Karja Tak Zelensky je přesně případ, kdy nezáleží ani tak na oblečení nebo postavě, ale na tom, že má prostě drive. Tomu lidi ty řízky a Javeliny nosí sami.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Isca No, ale dřív ten drive prostě neměl, přidává mu to ta situace, což je fakt hrozný. I vlastně to, že se o tom tady bavim...
Karja Chápu, taky bych radši, kdyby ten drive nemusel mít, a lidi by žili a baráky stály.
Tak předválečnej Zelenskyj trochu slabší, ale cílovku to očividně mělo, na Ukrajině byl hvězda už dávno :)

MP Meri Tak tohle podle mě bylo jen jedno představení/klip. Ne nějaká dlouhodobější image. Jinak v tom klipu, to je hroznej klučík:-D Jako hlavně v obličeji, úplná holčička:-D.
MP Meri mne prijde roztomilej, skoda ze je tak mrnavej:D
koukam ted na Netflixu na ten serial s nim, je to docela vtipny:)
711990 mrnavej je peknej, mi se mali chlapi libi ![]()
Lilly_Ku tak dobry, aspon se ho nekdo ujme!![]()
Lilly_Ku faaakt? Jakoze i mensi mez ty treba? Tomu vubec nerozumim, me prijde, ze velky chlap je proste okamzite 100 bodu plus. Vzdycky me strasne zklame, kdyz nejaka celebrita je mensi, nez bych myslela (namatkou Bartoska, Machacek..).
Tvl, já jsem tak malá, že to ani neumím posoudit, menší chlap než já chodí max. do sedmé třídy! ![]()
Karja Já myslím, že u toho Zelenského to dělá do jisté miry to, že ses nad ním do teď vůbec nezamyslela. Třeba při osobním setkání by tě to cvrnklo i tak.
Garfie
tak ja taky, ale proste nemela bych mu videt zprima do obliceje, zejo....![]()
711990 No ale zase, kdy to zažiješ! ![]()
Garfiejako jo no![]()
Pavlena Já mám kamarádku, co má asi metr osmdesát (a strašně ráda nosí hodně vysoké podpatky) a chlapy si zásadně vybírá ve velikosti cca metr šedesát. Naštěstí má každej jiné partnerské preference jinak by se na všechny nedostalo ;o)
To se dost blbě čte, když mám syna, který moc nevyrostl.
Marbuša to jsou jen idealy:) realne nikoho nepremerujem:)
711990 ale už se tady dlouho nic neměřilo, co? :)
bram
nooo tak ja jdu hledat metr!![]()
Marbuša Tak na to kašli. Kolik má? Můj syn byl v devítce druhej nejmenší z celé třídy. U dětské, když jsem objednávala preventivku, tak říkám, že nás asi někam pošle, když neroste a ona, že je v pohodě, horší jsou prej ty předčasně vyspělý slečny s nadváhou.
Marbuša prosím tě, tři tady napsali, že jim to nevadí. Garfie je fakt drobounká, to ti určitě tolik vyrostl. Mě to taky moc nevadí, teda rozhodně radsi menší než žirafa.
Zrovna jsem minule na vás, matky s menšimi kluky myslela, potkala jsem někoho veleúspěšného a měl tak 170 cm. Ale kdo to byl?
ja si vzpomenu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje