Nie "budú" oni sa už mnohí maľujú. Na excence očných liniek viac ako v butokoch Pupa...nechty tiež nevidím prvý krát...a jeden čas robil v miestnom Douglase chlapík, ktorého sme s dcérou chodili okukovať ako inšpiráciu, lebo býval veľmi dobre, decentne a elegantne nalíčený.
Mně se nalíčenej chlap nelíbí, jakkoliv by měl makeup decentní. Vždycky je to poznat a mně to skoro houpe žaludkem.
Ani barvený vlasy mě neberou, většinou na postarších pánech, včera jsem zrovna takovýho potkala, hezky oblečenej zřejmě cizinec, ale jak bych se na něj jindy podívala se zalíbením, tak ty nepřirozený (a nijak hustý) vlasy mě odrovnaly. Interesantní šediny by bejvaly byly mnohem lepší!
A nalakovaný nehty? Proč? Manikuru nezpochybňuju, vídám tam poslední dobou dost chlapů a upravený ruce/nehty jsou fajn... ale zvlášť na takovým Brzobohatým, vlastníkem to jemných ruček a útlých prstíků, se mi to nelíbí rovněž. Jo, pokud by měl aspoň ruce jak lopaty, jakože echt mužský, tak by to byl třeba zajímavej kontrast... ![]()