brrr Hrozny, pritom kdyby to melo rozparek treba jen do pulky stehen, na jeji pomery by ji to i sluselo.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Vari Souhlasím, ten vršek šatů je pěkný.
Z Jamajky![]()

tina Jé, to je hezký!
tina Nádhera! Ještě kdyby k tomu měla zelené střevíčky a kabelku
!
brrr Moc ble. Už jsem teda četla plamennou diskuzi, že má kalhotky a teda vlastně nic nevhodného neukazuje, ale my staré puritánské harpyje to vidíme jinak. ![]()
brrr A kdo to je? Šaty pěkný, ale teda ta část stehenní kosti nahoře u pánve, působí divně.
Kan Nela Slováková. Moc o ni nevím, mám pocit, že se živí reklamou na instagramu.
tina prave sem s tema zlutejma satama jdu. Taky se mi moc libi
Ja poznam nekoho, kdo mel podobne saty jako svatebni.
tina Barva a horek šatů moc hezkej, kdyby to pokračovalo do sukně bez rozparku, tak dobrý.
tina to je nádhera ![]()
tina ty Kate slusi snad uplne vsechno, malokdy se mi na ni neco nelibi. A ty saty jsou krasny samy o sobe.
Sweet Potato Já jsem puritánská harpyje a vůbec mi to neva, mně přijde ta osoba strašně špinavá, i když je vlastně napucovaná a šajní jí gaťky.![]()
tina veľmi pekné
Garfie Hele tak víš co, já jsem hlavně na řeči,mně by okecal chlap jakýhokoliv vzhledu, kdyby to uměl. A ten Zelenský určitě taky, bude vtipnej a inteligentní
Je malej, ale má charisma, to je to. A blbec charisma mít nemůže.
Já nesnášim malý chlapy, většinou s nima jsou problémy protože komplexy... ale tohohle bych si vzala domů! ![]()
Náš mladý pán je celkem normálně rostlej, ale vždycky si vybíral partnerky zásadně ještě vyšší než je sám. Takže já se snaše do očí nikdy nepodívám, leda bych vylezla na žebřík ![]()
A kolik ten Zelensky meri?
Zarinya presne 170
711990dik.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje