Malenge presne. Jeste to strniste... panak. A proc zrovna mikinu elitniho letectva? On s nima ma neco spolecneho?
VIP, na které je příjemné koukat;-)
No tak je chef des armées, hlavní velitel francouzské armády. Že zrovna odkazuje na oddíl elitního letectva... tam určitou symboliku pro současnou situaci, kdy se volá po bezletové zóne nad Ukrajinou, vnímám.
Mi to u Macrona přijde jako sympatické gesto, na či straně je. Vzhledem k jeho častým hovorům s Putinem mi to přijde i docela trefné.
přesně
... navíc tím dělá doma osvětu... pro Francouze obecně je Ukrajina hodně vzdálená, vnímají to úplně jinak než my... což je celkem přirozené.
domenica vola Ukrajina, nevim, ze by v tom Francie hrala nejakou aktivni roli, nikdo nechce spustit nejakou silenou reakci Ruska. Za me prazdne gesto, ale neberu nikomu, kdyz v tom vidi neco jineho.
Nezapomeňte, že s tím začal Hamáček. Měl by chtit procenta:-D
Mně to na tom Macronovi přijde divný a nehodící se (jasne na baseballu by mu slusela), nicmene nejsem Francouz,třeba mu to ke zvýšení ratingu pomohlo a trapný jim to tam nepřijde.
domenica Aha, tak třeba to něčemu trochu pomuze, ale já furt vidím ten rating, kdy tam mají volby?;-)
Běhat najednou po Elysejském paláci v mikině mi fakt přijde směšné.
Sweet Potato tak nejak. Kdyby ho vyfotili v jakekoli jine mikine jak si jde s mladezi zahrat volejbal nebo jak nekde sazi stromy, nereknu ani popel, tohle neberu. Ale nejsem Francouz. Teda Francouzka, aby zas nekdo nemel zmatek v rodech.
Kokoska Francie díky Macronove snaze o vyjednávání a jeho komunikaci s Putinem má dost aktivní roli od začátku. Tím ti nijak nechci brát nazor na Macronovu mikinu.
notna Já mu zas neberu tu snahu o vyjednávání, tu oceňuju.
notna vidim to stejne, vyjednava od zacatku a jo, je to promo, ale dobry+
Má dobrý nos z profilu, to zas oceňuju já
.
notna myslela jsem konkretne tu bezletovou zonu, samozrejme vim, ze s Putinem nekolikrat mluvil.
notna vidim to stejne, vyjednava od zacatku a jo, je to promo, ale dobry+
a zatím se zdá, že i úspěšný
Jo! ![]()
Já tedy nevím, co se vám na Macronovi v mikině nezdá?!
Chcete snad, aby šel do něčeho podobného vrchní velitel ozbrojených sil ČR?![]()
Nezapomeňte, že s tím začal Hamáček. Měl by chtit procenta:-D
Mně to na tom Macronovi přijde divný a nehodící se (jasne na baseballu by mu slusela), nicmene nejsem Francouz,třeba mu to ke zvýšení ratingu pomohlo a trapný jim to tam nepřijde.
To je blbost, ne? Hamáček neměl mikinu s kapucí.
Kan Mikina jako mikina .Zelenský taky má se stojáčkem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje