To je mimořádně povedená fotka.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Tak Betty Taky jsem to tady chtěla dát. Jak Camille foukal vítr do těch šatů....nádhera, naprosto dokonalé.
Camilla ve Versailles
jak jí do pláště fouká vítr. Tahle paní je čím dál hezčí, Brigitte trošku pokulhává.
Camillu nemusím, ale tentokrát musím uznat, že má šaty lepší než Brigitte. Ta má asi nějakej starší model, štrasu je tam víc než by bylo zdrávo.
Kokoska
Spíš asi kdo mě tak voblíkne,já to neumím.
Přesně to mě napadlo. V těch ulicích jsou všichni takoví pohodoví, nic na sílu, upravení ... A všem to oblečení sedí! Nic narvaného, ani moc volného - ve smyslu nepadnoucího. Já se vsadím, že mně by nepomohla ani celá kolekce Prada
. Prostě to neumím.
Musím ji sem dát, Steinmasslová. M
mch poprvé jsem si všimla, že se píše s dvěma s.
Přesně to mě napadlo. V těch ulicích jsou všichni takoví pohodoví, nic na sílu, upravení ... A všem to oblečení sedí! Nic narvaného, ani moc volného - ve smyslu nepadnoucího. Já se vsadím, že mně by nepomohla ani celá kolekce Prada
. Prostě to neumím.
Si objednej asistenci při nákupu
(jestli to tady vůbec někde nabízej)
Problém je v tom, že jinde většinou v jednom obchodě nakoupíš všechno, barevně i stylově sladěný, celej outfit... tady aby člověk pobíhal po x kšeftech, když chce třeba ke kalhotám padnoucí svetr ![]()
Ceny Thálie, líbí se mi.

Tak Betty To je krásný! ![]()
barbucha Nevím, jestli by se mi do toho chtělo investovat. Pak mě zatáhnou do Pařížské a hotovo :-D. Ovšem myslím si, že např. skvěle padnucí kalhoty by nesehnala ani asistence.
Tak Betty Ach.
Tak Betty Krásný moc.
Tak Betty Ona je strašně zajímavý typ a tahle barva jí krásně sedí. 100%

Pořád pěkná. I bez photoshopu - v 71 snad už ty vrásky nikoho nezaskočej ![]()

barbucha Jo ta je super, mě teda vrásky nepohoršují u nikoho, ani u mimina. :D
barbucha ano, je..nelíbí se mi tedy ta ofinka, spíš na stranu nebo z čela, ale to je detail
barbucha Ona je pořád pěkná, o tom žádná, vrásky neřeším vůbec, ale ta fotka se mi vůbec nelíbí...možná je to tím účesem a úhlem focení
Modní přehlídka Hermes Jaro/léto 2024 která se konala v Paříži. Tentokrát ale není VIP značka, ani modelka, ale zahradní architekt, který proměnil molo v zahradu. Pěkná podívaná je i youtube. Krásný a emočně klidný začátek týdne vám přeji! :D :D

Kan jo tak to je moc pěkný
stes Jako úžasnou věc vidím i v tom, že se zavázali všechny rostliny vrátit zpátky ven, do přírody. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje