Lenka22 tak tady mas navod :) Ja nakonec stejne skoncim v dzinach a tricku / svetru, jsem marna.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Kokoska no jó, já taky :-)
Kokoskaty lidi jsou elegantni hlavne i proto, ze jsou upraveni, maji pekny ucesy a zadny priserny vozivenicka nebo kvetaky![]()
razorblade Presne.
Kokoska Potvrzuji, ze starsi Italove umi. Mne se casto ty veci, co mely ty damy na sobe, nijak zvlast nelibily, ale ony vypadaly dobre. Hezke vlasy, zuby, boty, doplnky. Casto prirodni materialy, barvy ton v tonu. Ale jako ony maji dar vypadat hezky i v tom, co bys zaradila do kategorie halena s divokym vzorem nebo lacina bizuterie
(mluvim o malem meste, ne o Milanu). Jo a bylo tam videt dost chlapu v oblecich, i v hroznem vedru.
razorblade ano a taky mají ty vlasy umytý a vyfoukaný. Ani jedna nevypadá, že v nich spala tři dny. Což jsem si zrovna předevčírem říkala ráno v tramvaji, že by stačilo to ráno umýt a vyfoukat.
Gatita přesně, ti chlapi v kalhotech, košilích, žádný šortky a vytahaný trika s nápisem nedej bože obrázkem. Nádhera
Catherinne ono je na nich jakoby poznat, ze si sebe vazi. Prislo mi, ze tam kazdej chlapek nad 40 vypadal minimalne jak reditel banky:)))
Gatita oni to evidentne nosi sebevedome, citi se v tom dobre a umi to prezentovat.
Našla jsem si ještě Stockholm street style a je mezi Milánem a tímhle viditelný rozdíl...zajímavé.
Styly jsou rozdílný, ale jedno mají ty lidi společný: všichni jsou upravený, hadry v naprosto bezvadným stavu... chlapi jak čerstvě od holiče, ženský hezký vlasy i makeup, prostě na sebe dbají.
Lenka22 Rozdiel je obrovský, hoci nemôžem povedať, že tento štýl sa mi nepáčí. Ja vidím rozdiel najmä vo vekovej kategérii.....Miláno mňa osobne zaujalo práve tým vyšším vekom tých ľudí, lebo na to ja na Slovensku nie som zvyknutá, že by dámy 60+ bývali takto dokonale nastajlované. Ale výnimka sa občas pritrafí, len to na ruke spočítam.
Vidím, že doplnky, farby a hlavne kabelka je základ![]()
Potrebujem asi novú kabelku![]()
Daridari Já teda vidím rozdíl i napříč republikou. Žena 60+ v Třebíči je jinak oblečená jak žena z Prahy, nebo Brna. Tomu Milánu se tady asi přiblíží málo kdo. Já teda obdivuji, že jde se psem a je parádně oblečená, tady si lidi vezmou na sebe to nejhorší a ráno klidně v pyžamu a kardigan. :D
Kan Určite je rozdiel aj medzi jednotlivými krajmi a mestami. Žijem v Bratislave, nie je to teda úplne zle ale no k tomu Milánu sa nepribližujeme ani omylom
Gatita Kamarátka dlhodobo žila v Taliansku, vždy hovorila, že tam podľa oblečenia nerozoznáš, z akej vrstvy človek pochádza. Všetci žijú módou bez ohľadu na výšku konta. Samozrejme v detailoch rozdiel bude ale letmým pohľadom nie.
Ono to bylo zrejme natacene v oblasti centra a drazsich obchodu (v Milane jsem nebyla, jen odhaduju), kam chodi lidi urciteho stylu? Na periferii a v jinych situacich to muze vypadat jinak. Pochybuju, ze se psem na delsi dobu, kdyz se mu ma doprat pohyb, jdou v satech a podpatcich. Na tech videich psi vypadaji spis jako modni doplnek. Ale teplakovku a trekove sandaly bych asi necekala.

...pro mě je vždy velmi nudná, dost často bez vkusu.
Miru pro mě taky, ale tohle se mi líbí. Takový příjemně letní .
...jako jo, ten model je pěkný
Ale nejde mi k ní styl "nemám podprsenku" - u ní mi to pak sklouzává k jakési ženě/ve smyslu "krev a mlíko" ze ze statku
K ní by se mi hodil velmi jednoduchý styl(ale se spodním pradlem...)
třeba Jil Sander, nebo YSL, a hlavně změnit tvrdé líčení a účes osvěžit nějakým vhodným zásahem. Vždyť není tak stará, ale působí poměrně usedle/zbytečně starší
Tak Betty tady jí to sluší
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje