Tak Betty barbuchaVám se ty vyžehleny fotky líbí? Vždyť je to strašně poznat. Mi to přijde směšný. A moje babicka by mi teda takovou fotkou radost neudělala. Bych si myslela, ze se zblaznila ![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
notna souhlas, ty fotky kohokoliv jsou takhle strašný. Takovou pleť snad nemá ani prvňák. Plus když jeden ví, jak vypadá originál.
notna nelíbí, taky mi nešlo u Veškrnové o vypiglované vrásky, ale že se mi docela líbila ta barva vlasů, to mi k ní jde asi líp než úplná blond. Třeba ještě někde bude "normální" fotka.
notna stes Za mě tedy taky ne-e. Každý ať si se svojí vizáží nakládá jak chce, ale můj cíl to teda není a pro vnoučata už vůbec ne, to by to alum bylo jak katalog voskovejch figurín. Já stárnu ráda a dokud udržím moč, myšlenku a cigáro, tak je to furt parádní jízda a já se odmítám zdržovat vráskama, natož držet tempo s dvacítkama.
Kokoska Verešová má dobrou barvu vlasů, na ty Holky z porcelánu ji taky ale obarvili, moc se ta Dana prý nepovedla.
Kan Verešová?
Kokoska Sorry, myslím na blbosti, píšu blbosti. Veškrnová/hHavlová. Díky.
viktorka_od splavu jezis, ja myslela, ze to je ta Lucinka od Matuse, nez mi to doslo
A já furt koho mi to připomíná! (Viktorku moc ne) ![]()
viktorka_od splavu jezis, ja myslela, ze to je ta Lucinka od Matuse, nez mi to doslo
taky tak![]()
No nemusi to bejt vyzehleny do bezvedomi, ale trochu upravit by to snad mohlo jit... mne vsechny fotky zasadne zduraznej straslivy pytle pod ocima, nekolik podbradku - mnohem horsi nez nazivo... tak to neni moc reprezentabl, aby si to potomci dali za ramecek. Moje babicka byla v mym veku porad krasna, a ja jsem takovy strasidlo ![]()
barbucha možná by líp než filtr zafungoval dobrý fotograf
je to teda mnohem víc práce okolo
Já když se vidím v zrcadle , tak mi to přijde docela dobrý, ale pak fotka zblízka .![]()
barbucha Takže si potomci dají za rámeček "jak by si babička byla přála vypadat" ![]()
Profi fotky jsou dobrý nápad.
No to je nápad! Glamours Grandma photos. :D
No když vyzehlena, tak pořádně.a ohoz jako princezna.

Tak BettyPry se nemaji zadavat fotky do aplikaci, aby te pak nemohli zneuzit.![]()
Ale taky jsem si zkusila byt Barbie, abych zjistila, ze ani s filtrem Barbie ji nebudu podobna ani za mak. Vypadam spis jako Jasmina z Alladina kdyby se dala na gothic punk.![]()
S jestli to nejaka AI pouzije do péčka...Co uz.![]()
Luna Já mám pocit, že o naší věkovou skupinu žádná nelegální AI do péčka nestojí:-D Snad tě to moc neranní, ta barbie a ted i tohle....
continuity Shillerka v ty snemovne uz i prespava? A rano vybehla pro housku s jogurtem do kantyny v zupanu?
Kokoska no podle jejího habitusu spíš běží pro 20dg vlašaku a čtyři rohlíky. ![]()
Když byla na ministerstvu tak se oblékala docela příčetne, teď mám občas pocit, že tam s fotografem a stylistou zanechala i satnik.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje