v mikine určitě nenapadlo.
Tak Betty Sluší mu.
no takové přiživení se na cizím neštěstí.
já bych to takhle tvrdě neformulovala... za mě je to trochu trapný a trochu je tam snaha komunikovat něco jako válka není daleko... co jsem mluvila s několika Francouzi, většinou to vnímali spíš pozitivně a většinou je to pobavilo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje