Hanka H boze jen to ne
. Ale teda z hošíka se vyklubal
.
No, demo jak blazen, traparnou to teda smrdi.
Hanka H boze jen to ne
. Ale teda z hošíka se vyklubal
.
No, demo jak blazen, traparnou to teda smrdi.
Já tedy nevím, co se vám na Macronovi v mikině nezdá?!
Chcete snad, aby šel do něčeho podobného vrchní velitel ozbrojených sil ČR?
No, u toho bych spis ocenila, kdyby sel do pr.ele. Tam muze jit klidne v mikine. Nebo v pyzamu. Nebo prevlecenej za zajice z Nu pagadi, zajcik.![]()
V podstatě jí jako herečku neznám, takže nehodnotím, ale klobouk dolů za to, co v 76 letech zvládne.
Macron je fešák a v mikině a se strništěm obzvlášť imho. Já moc nedávám ty věčný obleky (minimálně všudypřítomný košile) u žabožroutů ![]()
Na druhou stranu, ačkoliv oceňuju jeho zprostředkovatelskou snahu, mi tohle zavání lacinou snahou o přiživení se na popularitě někoho, kdo by se jí (v této podobě resp. kvůli důvodu) jistě rád vzdal.
barbucha jo a hlavně oblek na houžvičce bez ramen teda nic moc. Tady je fakt dobrej, strniště a profil za jedna. No a ostatní asi za všechny - dojem za každou cenu
Makron v mikine, no. mezitím z druhého konce sveta zaznívá pozadavek, aby se válčilo v oblecích.

continuity omg co je to za dementa?![]()
Mimochodem, Zelensky je čerstvě ostříhaný. ![]()

711990 nejaky novinář, ekonom nebo co. Retwittoval to Čermák a já jsem si na to v souvislosti s Macronovou mikinu vzpomněla.
continuity bozi, myslim ze by si pan rozumel s tou slecnou, ktera nechapala proc byli v Mariupolu lide v divadle, kdyz je valka![]()
barbucha jo a hlavně oblek na houžvičce bez ramen teda nic moc.
Jo to je fakt, oni nejsou žádný lamželeza obecně... týpek s postavou závodního uzenáče si to oblekem nevylepší.
barbuchatak chce to urostýlo, leč šíhlýho, vysokýho a ramenatýho a souměrnýho k tomu.. a pak hledej
Tak Belmondo byl...
barbucha Ale ten zas moc "oblekových" rolí neměl
stejně mu to nejvíc slušelo v kalhotech, triku a kožený bundě ![]()
Můj kolega je trochu "vošlapanej", ale sako (ehm, za ty dva roky co jsem tady měl jednou) mu sakra slušelo, asi mu ty ramena trochu doladilo.
Bledule Jako pěknej chlap to je, ale jeho manželka je taky krásná paní a teda musí mít nervy ze železa.
continuity bozi, myslim ze by si pan rozumel s tou slecnou, ktera nechapala proc byli v Mariupolu lide v divadle, kdyz je valka
no asi tak, měl by je někdo seznámit, fakt občas nestačim zasnout, jak muže být někdo dementní a ještě ty své názory šířit do světa ![]()
Já komentovala jen ten požadavek na figuru ![]()
Oblek v podstatě sluší jen málokterýmu chlapovi, a eště to musí bejt sakra dobrej oblek. Namátkou třeba takovej Connery v Bondovi... i Craigovi podle mě slušely... ale tak ti na to měli rozpočet a armádu stylistek a kostymérek.
U těch Francouzů nevim proč si na to tak potrpěj. Už jen ty bílý košilky rozhalený furt - dyk většina v tom vypadá jak čtyřprocentní (včetně Delona).
Bledule Jako pěknej chlap to je, ale jeho manželka je taky krásná paní a teda musí mít nervy ze železa.
Mně se ten Zelensky taky líbí, ale řekla bych že to dělá ten vojenskej vohoz a to neoholeni a tak. Což je vlastně hrozny. Na těch běžných fotkách, co jsem se dívala zpětne třeba na nějaké diplomatické návštěvy, tak by mě vůbec nezaujal, prostě malej chlap, s nic moc postavou a jako sice sympatickým obličejem ale nezajímavým. K dobru mu ale jde že má fakt pěkny vlasy takový černočerný i v tomhle věku. No shrnu to takhle - kéž by se nám nikdy nezacal líbit a zůstal stále nějakým floutkem v saku, kterýho pořádně neznáme.....;-( Manželka je teda pohledná moc.
Karja Ona ta vojenská image se taky musí udržovat, jinak bude za chvíli vypadat jako Rasputin. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.