Kan ten clovik za ni taky nevypada zle. Jaka uleva po teplacich se spinavyma teniskama!
Neni to Cillian?!
Kan ten clovik za ni taky nevypada zle. Jaka uleva po teplacich se spinavyma teniskama!
Neni to Cillian?!
barbucha nevim, ja jsem presne ten pripad, co se nekoho slavnyho zepta, co dela ![]()
Neni to Cillian?!
Je. Aňa je někdy kvůli této fotce pokládána za manželku Cilliana.
barbucha nevim, ja jsem presne ten pripad, co se nekoho slavnyho zepta, co dela
S tebou bych teda šla do společnosti
Já vás odněkud znám, neprodáváte u nás v pekárně? ![]()
barbucha ja bych se te vzdycky zeptala, neboj! Vostudu bych ti delat nechtela. Predstavuju si to nejak jako scenu z Dabel nosi Pradu, jak asistentky nastudovaly seznam hostu a naseptavaly Mirande kdo je kdo ![]()
Mne bavi na youtube street style, na to se hezky kouka. Treba tady
To je super. No jo, Miláno... mě tam berou ty báby, ehm, starší dámy! U mladejch to neni žádnej div, že vypadaj dobře, ale ty báby jsou luxusní ![]()
Já teda na podobný videa koukám taky, ale - překvapivě - na Stockholm street style! ![]()
barbucha Je to fotka z natáčení filmu Anthropoid, tak jestli tam hrál?
A tašky!!
barbucha jo!
Kokoska To bol zážitok pozerať![]()
Daridari ze jo? Jak modni prehlidka na ulici.
Koukla jsem i na neco z toho Stockholmu, tam je to o neco lezernejsi, ale taky pekny. COS style :)
Kdyz jsem zminila tu prehlidku, tak se vzpominkou na nase "celebrity" bych doporucila Armaniho v Benatkach. Jednoduchy a krasny.
A kdyz uz tady plevelim, tak dneska se mi libila Plodkova, vic, nez kdyz k te sukni mela ve Varech kratky top.

Lenka22 v Milane? ![]()
Lenka22 pritom ty lidi nemaj na sobe nic prevratnyho, jen je to hezky zkombinovane a maji pekne doplnky. Libi se mi i ta barevnost a ze se neboji vyraznych vzoru, pusobi to vsechno krasne vyvazene a sveze. Taky bych to tak chtela umet.
Kokoskajo a je to poměrně jednoduché, žádné zvláštní pičičandy, a přitom tak elegantní. Já to ale z jednotlivých kousků dohromady neposkládám, nevidím to.
Našla jsem si ještě Stockholm street style a je mezi Milánem a tímhle viditelný rozdíl...zajímavé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.