VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 10. zaří 2023 12:59
Reakce na Daridari:

Gatita Kamarátka dlhodobo žila v Taliansku, vždy hovorila, že tam podľa oblečenia nerozoznáš, z akej vrstvy človek pochádza. Všetci žijú módou bez ohľadu na výšku konta. Samozrejme v detailoch rozdiel bude ale letmým pohľadom nie.

​Taky mám podezření, že Italové/a rozhodně Italky vrazej do oblečení snad všechny prachy, co mají Na úkor třeba zvelebování bytů, novýho nábytku apod., co jsem tak zahlídla... prostě dají spíš na vnější dojem, u nás je to spíš naopak podle mě a takoví Švédi to mají tak půl na půl (samozřejmě skutečně bohatý lidi jsou výjimka, můžou žít v supermoderním paláci i se oblíkat jen do značek ). 

Offline Gatita
8553 příspěvků moje polička 10. zaří 2023 21:26

barbucha mi prijde, ze tady jsou lidi celkem skromni, co do mody, znacek a tak. Dat za kabat nebo kabelku vyplatu tady neni asi moc bezne?  Znama ma za muze cizince ze zamori a pry si mysli, ze lidi tady jsou straslive chudi (podle vizaze).

Offline Jos
příspěvků moje polička 10. zaří 2023 22:27

barbucha On ten vyber je v Italii taky uplne jinde. Byla jsem tam na skok ted na jare, Bergamo, como...A kazda druha vyloha si vyberes, ani to neni tak drahe. Taky jsem tam aspon vykoupila obchudek s alpacou, priste vezmu obrovsky kufr . No a jsou vsichni drobni, stihli. S takovym zakladem se pracuje uplne jinak. Ja vim, zastupne problemy si vymyslim. Ale vazne tam byli vsichni hezky obleceni, i ty turisty to donuti. A mas pravdu, ze jak se vytahly paty z historickeho centra nebo se clovek projel vlakem dal, tak to tam vypadalo jako by valka skoncila pred par lety. Bydleni nic moc. 

Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 01:24

Gatita To je sranda, ta optika. Japonci si zase myslí, že jsme všichni hrozně bohatí, podle domů a zahrad. :-) 

Fakt je, že Italské domácnosti pro mě byly trochu šok, je to přesně jak píše barbucha, moc to neřeší, myslela jsem vždycky, že nejhorší interiéry jsou ve Východní Evropě, ale ne. 

Offline Vari
2187 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 07:05

Catherinne Tomu rikam zmena!

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 08:04

Kokoska me by moc zajimalo, proc ty damy na videu co jsi postovala ty, nevypadaji jak sudy, jak je v čr ve starsi vekove kategorii bezne...

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 08:44

rasaNori taky jsem si vsimla. Ale pak jsem projizdela jeste nejaka dalsi videa a tam to leckdy takova slava nebyla. Ale tech vzoru a barev se neboji ani tak. On je to holt sestrih, tak vytahli tu eleganci a napaditost. A taky asi lidi s urcitym zivotnim stylem na sebe vic dbaji, navic ta italska kuchyne je urcite zdravejsi nez gulas se sesti a veprove vypecky, knedlik, zeli.

Offline Lama_z_Lana
6721 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 12:35

barbucha mam tu zkusenost. Kdyz jsem kdysi pobyvala v Bologni a hledala ubytovani, tak mi vzdycky otevrela navonena a nastylovana italka(ital), ale to vcem zili a ty koupelny ve kterych se teda asi fintili, to bylo strasny. Ja chapu, ze v tom meste, kde jsem byla, jsou najmy drahe. Ale tohle byla silenost. 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 12:40
Reakce na Garfie:

Fakt je, že Italské domácnosti pro mě byly trochu šok, je to přesně jak píše barbucha, moc to neřeší, myslela jsem vždycky, že nejhorší interiéry jsou ve Východní Evropě, ale ne. 

​Proto Italům zbývá takovejch peněz na Pradu a Chanel! S těmi Japonci jsem si to myslela... že mám tak obrovský kvartýry, musíme bejt milionáři! Hele, ale Japonci si taky potrpěj dost na značky, ne? Aspoň holky...

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 12:42

rasaNori 

Kokoska má pravdu, je to v tom jídelníčku stopro. A já v těch videích viděla i ne úplně štíhlý báby taky, to zas ne že ne! Jen líp oblečený než ty naše.

Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 13:09

barbucha Jo, to je pravda, hlavně mladý holky v tom jedou dost, hlavně v kabelkách. Ale zase je tady spousta sekáčů, kde se prodávají značkové věci, takže za značky nemusíš utratit majlant. A fakt je, že v Japonsku je i oblečení dost drahé, hlavně tady v okolí Tokya, když vynechám levné zahraniční řetězce, tak místní značky sází spíš na kvalitu než na cenu. 

Offline Kammila
753 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 13:25
Reakce na rasaNori:

Kokoska me by moc zajimalo, proc ty damy na videu co jsi postovala ty, nevypadaji jak sudy, jak je v čr ve starsi vekove kategorii bezne...

​jakožto 50+  souhlasím s Kokoska že je to v jídle a taky (alespoň v ČR) i v pohybu. Ve fitku kam s manželem chodíme je jen pár našich vrstevníků, zbytek vše mladší kategorie. A taky mentálním nastavením - důležitý je "životní motor". Prostě nepolevit a nehnít doma, to je začátek konce. Kultura, sport, cestování...

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 11. zaří 2023 13:59

My byli v lete na dovolene ve Spanelsku, v takovem celkem obycejnem letovisku, kde ale byli jen Spanele a Italove, pak par Nemcu a 6 Cechu. Italove i Spanele byli i v plazovem obleceni a v letnim volnocasovem obleceni upraveni a tak nejak uhlazeni. Vsichni  krasne voneli. Hezke postavy, az jsem si rikala, jestli maji nejaky specialni gen.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 19. zaří 2023 17:31

Vojta Dyk s Prachařem. Vojtu bych vůbec  nepoznala, je to z nějakého narozeninového překvapení.

Offline andulka01
12760 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 22:04

Camilla ve Versailles jak jí do pláště fouká vítr. Tahle paní je čím dál hezčí, Brigitte trošku pokulhává.

Offline Tak Betty
6041 příspěvků moje polička 21. zaří 2023 22:41

andulka01 jo,

Offline Garfie
28252 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 01:51

andulka01 Ty jsi moc náročná, já jsem vděčná, že má dlouhé šaty!

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 07:50
Reakce na Garfie:

andulka01 Ty jsi moc náročná, já jsem vděčná, že má dlouhé šaty!

Offline andulka01
12760 příspěvků moje polička 22. zaří 2023 08:07

Garfie nojo