Tak som skúsila dať synovu výšku do tých kalkulačiek na nete a vypočítalo mu pravdepodobnú výšku v dospelosti 172. Čož je aj reálne, sambo má len o cm viac (a ja tiež).
To sa bude počítať do tých malých, že?![]()
Tak som skúsila dať synovu výšku do tých kalkulačiek na nete a vypočítalo mu pravdepodobnú výšku v dospelosti 172. Čož je aj reálne, sambo má len o cm viac (a ja tiež).
To sa bude počítať do tých malých, že?![]()
Garfie Hele tak víš co, já jsem hlavně na řeči,mně by okecal chlap jakýhokoliv vzhledu, kdyby to uměl. A ten Zelenský určitě taky, bude vtipnej a inteligentní, řek by mi že jsem nejkrásnější a je to hotový!
Marbuša Ale prd, podívej nam nejlepsim partiim to vůbec nevadí, určitě netrati! Spíš to chce mít to zdravé sebevědomí, a to je těžší práce!
Mrakoplas Já sama mám 165,myslela jsem si, že 168, ale zmenšila jsem se:-Da chlapi stejně ,,malí,, (já si teda malá vůbec nepripadam) mi přijdou v cajku nebo nad tím nepřemýšlím asi nebo nevím.
Marbuša Hele, ja znam jednoho fakt prtavyho typka, navic jeste dost osklivyho, ale kdyz zacne mluvit, tak mu kazda lezi u nohou, charisma ma uplne neuveritelny.
Karja hrbime sa nad telefónmi! Ja sa možno na tých svojich 173 už tiež nevystriem ![]()
Karja já mám teda 165 a připadám si úplně přiměřená. V životě ke nenapadlo, že jsem malá. To až tady jsem se dočetla, že někdo o sobě mluví, že je menší a pak se zjistí, že treba 162cm. Mě to přijde úplně normální výška pro ženu, malinká je 150 cm a méně.
Mrakoplas Jj určitě, hele to vycvičíme, kdybysme chtěly, že jo!
Marbuša Do statistiky, mne je to taky uplne jedno. Resp. vyska rozhodne neni neco, ceho si vsimnu. My s muzem nejsme vysoci, takze syn bude taky spis mensi. Naopak jsem nedavno potkala muze, co mel tak 215cm odhadem a byla jsem uplne fascinovana, ale spis opacne, ze to musi byt strasne neprakticke k zivotu...U nas doma by si urazil hlavu snad vsude ![]()
continuity 170 mi prijde uplne normalni vyska
Mrakoplas Pro mě teda, co má nad 170 je vysoký!!!
Já znám jednoho malýho kluka, jako fakt malýho, myslím, že může být tak jako já, max.165 a z toho teda tříská charisma na všechny strany, ale úplně vážně.
continuity Přesně, ono je to možná tím, že třeba na střední jsem spíš patřila mezi ty vyšší když se tak nějak formuje nějaký to sebevědomí či sebeuvědomění:-D no jen mě pak ostatní dorostly ještě a toho jsem si nevšimla. Ale taky mi to přijde akorát.
continuity 165 taky je "sedy"prumer. Aspon nejake (uznavam starsi) mereni cerstve dospelych devcat pro prrcentilove grafy melo ve stredu tuto vysku. Merim taky tak (jako Karja jsem myslela, ze vic, ale asi ne).
Garfie no mne sambo tiež nikdy neprišiel nejako malý ale dosť ľudí ho už za nízkeho označilo. Prvý priateľ, s ktorým som chodila mal dokonca o 5 cm menej ako ja a teda mne to vôbec neprišlo. Ale nenosím podpätky ani paltformy, som skoro všade najvyššia žena a v takom tom pubertálnom a mládežníckom veku mi to dosť vadilo, tak som ich úplne odmietla nosiť a ostalo mi to doteraz :)
Mrakoplas Mám 164 a chodila jsem s hooodně vysokým klukem, ten si stěžoval, že ho při líbačce bolí záda! Takže taková výhoda to teda taky není ![]()
Akorát u toho menšího jsem nechtěla nosit podpadky, abych nepřečuhovala. To se vyřešilo, podpadky kvůli bolesti kloubů už neobuju. Sambo má 172, taky žádnej čahoun. Ve výšce to není ![]()
Pavlena jj, klidne i mensi nez ja, mam 180 cm. jako ne o hlavu
, ale par centaku mi nevadi. mam i mensiho partnera, ale je to proste o charizmatu.
akorat teda kdybych nekdy vyrazne pribrala, tak to bude vypadat jak z tech prvorepublikovejch karikatur, vysoka matrona a malek muzicek
Mrakoplas Já už to taky párkrát o někom slyšela a vždycky mě to překvapí. Jinak naopak extrémně vysokým klukům jsem se spíš vyhýbala, takový ten velký rozdíl v páru se mi moc nelíbí, líbaček na schodech jsem si užila dost! ![]()
andulka01 ja som najvyššia z rodiny, aj otec je menší (ale len kúsok). Sestry majú 158 a niečo cez 160. Staršia ma muža skoro 190cm vysokého, to už je tiež celkom rozdiel. A sekne im to spolu!
Garfie Přesně, líbačky na schodech!
Mrakoplas Z tanečních znám pár, kdy paní má max 155 cm a pán přes dva metry. A nejen že jim to sekne, ale i dobře tančí. I když ty začátky byly krušné, teda, než se sladili.
continuity já merim cca 163 a to ani není, ze bych se cítila malá, ale proste jsem, ne nějak extrémně, to je těch 150-155, ale vzdycky patřím mezi lidma k tem nejnižším, už od školy
mali chlapi mi nevadí, velký nijak zvlášť plusovy nemaj, v tom to vůbec neni
Akorát u toho menšího jsem nechtěla nosit podpadky, abych nepřečuhovala. To se vyřešilo, podpadky kvůli bolesti kloubů už neobuju. Sambo má 172, taky žádnej čahoun. Ve výšce to není
podpatky, prosím, jakoze pod patou ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.