barbucha tak souvislost s M je jasna, ale proc v čj nepochopim. Navic si myslim,že snad neni potreba bejt puvodem spriznena se zemi, o ktery tocim povrchni, nemyslim hanlive, dokument. Cili ze v cestine by to zvladla ceska herecka. Kdyby mluvila slovensky, divala bych se rada. A Vica mně osobne prijde nehezka a to dost. Tam vidim tu ochotu se svlekat a soulozit v kazdem dílku, co kdy natocila a nikdo mi nevymluvi,že to tak neni.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Vari ano
..takze si to predstav v cestine
stes Ale madarstinu ma hezkou :-D.
Ale ja chapu, ze nekdo zapomene i svuj rodnej jazyk, kdyz ho nepouziva. Ja mluvila madarsky plynule, kdyz jsem tam byla na prazdninach, zdaly se mi sny i v madarstine, ale ted uz ji skoro nepouzivam a minulej tejden jsem prvni dny v reci dost tapala. Rozumim furt vsemu, ale mluvim uz jako hotentot ![]()
stes Ty si ale zlá! Co je špatného na tom se ochotně svléknout a souložit? Taková Mata Hari tím proslula dokonale. Vica se mi líbí, má v sobě nějaký esprit nebo co. Přízvuk mi nevadí, když někdo ráčkuje, nebo mluví přes zuby, je to pro mě horší.
Kan kaju se![]()
brrr Myslíš, že si to na Vary nenechala vyčistit?
999 Netuším, co s těmi zuby má, ale všimla jsem si toho už dřív. Nevím, problém s pigmentací by snad šel vyřešit. Je to škoda, přijde mi jako taková přirozeně elegantní paní a ty zuby jsou docela šokující.
brrr no ja myslim, ze ma nejaky nekazivy zubni defekt. Mam s tim osobni zkusenost a neni uplne jednoduchy s tim neco delat. Vycistit to jde jen do nejake faze. Jakmile to mas vydrene az na dren, tak ta je hneda a cisteni nic nezmuze. Samozrejme nevim, co presne ma D.Kolarova se zubama, ale toto je muj odhad.
edit - dentin, nikoli dřeň.
barbucha jo, v jejim veku neni zadna tragedie mit plnou pusu korunek nebo fazet. Ale legrace to neni. Mozna s tim jde delat i neco jineho, ale prijde mi, ze to bezni zubari resit moc neumi. Jinak taky jsem tym vlastni hezky prirozeny usmev, ale je mi jasny, ze clovek neodola a chce to co nejvic bile a zarive:))
Jako ale ti amíci to přeháněj, člověk z toho ksichtu nevidí než ty zuby, aby si vzal snad i černý brejle... zejména takový ty druhořadý seriálový "hvězdy" v tom jedou zle. Trocha přirozenosti by neškodila.
Mě s bělením hygienička vyrazila - piju kafe, černej čaj, kouřím... tak začla o vyhozenejch penězích a bylo hotovo. Jinak bych se nebránila, mám přirozeně žlutý zuby odjakživa, ale vždycky když vidím Kolářovou tak se cítím hned líp
Přece se tím ksichtem živí ![]()
barbucha tak to beleni zkus, ja kafe a caj piju ve velkem a efekt vydrzel docela dlouho. Je teda fakt, ze mi to zubarka vybelila jen rozumne v ramci jinych vykonu, ona nebyla zrovna fanousek beleni. Je to 10 let zpatky, dnes jsou ty metody urcite jeste dal. Nemusis se bat, ze to bude jako u Rosse z Pratel;)
Uvidim, třeba ji ještě ukecám.
barbucha zalezi, jak moc po tom touzis, neni treba se nutit. A jdu sjizdet outfity, jsem pozadu...
Ve zjevech barbucha sepsula Holubovou (taky se mi moc nezdala, i kdyz zas ne az tak), tak hele, fakt to jde i jinak! A jednoduse. Je to z nejake filkove premiery.

No jo, Švandová - ta to umí. Ani perly nepotřebuje ![]()
barbucha Ty jsi proti těm perlám nějaká zaujatá :-). Na příští sraz si beru moje oblíbené Chanel :-).
Sluší ji to.

Tak Betty Jo!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje