Ale di ty. Vypadáš mnohem líp než ambasadorka ![]()
Co se stínů týče, tak to je věc názoru, mně prostě barevný připadaj nemoderní, já očekávám že prostě nebudou vidět. Něco jako tady - slečna je zmalovaná jako kraslice, ale nevypadá ![]()
barbucha pouzivam jen bb krem a barvim si oboci, vidim, ze jsem tezce in :))
A tak je to spravne a tak to ma byt!
barbucha tak souhlas, se mi moc barevny stíny taky nelíbí, ale nosí se furt, no
![]()

Tak Betty jo tak to je dobry. Asi bych v tom nevylezla a nepouzivala v provozu,ale fotka je super
stes mam trochu podobny, i kdyz trochu min vtipny, jen v cerne. chodim v nich plavat a jsou nej!

Lilly_Ku tak na pořádný plavání jsou ideální, to souhlasím. To nosím teda normální vcelku. Na pláži u moři bych se v nich ale fakt necitila.
Lilly_Ku ty proužkatý jsou hlavně vtipný, nemaj nijak super střih ani materiál a moc plavat se v nich nedá. Ale holkám to teda sekne, o tom žádná.
Tyhle Speeda jsem měla taky, jsou super! A pak ještě od nějaký český firmy, ty měly tu nohavičku ještě delší, skoro ke kolenu a ty teda byly úplně nejvíc. Ty jsem nakonec kdomě plavání nosila úplně na všechno.
Tohle je wow...

Catherinne to ano, občas se jí zadaří![]()
stes mne prijde, ze se ji zadari, jen kdyz ji nekdo pomuze
baltik jojo, třeba v SD jí to slušívá často
Catherinne Super!
Super to je! Včetně vlasů.
CatherinneJá jsem myslela, že je to ta bývalá Babišova mluvčí
Tuším pěkně šaty, jednoduché i když od Matragi. Ta látka, určitě hedvábí.

...šaty pěkné, ale ty boty jsou k tomu děsné. Ani ten pásek se mi k tomu nelíbí, je to moc humpolácké k éteričnosti šatů
Miru boty a pasek vyložene neladí k šatům.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.